Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (20)

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Na Burtona příliš nezajímavé... přišlo mi to hrozně... ehm.. normální. I přes to, že jsem nečekal téměř nic, jsem zklamán. A je to asi první film, kde mi přišel Depp naprosto nahraditelný.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Mě se narozdíl od ostatních svět za zrcadlem líbil moc, ale mohlo ho tam být víc. Kdyby byl příběh mimo zrcadlo trochu kratší, dal bych 5*....

plakát

Avatar (2009) 

Příběh byl naprosto obyčejný a hrozně zdlouhavý. K vizuální stránce není co dodat, ta je špičková a v současné době nepřekonatelná. Nechápu však tak úžasná hodnocení, já osobně se na Avatar těšil alespoň rok a půl a bohužel jsem zklamán i přes to, že jsem šel kina na vizuálně brilantní film s hloupoučkým příběhem. Hodnotím za 3,5*a zaokrouhluji dolů jelikož je podle mého názoru tento film neskutečně nadhodnocený.

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) 

Naprostá bomba!! 100x silnější a zhovadilejší jízda, než jednička. Jen doufám, že nebude další pokračování, to už bych asi následkem smrtelné dávky adrenalinu v krvi nepřežil :D

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Váhám mezi 4* a 5*... Neduhy digitální kamery jsem sice zaznamenal, ovšem vadily mi mnohem méně než (ne)kvalita projekce v kině. Hlavním mínusem filmu je určitě jeho táhlý děj, ale posledních 30 minut je naprosto skvělých. Johnny Depp jako vždy exceluje, ovšem Christian Bale byl vcelku v ústraní, proto nijak extra nezazářil. Prozatím hodnotím čtyřmi hvězdičkami, po dalším zhlédnutí v klidu doma možná tu poslední přidám.

plakát

Růžový panter (2006) 

Solidárních 65%, dostě jsem se bavil touto jednoduškou zábavárnou. ;)

plakát

Ples příšer (2001) 

Hvězda za Boba Thorntona, druhá za soundtrack, třetí za zbytek.

plakát

Ruce pryč (1999) 

I přes vcelku očividnou vykalkulovanost (kulky, dítě..) a nehodící se element mrtvého bratra musím dát slabší 4*. Heath hrál jako vždy skvěle a Rose Byrne byla moc krásná. Děj plynul rychle a bylo zde pár velmi povedených scén (banka, saxofon). Na filmy Guye Ritchieho to zdaleka nemá, ale nějak nechápu proč je někdo s tímto snímkem srovnává.

plakát

Muž, jehož paže explodovaly (2005) (TV film) 

Naprostá manipulativní sračka, která vám nonstop vtlouká do hlavy, jak jsou steroidy hrozně špatně a budete z nich mít problémy, opustíte rodinu, stane se z vás feťak a od toho všeho vám pomůže infarkt. Až mi to místy připomínalo americké spoty proti marihuaně z třicátých let. Nejsem fanda steroidů, do těla bych si je za účelem "nabušení" nikdy nevpravil, ale čeho je moc, toho je příliš. Nejvíce mě dostal bodybuilder - "amatér", který tam srdceryvně vyprávěl jak chce být profesionálním bodybuilderem, aby se mu splnil dětský sen a setkal se s Arnoldem, přitom byl hubenej jak vyžle a očividně nikdy neposiloval, určitě by si zasloužil nějakou cenu za herectví. Hlavní motiv a důvod proč jsem se na tento dokument chtěl dívat - přiběh Gregga Valentina, je zde zhruba v deseti minutách, rozkouskovaný, takže uděláte líp když na něj podíváte ve zkratce např. na youtube nebo ještě lépe když zkouknete Bigger, Stronger, Faster* (s trochou nadhledu). Jen a pouze za Gregga dávám 2*.