Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (110)

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Korunni princ a tato pohádka jsou velmi povedené! Bavila jsem se, za mě určitě 5 hvězdiček.  Ps: nechápu nízké hodnocení, všechny postavy mi sedly, kancléřovi byli obludně dokonalí a král s princeznou super. A ten Tobiáš!

plakát

Ve jménu našeho Pána - Série 2 (2022) (série) 

Přiznám se, že v první polovině série mě ten cringe málem udupal, ale 2/2 série (zvláště poslední 3 díly) jsou doslova klenoty. víc! VÍÍÍC!

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) odpad!

Málokterý film nedokoukám, ale tady to nešlo. Víc nesympatické a protivné hlavní postavy už nešlo nevybrat. Drzá, nesympatická a arogantní babo-chlapka, místní genius, co nechce učit, přihlouplý syn u kterého je s podivem, že vůbec umí dýchat a mohla bych pokračovat. Nevím. Možná že kdybych zatnula zuby a vydržela dalších 10 minut, tak by se to rozjelo, ale nevydržela. Kdyby to aspoň odsejpalo, ale ani to ne. Odpad všemi deseti.

plakát

Tyhle šaty beru! Indie (2021) (pořad) 

Při ohlášení, že bude Indická verze jsem se těšila, ale přišlo velké zklamání. Odlišný způsob natáčení, kdy majitel/poradce jezdí za nevěstami domů si pokecat by tolik nevadilo. Ale to hlavní, šaty, ukazují pramálo. Jenom sem tam letmý pohled, rychlé přejetí kamery. Většinu času kamera zabírá obličeje nevěsty a doprovodu.

plakát

Metaloví lordi (2022) 

Dávám jednu hvězdičku navíc za ten parádní konec. Jinak 3/4 filmu předtím není nic jiného, než teenage komedie, která má za cíl představit širšímu publiku neznalých puberťáků, co je to metal. A to ještě hodně povrchně. Neurazí, ani nenadchne.

plakát

Vražedné stíny (2022) (TV film) 

Dobrá zápletka, dobrá atmosféra, dobří zlouni a dobří klaďasové. Celý film mi ale zprotivila manželka detektiva (Hofová). Přehlídnu ten její děsnej účes, kdy tu úděsnou paruku vyhrabali snad na sklepě ND v truhle "DON´T DEAD, OPEN INSIDE", ale ten její charakter byl k přizabití. Ve 2/2 sem měla tendenci dávat hlavu do dlaní nebo rovnou odejít, jen se objevila na obrazovce. Škoda, zkazila mi to až moc.

plakát

Smrt roku 2021! (2021) (TV film) odpad!

To se nedalo... Vypla jsem to asi po 10-ti minutách. A Hugh Grant u mě spadl na pomyslné dno, že ho snesu už jen 1x ročně v lásce nebeské.

plakát

Čas (2021) 

Trošku nechápu místní nízké hodnocení. Film má originální scénář, charaktery nejsou odfláklý a, alespoň nás, vtáhnul do děje. Uznávám, že konec je trochu cringe, ale zbytek skvost!

plakát

Máš někoho doma (2021) 

Ono to celkově byla docela obyčejná, ničím zajímavá vyvražďovačka s ne příliš sympatickými charaktery. To by bylo tak na 2-3 hvězdy. Ale v průběhu celého filmu mě vytáčely "nenápadně" vložené WOKE prohlášení, které byly pro děj filmu nepodstatné a tudíž tam vůbec nemusely být. K ději filmu nebylo podstatné prohlášení "jsem černá, tak to asi hodí na mě, zatímco tebe (bělocha) hned pustí" nebo "užívám si svůj white privilege" a následná reakce černošky, že ať se nestylizuje do oběti, že běloši nejsou oběti apod.  Bleh.