Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (85)

plakát

Gudetama: Dobrodružství natvrdo (2022) (seriál) 

Co o tom říct? Je to tak blbý, až je to vlastně překvapivě koukatelný a člověk se se sebezapřením chce koukat dál a dál. Inu slovy klasika... Tihleti Japonci!

plakát

Plaváček (1986) (TV film) odpad!

Absolutni katastrofa.. Pokazde kdyz to davaji zapomenu, ze je to az tak spatny. Silena rozvleklina bez jedineho napadu jak hudebniho, tak jineho. Nemluve o hluboce amaterskych vykonech tehdejsich hvezd popmusic. Jako by se jim chtel autor pomstit.. Neco jako muzikaly Michala Davida......

plakát

Božská Florence (2016) 

Úžasný, skutečně úžasný Simon Helberg!! A musím říct, že jedna z prvních rolí Hugha Granta, kde předvedl něco skutečně skvělého.. A Meryl? Dechberoucí jako vždy:)

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Vizuálně krásné, ale totálně bez příběhu a emocí.... Škoda, potenciál tam byl.

plakát

Je to i můj život (2009) 

Už dlouho mě nic tak nezasáhlo... Brečela jsem od začátku do konce a nestydím se za to! Poprvé jsem viděla Cameron skutečně hrát. Velmi působivý zážitek.

plakát

Nevěsta s velkýma nohama (2002) (TV film) 

Moc pěkná pohádka, která měla příběh, odpovídající herecké výkony a hezkou výpravu! Jen tak dál:-)

plakát

Wagner's Dream (2012) 

Dokument Wagner´s Dream mě naprosto nadchl! Jednak se jedná o skvěle provedený dokument, který opravdu zachycuje ty nejpodstatnější momenty z celého tvůrčího procesu a jednak se divák mohl opět ponořit do nadčasového Wagnerova díla, které Ring pro mě určitě představuje. Vzdávám hold Robertu Lepageovi, Peteru Gelbovi i režisérce dokumentu. Bylo nadmíru zajímavé nahlédnout "pod pokličku" tohoto enormně a "obludně" mamutího projektu. Když si představím, že v roce 2004 se na tom začalo pracovat a v roce 2010 byla premiéra prvního dílu. Navíc každé představení je vlastně adrenalinový zážitek - aneb technika selhává. Další věc - nechtěla bych být v kůži šéfa MET, když mi ústřední tenorista, na kterém celý projekt v podstatě stojí a padá, řekne 4, ano ČTYŘI, dny před premiérou, že nemůže vystupovat a že odstupuje od celého projektu. Naštěstí se našel Jay Hunter-Morris, který vplul do Ringu jak Sigfried do brnění a celý projekt zachránil. Ba co víc, myslím, že naprosto ohromujícím způsobem oživil celou show. Na závěr mi zbývá říct jediné: úžasné a strhující! Stejně jako z přenosů Valkýry, Siegfrieda a Soumraku jsem i tentokrát z kina odcházela v slzách. Smekám dámy a pánové, netrpělivě čekám na dvd!

plakát

Simpsonovi: Maggie zasahuje (2012) 

Z The Longest Daycare se vyklubal zprvu nečekaný a pak velmi zábavný počin. Malá Maggie konečně dostala prostor! Haleluja!:-) Koncepce skvělá, film měl spád. Chválím závěrečnou "Caniovskou" scénu z Leoncavallových Komediantů. Dokonalé, výstižné. Chválím Zimmera, že si takto "vypůjčil" Leoncavallovu geniální hudbu.

plakát

Green Lantern (2011) 

Skvělé po vizuální stránce, ale to je tak asi všechno... Myšlenka má potenciál, ale tvůrci ji pro mě absolutně zabili. Zápletka, děj a průběh filmu jsou příliš náznakovité, nedotáhnuté. Slabý scénář... Škoda, herci by se zdáli být velice schopní. Opravdu škoda... Snad se dvojka vyvede lépe.

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Chvíli jsem koketovala s myšlenkou 1 hvězdičky, ale nakonec se nějak ustálím na těch dvou.. Sice blbost, ale s neokoukaným Jaroslavem Šmídem a Adéla Gondíková v roli baletky mě opravdu upřímně pobavila:) Nehledě na tu "ztrátu" jedné z těch lepších "poloviček". Za to si ty 2 zaslouží...:D

Ovládací panel
10 bodů