Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (244)

plakát

Taboo (2017) (seriál) 

Hodnocení po první sérii.... netrpělivě očekávám pokračování... :-)

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

V sobotu jsem po delší době zajel do kina a to na Avengers: Age of Ultron, no.... v globálu je to pohodový blockbusrer, na který se příjemně dívá, ALE štvou mě tam takové drobnosti. BACHA SPOILER!! První drobností je sám velký Kapitán America, blbeček který tam lítá se štítem a každého komanduje a je tak proklatě čestný, pravý a bez chyb, že je mi z toho na blití (pokaždé se modlím, že snad ho nějaká zbloudilá kulka složí, nebo sám se obětuje pro dobro ameriky, ale on NE). Dále mě štve Thor, který jakož to BŮH hromu, deště, nebe a plodnosti země, by měl veškeré problémy avengerů vyřešit jednou přesně mířenou ránou svého kladiva a nedělat ze sebe blbečka (viz soutěž v hospodě kdo unese jeho kladivo!!!), jinak další postavy jsou vcelku stravitelné, akční scény jsou natočené fakt kůůl (3D nezklamalo) a celkově jsem měl z toho filmu docela dobrý pocit i na druhý den :D . Jediná smutná věc na celých Avengers je, že nejvíc charismatický v celém filmu robot, sice ne kdoví jaký robot, ale sám velký Ultron, který je vizuálně fakt super udělaný, hláškující na všechny strany a navíc s hlasem Jamese Spadera je fakt boží :D :D... po pravdě už jsem utratil prachy za větší blbosti, stálo to za to :D

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Čekal jsem od Wachowských teda krapet více, tenhle film je jedna velká nuda a scénarista musel nejdřív dostat zaplaceno a potom se chytal práce, protože takové dialogy nemohl stvořit střízlivý člověk, teď si k tomu připočítejte "obrovský herecký talent" Tatuma a průser je na světě, nezachrání to ani sladká Mila, která má rozhodně na víc.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Během první série jsem měl pocit, že tvůrci Bashsee trošku zbytečně tlačí na pilu, druhá série už byla skvělá, ale první čtyři díly třetí série to je zatím taková jízda, u které se neskutečně bavím a navíc Kai Proctor je můj nejoblíbenější záporák ze všech seriálů co jsem viděl (překonal i Mudr Cvacha). Welcome to my first ten!!!

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Hodnocení po první sérii. Čekal jsem, že by to mohlo být dobré, ale nečekal jsem až takový nářez!! Pomaličku, nenápadně mě to postupně vtahovalo, až mě to draplo úplně do svých jižanských pazourů a já jsem ani na vteřinu neprotestoval. Oba hlavní protagonisté jsou úžasní, je pravda, že ze začátku vyčnívá Matthew McConaughey o trochu víc, ale na konci sérii už se mu Woody Harrelson vyrovná. Takže v březnu konstatuji, že tohle je nejlepší seriál 2014 roku...

plakát

Ledové království (2013) 

Klasická disneyovka plná písniček a občas i sranda, sice nic převratného, ale solidní podívaná pro ty co můžou animáky, nejlepší postavy... sněhulák Olav, sob Sven a prodejce v takovém "obchodě" ten to celé korunoval.

plakát

Ona (2013) 

Tenhle film je DIVNÝ, ale zároveň krásný, tklivý, strašně silný a jiný, vím že to píšu jako ženská, ale nemůžu si pomoct. Po dlouhé době mě něco takhle oslovilo. Zvláštní zážitek, SKVĚLÝ Joaquin Phoenix, hlas Scarlett Johansson je neskutečně sexy, některé záběry kamery jsou famózní a celkově to perfektně funguje. Takhle se dělá příjemně stravitelná romantika!

plakát

Okres na severu (1981) (seriál) odpad!

Staré socialistické seriály mám rád, nevím proč, ale mám. Zvláště u Dietla jsem si byl vždy jistý, že to bude mít nějakou scénáristickou úroveň.... bohužel tohle je kýč nad kýče. Na tohle se fakt nedá dívat.

plakát

Sedm (1995) 

Film, který vás ubíjí svojí depresivní atmosvérou (chčije a chčije). Do shlédnutí sedmičky (někdy v roce 1996-7) jsem považoval Brada Pitta za přiblblého krasavečka, který neumí hrát, můj bože, jak jsem se mýlil...