Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Simpsonovi jsou největší seriálový FENOMÉN všech dob.Seriál,který si i po 18.sériích a celých stovkách dílů drží skvělou úroveň a postupně zraje jako víno.

Futurama

Futurama (1999)

"Tvoje prdel pozná budoucnost"

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tak tohle je fakt šílenej a neuvěřitelně vtipnej britcom,kterej si mě totálně získal. A jestli se Vám to nelíbí,tak to zkuste vypnout a zapnout.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

O tomhle seriálu jsem se poprvý dozvěděl u kámoše na kalbě v létě roku 2007, kdy to pouštěl na notebooku. Hned další den jsem zjistil, že už jsou hotový 2 série a tak je sfouknul snad během pár dní. Paráda, říkal jsem si. První série geniální a díl, jak Barney s Teden odletěli do Philly, byl dokonce multilegendární (pokud se někdy dostanu do Philladellphie, musím olíznout Zvon svobody), druhá skvělá. Jasnejch pět hvězd. Třetí sérii už jsem sledoval od září 2007 pravidelně každý úterý. A PAK to šlo po třetí sérii dolů. Výrazně dolů. Furt jsem se těšil na každý další úterý a každý léto, až zase začně v září HIMYM, i když to byl občas průměr, občas naprostá nuda. Ale furt jsem to veskrze miloval a nepřipouštěl si, že to sleduju jen ze setrvačnosti. Osmá mizerná a devátá katastrofální nuda. Až to přišlo. Finále. Dneska. Nevěděl jsem, co mě čeká, a tušil, že budu asi plakat. Přemlouval jsem se k puštění poslední epizody snad hodinu a musel si předtím i pustit úplně první díl. A teď je to za mnou. Nevím, jestli to finále bylo dobrý nebo špatný, na to potřebuju asi pár dní na rozdejchání, ale je mi prostě smutno, že to celý končí a po sedmi letech pravidelnýho čumění tak náhle. Jako u Breaking Bad jsem byl taky smutnej, ale to jsem sfouknul celý za měsíc, tohle mi trvalo SEDM LET! Nevím co dodat, snad jen potwitterovsku #goodbyeHIMYM

Dexter

Dexter (2006)

Zatím po první sérii: Už teď vím, že až do skonání si budu Michaela C. Halla pamatovat jako Dextera Morgana. Neuvěřitelnej frikulín. Seriál si díky hercům, ťipťop scénáři i perfektnímu zpracování udžuje pozornost a člověka to prostě pohltí a jak se otervírá postupně čím dál tím víc informací, chce víc. A dostane naprostý maximum, protože tohle je vypointovaný líp než Šestej smysl, Obvyklí podezřelí a 12 opic dohromady. Těším se na druhou sérii, ale ve překonání té první už nevěřím. Druhá série: taky vynikající a rozhodně nelituju toho, že jsem ji zkouknul, stejně jako ji doporučuju všem, co se báli toho, že si zkazí dojem z první sérky puštěním jí. Druhá série má grády, stále vtipný a dobře hrající herce, vtip i postupně se rozvíjející zápletku. Samozřejmě jen těžko může něco konkrétního prozdradit, ale stále se taky uvolňující Dextero-Harryho minulost v každým případě musí být velkým lákadlem pro všechy. Třetí série je mě ze všech čtřeech dosud zkouknutejch bavila asi nejmíň, ale pět hvězdiček si zaslouží, furt je to zábava. Asi dost záleží, jaký sympatie se od vás dostane k nový postavě Migueli Pradovi. No a ta čtvrtá je ovšem BOMBA, která nenechá člověka vydechnout. Těžko říct, jestli je lepší než první (protože tu stavím na špici úplně všeho, co bylo mezi všema seriálama kdy natočený), ale rozhodně má nejlepšího záporáka -jak se tu můžete všude dočíst - a nejen díky němu jsem si tuhle sérku vychutnával do poslední minuty! Možná mi už lehce vadila trošku pozměněná úloha Harryho, ale to není ani malá kaňka. Těším se na pětku.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

"Všechy postavy a události jsou vymyšlené,v pořadu padají sprostá slova,takže by se na něj neměl nikdo dívat" Tenhle slogan slýchám pokaždé,když si pustím Městečko South Park.Dokonale stupidní,dokonale vtipný trefný seriál,u kterého se dokážu kdykoli skvěle odreagovat.Kdykoli se na place objeví Eric Cartman,s úžasným dabingem Bohdana Tůmy,tak se musím začít smát.