Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (373)

plakát

Eugene Levy, zdráhavý cestovatel (2023) (seriál) 

Vetší reklamu na luxusní resorty, krásu a pýchu národů i národností, prima nerudnost táty z Prcin a nestkutečné světové scénerie národních parků, moří, zvířat, lidí..... jsem nikdy neviděl.

plakát

Očima Tammy Faye (2021) 

Jednoznačně výbirný hlavní ženský herecký výkon, výborné masky, true story a samozřejmě jsem vůbec neznal rodinku Bakkerů.

plakát

Manipulátoři (2022) (seriál) 

Nikdy mi nepřestane udivovat, jak dobře zahrané divadlo dokáže totálně zmanipulovat dle mě jinak docela chytré lidi. Lidská psychika je vtipná věc.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Tak já na Mariovi vyrostl (sega, nintendo). Takže jsem očekával podobnou pecku už před třiceti lety, ale to byl ten šílenej hranej propadák. Jo, je to infantilní, moc nerozumím dospělému který na to kouká dobrovolně bez dětí, ale samozřejmě ať už AC/DC nebo jiné věci ve filmu donutí k smíchu i dospělého a to tu jde. Jo a Bowser krásně zpívá (v originále Jack Black). :)

plakát

Ozark (2017) (seriál) 

Je tomu dlouho let kde jsem vydržel připnutý ke gauči kvůli scénáři. Ozzarku se to povedlo. Je skvělé když Vás něco fakt baví a hltáte další díl a nejde přitom o monstrózní efekty, ale o opravdu kvalitně napsaný příběh. Je mi úplně jedno že to někdo srovnává s breaking bad. Oba seriály zcela někde jinde a oba dokonalé a u obou stejný pocit. Takže ano - v tomto smyslu to srovnávat má cenu.

plakát

Sirény: Kdo přežije na ostrově? (2023) (pořad) 

Ta stilizace do hry na oliheň (bez bouchaček) byla evidentní. Ale dobře natočené, grafika hodně pomohla a vymyšlené lépe než posh survivor.

plakát

Ted Lasso (2020) (seriál) 

Vždy pohladí, vždy rozesměje, vždy mi donutí se nad něčím zamyslet. Nemám srovnání s podobným žánrem, takže za me originální námět. A Apple umí.

plakát

Still: Příběh Michaela J. Foxe (2023) 

Jako dítě jsem s tebou výrustal, jako dospělí ti to můžu vrátit minimálně tak že podpořím tvou věc. Jsi bourák!!! A Apple tomu dal zase totalní top zpracováním.

plakát

Trojúhelník smutku (2022) 

Nějak jsem v tom nenašel to že by mě to mělo pobavit. Woody Harrelson - totální zklamaní. Možná s pytlem trávy bych se tomu asi smál, ale tenhle stav nechci mít když se chci bavit.

plakát

Předzvěsti (2023) (seriál) 

To už není když budeme... tak se stane. Poměrně přesně zpracované vědecké predikce na 10let dopředu a to protože jsme s tím doteď nic neudělali