Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (410)

plakát

Argylle: Tajný agent (2024) 

Mělo to dobré momenty a Sama Rockwella. Trošku zdlouhavá jednohubka se špatně obsazenou Bryce Dallas Howard.

plakát

Napoleon (2023) 

Scenáristicky jednoduché, působící jako kostra příběhu. Nevědět, že asi bude 4hodinový DC cut (který to asi vše pozvedne), budu zklamaný. Kirby s Phoenixem neměli pro mě mezi sebou dostatečnou chemii a v podstatě jejich postavy jen "byly". Táhne to nahoru neskutečná vizuální stránka (scény působí jako oživlé obrazy a bitvy jsou výživné). Scott tohle prostě umí. Nejděsivější bylo chování lidu při každém novém nepokoji. A ty součty mrtvých.

plakát

Amsterdam (2022) 

Veliké překvapení. Po zvláštním traileru jsem se bál další šílenosti jako Silver lining playbook a A.hustle. Ale je to zábavné, postavy tak akorát na hraně, není tam Bradley Cooper, ale za to mnoho fajn herců v tu větších v tu menších rolích a viděl jsem, že i (herecké) poleno se dá přejet.

plakát

Elvis (2022) 

Kdybych byl Elvisův fanoušek, nebo ho neznal jen letmo, zažiju nirvánu. Takhle má vypadat životopisný film. Naprosto okouzlující snímek skládající poctu zajímavě, lákavě a bez patosu. Veškerý rytmus je filmem protkán tak krásně ladně, že je radost sledovat i poslouchat. Chrocht.

plakát

Život a Beth (2022) (seriál) 

"I'm fine." Nečekaně dramatičtější komedie s pointou v závěrečných titulcích, která tomu přidává další plusové body. Velmi povedená věc od Amy Schumer.

plakát

MacGruber (2021) (seriál) 

Docela utrpení. Hlavní postava je totálně nejvtipná a navíc überdebil. Jediné, co je opravdu hodně dobré, je úvodní píseň Mayi Rudolph a každá minuta, kdy je na obrazovce Kristen Wiig.

plakát

Euforie - Série 2 (2022) (série) 

Za fantastické finále s Lexi. Jinak slabší než první sezóna.

plakát

Hamlet (1996) 

Viděna čtyřhodinová verze. Famózní Branagh.

plakát

Ricardovi (2021) 

Těším se, až Sorkinův režijní um doroste kvalit jeho scenáristického. Protože pak nebude třeba jiných režisérů (Fincher, Boyle), aby jeho filmy byly naprosto strhující. Jakkoliv se mi Ricardovi líbili, tak něco málo jim chybělo. Kidman a Bardem skvělí.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Překvapivě dost nepříjemná podívaná s velmi vtipnými momenty. Herci do jednoho výborní, kde nejvíc zářili Rylance a Blanchett, která si kradla scény pro sebe.