Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Ferry: Seriál (2023) (seriál) 

Za mě nejslabší počin v celé sérii, ale pořád kvalitní podívaná. Ale párkrát jsem se u seriálu nudil.

plakát

Nebezpečná lekce (2022) 

Odradila mě choreografie bojových scén. To je tak amatérský a tak viditelný sakra, jak tohle může projít do filmu.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Vizuálně tak pěkně udělaný, ani jedno trapny CGI a příběhově takovej balast. Ach jo. A hlavní hrdinka taky zrovna nic moc casting.

plakát

Jak jsem se zamilovala do gangstera (2022) 

Příběh samotný a dlouhá stopáž jsou negavita snímku, ale zpracování mě vcelku zaujalo, takže jsem se nakonec rozhodoval mezi 3* a 4*.

plakát

Lupin - Série 2 (2021) (série) 

Druhá série je podstatně horší. Nemá to pořádný drajv a taky podstatně ubylo překvapujících momentů. Uvidíme co nabídne třetí část.

plakát

Mistr jinu a jangu (2021) 

Za vcelku pěkné efekty nějakou tu hvězdičku dám, ale příběhově mě to moc nebavilo.

plakát

Éra samurajů: Bitva o Japonsko (2021) (seriál) 

Po pár dílech, když si to dáte za sebou, vás to začne už trochu nudit. Navíc mi zrovna Japonsko není úplně nejbližší. Nicméně je to celé kvalitně zpracované. Takže rozhodně si to své nadšence najde.

plakát

Tvůj souboj s divočinou: Poprask na safari (2021) (pořad) 

Na první dobrou zábavný, na druhou už nikoliv. Jakmile uděláte špatný rozhodnutí, musíte přetrpět to, co už jste viděli (třeba rozhodnutí s tím chřestýšem). Pak si ale můžete dovolit zvolit třeba jiný rozhodnutí a takové spolknutí pijavice ubralo jednu hvězdu. Spolknutí se totiž nepovede a Bear vytáhne z úst něco ztuhlého, no rozhodně ne tu pijavici, kterou si původně strkal do pusy. Takže kdo ví, co si od toho všeho myslet. Ale jako formát se mi to líbilo a pokud si jednou budu moct vybrat třeba konec filmu, podle svého uvážení, tak jedině super.

plakát

BONDING - Série 2 (2021) (série) 

Rozhodně slabší než skvělá první série, vtipnost se totiž jaksi vytratila, naštěstí mají díly jen 20 minut a tudíž to vcelku odsýpá. Větší prostor tu navíc podle mě dostal Brendan Scannell, narozdíl od Zoe Levin a to je bohužel škoda.

plakát

Černá pláž (2020) 

Strašná nuda, kde na první akci čekáte hodinu a čtvrt a pak zase zpět k nudě. Ke konci filmu už ani nevnímáte o co vlastně jde a radši přemýšlíte nad tím, co koupíte večer v supermarketu.