Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Jurský svět (2015) 

Skvělý zážitek! Úplně mě to vrátilo o těch několik let, co jsem viděla prvotní Jurský park, zpátky. I když se film neobešel bez klišé monologů a předvídatelných událostí, vůbec to nevadilo a naopak to i bavilo. Napínavé, děsivé i zábavné. Super!

plakát

Slídil (2014) 

Bylo pro mě poměrně obtížné hodnotit tento film. Objektivně bych dala 4*, ale tohle je něco, na co člověk jentak nezapomene. Atmosféra je úžasná, vtíravá... Anebo Jake je spíš úžasný a až nepříjemně vtíravý. Jeho postava nezná zábrany, je bezohledná a jde si jen za svým stanoveným cílem, což je hlavním bodem filmu. Film také poskytuje zajímavý náhled na určitý typ a tvorbu zpravodajství. Skvělá hudba a automobilové honičky jak z Rychle a zběsile, že jen chybělo, aby z auta s úsměvem zamával Vin Diesel.

plakát

Annie (2014) odpad!

Tohle jsem měla problém i dokoukat. Příběh malé černošky,sirotka, která nabyde svého amerického snu. A do toho si zpívá a zpívají i ostatní. A to o všem, naprosto o všem. Klidně by tam mohla být píseň ve stylu "tak je zase raníčko, namažu si chleba s máslem- a k tomu si dám kafíčko"..."a potom půjdu na záchod, co je orientován na východ"..."do školy už musím jít, nebo trable budu mít"..." Jestli tenhle film uvidím někdy čirou, nešťastnou náhodou znovu, tak se zároveň oběsím a vyskočím z okna" - >což se sice nerýmuje, ale je to tak.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Velmi průměrné zpracování něčeho, co se zdálo být tak zajímavým počinem. Za mě to zachraňovala hudba a herecký výkon Benedicta. Bohužel oproti tomu stojí šablonovitý scénář, který už každý viděl mnohokrát, tudíž není tak těžký odhadnout, co se dřív nebo později "překvapivě" stane (nemyslím historická fakta)... a tím pádem je to i po většinu času nudné. Achjo.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) odpad!

Hlavní ingrediencí tohoto filmu jsou nesmyslné a nedůležité scény, které nemají s předlohou co dělat a až neuvěřitelně stupidní dialogy. Celý film je stupidní. Hlavní dějová linie byla posunuta na druhou kolej a celý film by se spíš mohl jmenovat Legolas a trpasličo-elfí vékávéčka. Jediné, co mě na filmu potěšilo je fakt, že už další díl nebude.

plakát

Skyfall (2012) 

Pro mě nejhorší bondovka s Craigem. Když jsem ji viděla poprvé, nadšeně jdoucí na premiéru, tak jsem ji prospala, a měla jsem za to, že to bylo tím, že film začínal o půlnoci a já, už stárnoucí, to prostě nevydržela. Po nějaké době, ještě starší, jsem ji konečně dokoukala a myslím, že kdybych ji prospala znovu, tak mi to vůbec nebude vadit. A kdybych prospala jen první polovinu filmu, tak se ani nic nestane, protože to byla opravdu ztráta času. Už dlouho mě nic tak nebavilo. Doufám, že změny v ansámblu budou do dalšího dílu přínosem.

plakát

Divoké historky (2014) 

O něčem takovém jsem dlouho snila. Film se skládá z několika svižných bizarních historek, které se s ničím nepářou. Běžné lidské konflikty jsou groteskně dotaženy do surových konců. Při některých scénách jsem jen šokovaně zírala s otevřenou pusou, co se právě stalo, a pak jsem se nemohla než nesmát, jak absurdní situaci jsem právě viděla. Také bych chtěla vyzdvihnout hudbu, která perfektně zapadala do celé atmosféry každé z povídek. Rozhodně to nebylo mé poslední shlédnutí, nejradši bych si to pustila znovu teď hned!

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Tenhle film spíš málem do hrobu dostal mě. Doufám, že se Seth McFarlane už nikdy nebude pokoušet hrát, tenhle jeho pokus byl něco otřesného. Víc neoriginální námět už snad vyhrabat nemohl a myslím, že má na víc, než na pár fekálních vtipů.

plakát

The Zero Theorem (2013) 

Stejně jako se Qohen celý film snaží najít smysl života, já se snažila najít smysl tohoto filmu... a nenašla.