Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Mizerové II

Mizerové II (2003)

Tento film je prostě dokonalý, když jsem ho viděl poprvé, tak jsem tajil dech, když jsem ho viděl po desáté tak jsem zjistil, že jsem na tom stejně. Od začátku až do konce, tento film hýří vtipem a hlavně neskutečnou akční atmosférou. Je to jeden z nejlepších akčním filmů, co jsem kdy viděl. Myslím si, že o hercích se nemusím zmiňovat, všichni je znáte a ve filmu jsou skvělý. Film doporučuji.

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Film mého mládí, jeden z nejlepších Willisovek co jsem kdy viděl. Film má šťávu a rozhodně se nebudete u filmu nudit, sice zde je pár-set sprostých slov, ale to k tomu patří a bez toho by to nebylo ono. Nebudu psát o čem film je, to si přečtete na začátku, ale napíšu že Bruce zde hraje fakt drsňáka a s nikým se opravdu nepáře (slušně napsáno), miluji tento film. Jo a abych nezapomněl, čekejte zde jen akci, akci a zas jen akci a pak slepici.

Ostrov

Ostrov (2005)

Tenhle film je bomba, miluju ho. Skvělý nápad natočit film o klonování lidí, u tohoto filmu se nebudete nudit, akce, akce a zase akce. Michael Bay je prostě borec. Film doporučuji.

Smrtonosná past 4.0

Smrtonosná past 4.0 (2007)

Tento díl i po tak dlouhé době byl úžasný. Bruce Willis ve své životní sérii opět exceluje. Výborný nápad jak zaútočit na USA a hlavně skvěle natočený snímek, akcemi se to jen hemží a film má rozhodně spád. I Justin Long předvádí dobrý herecký výkon. Film se mi moc líbil a všem ho doporučuji.

Náhradníci

Náhradníci (2000)

Tento film je opravdu úžasný, skvěle zvolení herci, např, Keanu Reeves v hlavní roli září. Gene Hackam v roli kouče prostě nemá chybu.A nádherná Brooke Langton ve své asi životní roli. Myslím si, že film je vynikající komedií pro všechny. Líbí se mi i příběh, který má určitě něco do sebe. Tento film vřele doporučuji.

Avatar

Avatar (2009)

Avatar je zcela jednoznačně, asi nejlépe propracovaný film všech dob a myslím si, že dlouho nic podobného neuvidíme, takhle si dát záležet na filmu a na detailech, jako si dal Cameron, se jen tak nevidí, kdo se chce bavit a prožít neskutečný zážitek, musí vidět Avatar v kině, je to prostě bomba. Jednoznačně doporučuji!