Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (284)

plakát

The Titan (2018) 

Zajímavý začátek slibující něco, co se bohužel v průběhu změní v obyčejnou tupou akční slátaninu. Tolik promrhaného potenciálu.

plakát

Legenda o dračím ovoci (2023) 

Zajímavý nápad a vtipné provedení částí, které vyplňovaly hraný obsah. Bratu, ten scénář se zlepšuje a rozhodně oceňuji i ten snímek o natáčení. Jen tak dál.

plakát

Spánková paralýza (2022) 

Povedené záběry, zajímavý nápad na scénář a velmi slušná hudba. Jako první vlaštovka krátkometrážní tvorby je to velmi slušné, ale ještě je co zlepšovat.

plakát

Psanci: Krvavá mise (2022) 

Povedená akční jízda s adekvátní špetkou humoru, která dostává správné dávkování všeho potřebného. Sice se jedná o druhý díl, ale neodkazuje se na něj a tedy v příběhu zde jeho neznalost nevadí.

plakát

Dokonalý voják (2017) 

Snímek, který měl velmi dobrý potenciál ale nebyl příliš dobře uchopen. Začátek je pro diváka spíše zmatený a velmi postupně se dějem prokousáváme k více informacím. Dobrý herec bohužel nevytrhne nudný děj, který se prakticky točí dokolečka.

plakát

Lov na příšery (2015) 

Dost přestřelená Čínská komedie, která by měla být fantasy ale spíš je místy až trapná. Šíleně splácaný scénář, který cílí spíše na mladší publikum a pere tunu příšerek i jejich možná chycení či zpracování v podobě jídla. Ostatně možnost sežrat příšerku rozhodně nesmí chybět, jinak by to nebylo Made in China.

plakát

Nezastavitelná zuřivost (2018) 

Velmi zajímavá akční kriminálka, která neurazí a má i vtipné části. Od začátku je zde postupné představení postav a postupně se začne tempo zrychlovat.

plakát

Vlčí lov (2022) 

Nebyla to vyloženě volovina a dalo se na to jednou podívat, nicméně se k tomuto snímku již vracet nebudu. Klasické Korejská rubačka plná krve, přestřelek, egem do výšin vystřelených vězňů a další. Cítím zde velkou inspiraci v Přepadení v Pacifiku míchnutou Con Air a Univerzálním vojákem.

plakát

Ten svetr si nesvlíkej (1980) 

Československá socialistická komedie. Snímek je prakticky celý jen o spoustě nedorozumění a konverzačním humoru.

plakát

Mladé pušky II (1990) 

Ač je druhý díl slabší oproti prvnímu, tak je zde lepší soundtrack i český dabing.

Ovládací panel
4 body