Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (139)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Nemám vůbec problém dát tomuto filmu plný počet. Ten film si to prostě zaslouží. Je to určitě nějlepší fantasy od Pána prstenů. Řekl bych, že se mi to líbilo o chlup víc než Hobit. Postavy jsou uvěřitelné, příběh v sobě nemá kvanta patosu a dává celkem smysl. Určitě si pokračování zaslouží.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Abrams totálně posral Star Trek a za to jsem mu přál zčernalý genitál, ale za Star Wars: Episode VII - The Force Awakens mu přeji, když už né úplné uzdravení, tak aspoň zdařilou plastiku. Tohle je Star Wars. I přes občasné Hollywodské klišé, pusinky na čelo a občasný pohled na ubrečeného spratka, to stojí za voholení v podpaží pomocí světelnýho meče. Až se mě přístě revizor zeptá, jestli mám lístek, tak se zhluboka nadechnu a řeknu, že žádnej lístek vidět nepotřebuje a ať zahodí ten vodznak a vodejte z autobusu. Jo a až bude odcházet, tak mu řeknu ať navalí ještě šrajtofli.. teda ať ji hodí na zem .-) Tak tohle jo.. to můžu.. Totální návrat do dětství. Pro dnešek zbohem cinizmu.. to bude náročný .-)

plakát

Most špiónů (2015) 

Tento film je po řemeslné stránce i po stránce hereckých výkonů jednoznačně nadprůměrný, ale nedokázal ve mě bohužel vzbudit žádné emoce.

plakát

Poslední loď (2014) (seriál) 

Opravdu hodně silná US Navy agytka, která vás má přesvědčit, že nepřítelem není jenom zákeřný virus, ale v podstatě i celý svět a věřit se dá jedině, těm fešným a správným mari'nákům, kterým velí další "kapitán Kirk", jehož nějvětším přínosem pro seriál je, že se tváří pořád stejně vážně. Zlí jsou obligátně Rusové, ale i Evropané v čele s Brity dokázali vyprodukovat solidního padoucha o kterém ale stejně ani ma minutu nepochybujete, kde skončí (že by na mořském dně? .-)) Fešná doktorka samozřejmě nechybí a k ní megasprávňák z Texasu, který dělal strážného na Guantanámu (to mi nějak nešlo dohromady). V každém díle se vyráží na nějaký nájezd, při kterém padají nepřátelé, jak přezrále hrušky, aniž by vydali jedinný výkřik. Ty kulky totiž zabíjí hned při dopadu. Sem tam to nějaký crůůmembr schytá, ale je to v podstatě "startrekovská" šablona alias " he is dead Jim". Nakonec se dovíte, že věřit v konspirační teorie je vlastně velice škodlivé, nevěřit své vládě je vlastně velice škodlivé, nepřihlásit se dobrovolně do US Navy? Not possible in Amerika. Vždyť to jsou ti největší megasprávňáci na světě s nejlepší výzbrojí, na kterou si ani ponorka nepřijde, tak na co čekat. Už tam mají i těhotný ženský, tak jakýpak copak. Je to chytlavé, má to spád i inteligentní zápletku a pro člověka, který dokáže rozpoznat ty podprahové signály to je v podstatě i docela zábava, ale cokoli co mladé lidi takto zjevně a nepokrytě láká do válečné mašinerie pod záštitou služby vlasti je pro mě hodně za hranou.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Lepší než Salvation a to je asi tak všechno. Jinak je to prostě recyklace prvních dvou Terminátorů s totálně přeplácaným dějem a nesympatickými herci. John Conor zde vypadá jako Irský pedofil, který by mě teda určitě nestrhl k heroickému výkonu a sebeobětování ve jménu lidstva. Celý film jsem si říkal, kde jsem tu ženskou už viděl a pak mi došlo, že ve Hře o trůny. No dalo se na ní koukat, ale kam se vytratila ta chladná domina v podobě L. Hamilton? Jay Courtney to je teda průser. Kde tohoto člověka vyhrabali, to fakt nechápu. Jediný Terminátor co nerezaví je Arnold, na kterém v podstatě celý film stojí a padá. Už tu značku nechte napokoji. Je podojená až dost.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Ale tak jo. Mělo to vtip a chutnalo to asi jako piškoty s pudinkem. Nic extra, ale občas na to chuť prostě dostanete. Sice si za týden nebudu pamatovat, kdo v tom filmu hrál, protože postavy byly absolutně nevýrazné, ale pěkně to ocejpalo a nenudilo. Takto si představuju letní blockbuster. Jako akční, vtipnou a nápady překypující ptákovinu.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce (2015) (seriál) 

Tak předně Cliff Curtis je mi jako herec strašně nesympatický a s Kim Dickens to není o moc lepší. Nebudu tento seriál predčasně hodnotit po prvním díle, který byl spíše velice průměrný, než co jiného. Uvidíme po první sérii..

plakát

Kung Fury (2015) 

Absolutní úlet, který mi zvedl náladu neskutečným způsobem. Za tenhle film tvůrcům velké díky.

plakát

San Andreas (2015) 

Ničím nezajímavá popkornová zábava, která ani na minutu nevybočí ze 100x omletého schématu.