Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Vyšetřovatel (2008) 

... jak již zaznělo u jiných uživatelů, možná na prstech jedné ruky by bylo možné spočítat vrahy, kterým v průběhu filmu bylo možno fandit do takové míry. Velmi vytříbený, i když dosti morbidní humor, posouvá hranice zážitku kamsi velmi vysoko. Zcela jistě zaslouží plný počet

plakát

Kafe a cigára (2003) 

Vynikající povídková záležitost, obzvláště pak Strange to meet you - S.Wright a R. Benigni, příjemnou pohodu navodí samozřejmě i výkon Iggy Popa a Toma Waitse a jejich bezproblémové nekouření :) ... velice vydařený počin, u kterého člověk okamžitě přehodnotí každodenní strasti a trápení a vklidu si posedí u kafíčka a cigaretky, a podívá se na tenhle filmek :) (85%)

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Troufám si říci: "Nejlepší pohádka jaká kdy byla natočena ať už českými, slovenskými, nebo československými filmaři". Mnoho nezapomenutelných scén, rovněž některé "hlášky" nelze jen tak zapomenout, výborné herecké obsazení, jednoduchý příběh a k tomu nádherně vykreslené peklo s řadou dechberoucích triků československých filmařů, které pro jejich vynalézavost stále obdivuji :) (95%)

plakát

Hra (1997) 

Mysteriózní, dramatický do posledního ... téměř do posledního konce, se zápletkou, jež vás vtáhne do příběhu. Velice zajímavý film, avšak poněkud přitažený za vlasy. Celý je postavený na velice promyšlené a dobře sestavené "fikci". Skok ze střechy a následujících několik minut ovšem celý dojem poněkud pokazí. (85%)

plakát

Četník ze Saint Tropez (1964) 

Jednoznačně nejzábavnější ze série četnických komedií. Nesmrtelný Funés a pod vedením svědomitého "velitele" Galabru a se smečkou všeho schopných četníků. Pane veliteli, dovolil jsem si takový malý dáreček .. cesta od autobusu na stanici je legendární. ... (90%)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Není lepší špionážně/akční podívaná, která by mohla triumfnout první ze tří dílů Ludlumova Bourna ... svižný, napínavý, plný akce, s bravůrně promyšlenou zápletkou, výbornou hudbou a samozřejmě parádním herecký výkonem M.Damona. I přes výbornou střihovou práci, se za výkonem hlavního "hrdiny" skrývaly jistojistě týdny či měsíce tvrdé dřiny, což je samosebou vidět. (95%)