BluT

okres Praha
Student ČZU v Praze

Yahoo: BluT

15 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 6 10 15 19
    • 12.2.2012  23:38
    Muži, kteří nenávidí ženy (2011)

Jediné, čím jsem si zatím jistý, je pětihvězdičkové hodnocení. Před plátnem jsem nadšeně seděl, kochal jsem se příběhem, jenž mi Fincher osobitě předhazoval, a obdivoval jsem výkony hlavních protagonistů. Sice jsem to všechno, i bez četby předlohy či zhlédnutí filmu z roku 2009, pobral, ale stejnak to bylo velké množství informací, a tak to nechám ještě chvilku uležet. Zatím tak 91%

• 29.1.2012  00:57
    Noční hlídka (2004)

Plakát Noční hlídky jsem měl asi 5 let na dveřích pokoje (dokud jsme se neodstěhovali). Ani ne proto, že by byl tak skvělej, ani proto, že by mě film nějak extra zaujal, ale dveře byly průhledný a onen plakát byl dostatečně velkej, aby sklo zakryl. Z tohoto důvodu znám prakticky každý jeho detail (je to ten s rozpadlým obličejem a ptáky) a asi až do konce života mi bude tento film připadat jako něco důvěrně známýho, i když jsem ho viděl jenom jednou a moc jsem ho nepobral. Life's weird.

• 29.1.2012  00:46
    Wanted (2008)

Ha, jeden film, kterej vim, že jsem viděl, ale zapomněl jsem ho hodnotit :D No co, tak teď už ho hodnotit nebudu, počkám na příště. Teda pokud nějaký příště bude, pamatuju si, že mě to vlastně ani moc nabavilo...

• 29.1.2012  00:33
    Barbar Conan (1982)

Zatím jsem viděl jen začátek, když to tuhle běželo v televizi a absolutně jsem na to neměl náladu. Přece jen už má film 30 let od natočení a je to znát. Musim se na to kouknout někdy, až to zvládnu brát s odstupem a nadhledem.

• 28.1.2012  22:13
    Hirošima – den poté (2010)

Velmi znepokojující dokument o následcích obyvatel města Hirošima po svržení atomové bomby. Nejvíce mě zaujaly asi všechny faktické údaje o události, samotné pumě a spousta detailů ze "zákulisí" letadla, jež bombu svrhlo. 75%

• 28.1.2012  22:00
    Neviditelný levhart (TV film) (2009)

Nádherný zvíře a skvělej dokument o něm. 90%

• 28.1.2012  21:29
    Robinsonovi (2007)

Fakt hroznej animák. Ani jeden charakter nebyl ničím zajímavej a přestože cestování v čase je supr nosný téma, tady to prostě nefunguje. Myslim, že v Disney můžou bejt rádi, že se jim vrátily prachy, protože to je dle mýho totální propadák. Dvě hvězdy dávám snad jen proto, že ta animace nebyla špatná (ale s úplně top filmy tipu Shrek nebo Ice Age se rovnat nemůže) a nakonec to mělo i jakous takous pointu a poučení pro děti. 30%

• 23.1.2012  02:02
    Jana Eyrová (1996)

Ve svém žánru (historický/romantický) je to rozhodně nadprůměrný počin. Není to film, na který bych se sám od sebe podíval, ale když už jsem ho viděl, tak toho rozhodně nelituju, ba skoro naopak. Jana Eyrová mě příjemně překvapila. 75%

• 20.1.2012  19:08
    Kráska mezi muži (TV film) (2010)

Sice jsem u toho částečně spal, ale párkrát jsem se i docela zasmál. Asi díky tomu, že romantické komedie mířené na ženskou (tady spíš dívčí) část publika nesleduju, takže pro mě jak herečka (která má už celkem bohatou filmografii), tak zápletky byly něčím relativně neokoukaným. A jak jsem tak projejžděl profil hlavní herečky, tak hraje jenom v podobnejch love-story filmech, který jsou určený pro průměrnou Američanku s podprůměrnou mozkovou kapacitou, takže se ani nedivim, že ji neznám. Ve vedlejší roli mě potěšila Jaime Pressly, ale to je tak všechno. 50%

• 18.1.2012  13:59
    Sabotáž (TV pořad) (2007)

Tenhle pořad je šílenej odpad. Nevim, jestli to ještě běží, ale párkrát jsem to viděl, protože to běželo v zajímavym čase na dvojce a absolutně jsem to nepobíral. Oba moderátoři jsou debilní, reportáže o ničem, rádoby zajímavá kamera to jenom ku*ví, prostě se na to nedá koukat. 5%

• 18.1.2012  13:54
    Goalissimo (TV pořad) (2007)

Jeden z nejlepších sportovních pořadů, který běžej v Česku. Rád se na něj dycky kouknu.

• 18.1.2012  13:48
    S Italem v kuchyni (TV pořad) (2009)

Ten Ital je vtipnej, má sranda přízvuk a věřim tomu, že ty jeho jídla můžou bejt dobrý.

• 18.1.2012  13:37
    Okruh (TV film) (2008)

Koukal jsem na to jenom kvůli Michelle Trachtenberg, kterou znám dobře z Eurotripu, ale samotnej příběh byl neskutečně špatnej, auta Nascar jezdila po okruhu naprosto nereálně ( neustále 1 cm od sebe) a strašně pomalu. Navíc tam byly i logický trhliny a debilní časový skoky (v jedný chvíli je do konce 30 kol, pak Michelle najede na kus upadlýho nárazníku, zajede ke straně, a než vyleze z auta, tak závod skončí). Film je plný klišé, který ale ani nejsou podaný správně. Děj prostě nudnej, žádná pointa, žádný vyvrcholení, film prostě jen tak skončí. 15% a to jsem ještě hodnej.

• 7.1.2012  14:00
    Muž, který nebyl (2001)

Skvěle natočené krimi. Ač to vypadá, že film má velmi klidné tempo (kvůli postavě Eda Cranea), pořád se něco děje a příběh se neustále někam posouvá, postupně graduje, pak přidá novou zápletku a znova se rozuzluje, ale přesto krásně plyne a vše je absolutně přehledné. Spousta režisérů by se od pánů Coenů mohla učit. 90%

• 6.1.2012  02:13
    Statečné srdce (1995)

Váhal jsem mezi 4*-5*, ale vlastně nemám filmu co vytknout. Seděl jsem zaujatě až do konce, bavil se, hodnotil si pro sebe tu to, tu ono, koukal jsem na Mela Gibsona s modrym obličejem a rozhodně jsem se nenudil. Pro mě je to prakticky perfektní historickej film. 91%

• 5.1.2012  02:34
    Hyde park (TV pořad) (2010)

Koncepčně velmi povedený typ pořadu, který funkčně pracuje s různými komunikačními médii, se navíc zabývá zajímavými a často velmi aktuálními tématy z různých kulturně-společenských prostředí. Když na Hyde park narazím při přepínání kanálů před usnutím, tak mě zaručeně probudí a rozpumpuje mi mozek k práci. Hosté jsou občas lepší, občas horší, ale celkově si tento publicistický pořad drží velmi vysoký standard. 85%

• 30.12.2011  23:32
    Burák v Tokiu (2008)

Nejvíc "random" příběh, ale fakt vtipnej! 90%

• 30.12.2011  23:07
    Auta 2 (2011)

Á, tak co. Sice to nedosáhlo kvalit jedničky, ale stejně jsem si to užil. Všechny auta jsou prostě neskutečně sympatický! Ale přestože byl samotnej příběh poměrně chytrej, nebyl dostatečně nabitej vtipem a to mi teda trochu vadilo. Navíc Burák jako hlavní postava trošku skřípe, radši bych tam viděl zase Bleska. Takže jestli bude trojka, tak na ni rád pudu třeba do kina, ale hlavně s McQueenem v hlavní roli! 80%

• 30.12.2011  22:54
    Burák a Bludička (video film) (2006)

Vtipný, úžasně animovaný, originální, nemám co dodat. 85%

• 30.12.2011  20:18
    Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008)

Přestože tam byla spousta mých oblíbených herců, v průběhu jsem se chvílema nudil a přišlo mi, jak kdyby někdo z filmu vystříh pár scén, který by příběhu dodaly smysl resp. uvěřitelnost. 60%

• 27.12.2011  00:12
    Big Lebowski 2, The (2011)

ke zhlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=O0CNipSnOf8

• 20.12.2011  00:55
    Pravidla milostného provozu (TV seriál) (2011)

Tenhle seriál se docela poved. Čerpá sice z profláklých situací, ale dokáže je podat nově a neokoukaně. Navíc hlavní postavy jsou všechny celkem sympatický, takže bych tady viděl docela slušnej potenciál do budoucna. 70%

• 17.12.2011  15:00
    Vřískot 3 (2000)

Trojka pro mě byla velkým překvapením. Málokterá třetí část jakékoli série dokáže ještě nějak ohromit a Vřískot 3 se ve vtipných klišé a ohraných scénách přímo vyžíval, ale posunul je na takovou úroveň, že mě to bavilo. Chvílema jsem se o hlavní hrdiny docela bál, takže jsem se do filmu i celkem vžil. Navíc tam hrál kotel relativně známejch herců, takže to prostě nemohlo dopadnout špatně. 70%

• 21.11.2011  22:48
    Big Buck Bunny (2008)

Neskutečně slabej námět v porovnání s kvalitou animace. To se prostě jenom nějaká banda grafiků nudila a neměla co na práci, tak vymysleli pár nezajímavejch charakterů a rozpohybovali je. 40%

• 21.11.2011  22:09
    Spongebob v kalhotách: Film (2004)

Peckózní úchylárna! Spongebob je neskutečně sympatickej charakter. Po zhlédnutí filmu jsem si začal postupně stahovat celej seriál a nejvíc se na něj těšim. 85%

• 17.11.2011  16:22
    Velkovlak (TV seriál) (1998)

Zatim jsem viděl jenom různý výběry scének, už si to kua musim sehnat celý. Je to správná anglická ujetost.

• 17.11.2011  16:20
    Fresh Prince (TV seriál) (1990)

Děsná úchylárna.

• 17.11.2011  14:02
    Vyměřený čas (2011)

Neotřelý nápad proměnil Andrew Niccol v akční hollywoodskou bombu, která jen tak nevyšumí a po odchodu z kina vás zanechá v úvahách o životě, smrti a prsech Amandy Seyfried. 90% P.S. Kdyby si dali scenáristé trochu víc práce, tak z toho moh bejt novej Matrix, protože námět je fakt dokonalej. Trochu škoda.

• 17.11.2011  13:57
    Tři veteráni (1983)

Velmi originální a vtipná pohádka, kterou jsem jako menší zas tak nemusel, ale postupem času jsem ji docenil. 80%

• 17.11.2011  13:33
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Velmi slušné zakončení Potterovské ságy. Druhá část sedmičky jela ve skvělym tempu, pořád se něco dělo a já se jen těšil, jak to dopadne. Mánie okolo Harryho mě opustila před pár lety, takže jsem ani neměl potřebu na to jít do kina a počkal jsem si na DVD verzi. Nevim jestli by mě to v kině bavilo víc, spíš bych to prostě viděl dřív, no. Jelikož jsem 7. díl jako jediný nečetl, tak pro mě poslední díl (resp. dva díly) filmové série měl takovej zvláštní náboj, protože jsem prostě netušil, co se stane. Nevěděl jsem na jaký straně je Snape, kolik viteálů maj vlastně ještě najít a už vůbec ne jak umře Voldemort. Jediný co jsem už předtim slyšel bylo o závěrečný scéně "po 19. letech", takže jsem se na to mohl připravit a smíchy jsem nepadal pod stůl, ale jen se nahlas smál :) Ale celkově jsem se bavil. Kdybych všechny filmy viděl v době, kdy jsem to fakt žral, tak bych zde neváhal nad pěti hvězdama, ale takhle už jsem se do toho prostě vůbec nevžil. 80% P.S. jediný, co mě fakt zklamalo, byly výkony herců. Že Radcliffe je trochu dřevo, to už mi došlo dřív, ale Emma byla absolutně zatažená do pozadí a fakt dělala jenom takový křoví. O Rupertovi bych taky nikdy neřekl, že je to zrovna pan herec a zde mou tezi rozhodně nevyvrátil. Ani Voldemort nebyl kdovíjak úžasnej a zbytek obsazení se tam vždycky jenom tak občas mihnul. Jediná Helena Bonham Carterová byla výborná a jak smrtijedku, tak "převlečenou" Hermionu zahrála dokonale.

<< předchozí 1 2 3 4 6 10 15 19