Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (60)

plakát

Hrbáč (1997) 

Tenhle film miluju. Krásná hudba krásné exteriéry i interiéry. Úžasný děj a herecké výkony. Nemůžu jinak než pět hvězdiček. I po letech se na ten film ráda podívám.

plakát

Žena za pultem (1977) (seriál) 

Ženu za pultem mám ráda co se týká toho obchodního prostředí za sociku. Co mě ale neuvěřitelně vytáčí na tom filmu je blbost Evy Holubové, hlavní aktérky která si klidně nechá srát na hlavu od vlastních dětí i od bývalého manžela. Tohle je naprosto nepochopitelné a chování dcery Michaly je tak na vyhození z domu. Jako myslím si, že holka, která už může mít dva roky dítě a může se o sebe starat má opravdu velmi dětské názory co se týká jejího otce a matky. A už vůbec nechápu chování Evy že si naivně kvůli dětem nastěhuje bývalého manžela domů. Přijde mi to úplně přitažené za vlasy

plakát

Bathory (2008) odpad!

Historicky, úplně mimo mísu. Jakubisko udělal s největší vražedkyně světa oběť, všechny její oběti se teď musí obracet v hrobě. Hrozny film. Ale jak se říká, vydělává reklama, ne samotné dílo. Ono totiž kde by vydělávalo toto dílo, tak jsou těžce v mínusu.

plakát

Sirotek: První oběť (2022) 

Film který vypadá že na začátku vykrádá první díl není ve skutečnosti tak, jak se zdá. Od poloviny filmu je velmi zajímavé zvrat.

plakát

Aneta (1995) (seriál) 

Miluju tenhle serial. Cetla jsem i knihy a opravdu se serial drzi knizni predlohy

plakát

Krvavá nevěsta (2019) 

Opět film, který ze satanistů dělá masové vrahy. Opravdu trapné. Pojetí že Satan chce objeti je velice klamavé. Film stál za nic. Děj byl plochy a nudný.

plakát

Nekonečný víkend (2008) 

Nekončený víkend, nekonečný film, nekonečná nuda. Horor to někdo asi napsal jen jako vtip, neboť jsem se ani jednou za celou dobu nelekla a s nudou zítrala, co zase bude. Vše bylo předvídatelné, navíc mě tam ta ženská pěkně štvala tím, že neustále jen řvala a řvala. Nedporučuji pro fanoušky hororů.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) odpad!

No, dlouho jsme přemýšlela jak tuto pohádku popsat. Asi slovy "nudná blbost o ničem". V pohádce se celou dobu nic neděje, drak, kterého by se nebálo ani čtyřleté dítě, trapné dialogy, princ, který nesutále zapomíná díky lektvaru - o tom vlastně celá ta pohádka je, scénařisti vyhonili film na známých tvářích a prostředí. Děj absolutně zkomírá a natáhlý je jak šraky. I když jsem byla v největším pokušení pohádku vypnout, stejně jsem se dodívala do konce, neboť jsem si říkala, že to musí mít nějaký dobrý zvrat, když to dávají na Štědrý večer - opravdu jsem to měla raději vypnout.

plakát

Annabelle (2014) 

Tak jsem shlédla tento film a musím říct, ač se běžně na horory dívám s úsměvem, stejně jako u ženy v černém 1 nebo u v zajetí démonů 1 mi běhal mráz po zádech. u scény na schodech asi v polovině filmu jsem musela dokonce vypnout zvuk. Brrr. Řekla bych, že film má dobré, pro mě neznámé, herecké obsazení, zvuk, ze kterého běhá mráz po zádech a můžu přirovnat k filmu V zajetí démonů 1. Film se mi moc líbil a chytil mě. Mám ten pocit, že ti co hodnotí takto záporně, řekla bych, že u filmu buďto vařili a uklízeli nebo se na něj ani nepodívali a jen ho proklikali. já dámám 4*

plakát

Hubert a Staller (2011) (seriál) 

Opravdu vtipný seriál. Moc se mi líbí a ráda ho každý den sleduji. Svérázná a chytrá novinářka, Praštění policisté Hubert a Staller, podržtaška Riedel, policistka bez které by nic nefungovalo Anja a šéf policie Girwidz, který má z Huberta a Stallera dost.