Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (104)

plakát

Skvělý plán (2012) 

neskutečně kostrbatě vystavěná zápletka, i kdybych přistoupil ne teorii "kletby" tak další eskapády !* pozor spoiler*! bych pochopil tak do Dánska, ale do Keni a Ruska ? Jako vážně ? navíc jestli se dá hovořit o nějaké chemii mezi hlavními postavami, pak mezi těmi nesprávnými . Nuda šeď, 2 hvězdy jen za tu francouzštinu.....

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Nemůžu věřit, že jsem to doukoukal do konce, nemůžu věřit, že tenhle film má tak vysoké hodnocení, nemůžu věřit, že se v jednom filmu dá najít tolik klišé, nemůžu věřit, že po tomhle filmu TImberlakovi někdo věří že není gay, fakt děs.

plakát

Univerzita pro příšerky (2013) 

První příšerky jsou pro mě nejlepší Pixarovky vůbec, takže nevím do jaké míry u mne zafungoval při hodnocení sentiment, ale byl jsem nadšený prakticky ze všeho. Jako vždy bezchybná animace, tuna nápadů, příběh bez hluchých míst a celkově úžasná atmosféra v průběhu celého filmu. Pokud by všechny "dvojky" měly vypadat takhle, tak za mne rozhodně ANO.

plakát

Jméno (2012) 

Brilantní konverzačka, vyborušené dialogy a vynikající herecké výkony, přesvědčivé ve všech situacích. Nevěřil bych kolik vtipných dialogů, resp. emocí se dá vměstnat do jednoho obývacího pokoje a do jednoho večera. Vše působí tak přirozeně a uvěřitelně, že budete po celou délků filmu hltat každé slovo a grimasu a bude Vás mrzet, že vše trvalo "jen" 110 minut. Dokonalou atmosféru dokresluje výborně zvolená hudba a úvodními i závěrečné titulky. Sečteno a podtrženo, takhle nadšený jsem po shlédnutí filmu už nebyl několik let.

plakát

Raz, dva, tři (1961) 

Konečně zase jedna vtipná břitká konverzačka ;-) Bohužel pro to musel člověk sáhnout až do roku 1961... "Do Ruska se nejzdí, z Ruska se utíká :D"

plakát

Let (2012) 

Nejlépe natočené zřícení letadla co jsem kdy viděl. Celkově je první třetina filmu naprosto skvělá. Zbytek filmu je ale již příliš rozvláčný a poměrně nudný a nezachrání to ani ne zcela předvídatelný konec.

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Prohnilost vrcholné politiky odhalené na dřeň zabalená tak, že ani chvíli nenudí. Kevin Spacey zde dokazuje své herecké mistrovství. Jestli z letošní seriálové nadílky stojí něco opravdu za to, tak jednoznačně House of Cards.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

tak konečně další FILM s velkým F ;-) prostoduchý příběh s ještě prostodušší zápletkou, ovšem zabaleno v tak neodolatelném kabátku, že pokud na tuhle hru režisérovi přistoupíte, tak si to prostě nejde neužít. (Samozřejmě není to pro každého a musí na to mít člověk náladu, takže komu se to líbit nebude, tak mne za to prosím nekamenujte ;-) )

plakát

96 hodin: Odplata (2012) 

u jedničky jsem se královsky bavil a předčila mé očekávání. Dvojka je přesně tím, čím by druhé díly neměly být,a le bohužel častou jsou a to sice za každou cenu nesmyslně natahovanou nadstavbou pouze za účelem "vydělat další dolary" a to se jim jak už bývá pravidlem povedlo. Takže za rok počítám že bude trojka, ale beze mne !

plakát

Občanský průkaz (2010) 

není to žádný výkvět kinematografie, ale jsem rád, že něco podobného vzniklo i v současné době, protože současná generace opravdu neví co se tenkrát vlastně dělo a v době, kdy hlupci typu pana Okamury začínají komusimus, resp. socialismus znovu velebit, je to o důvod víc proč to pustit svým dětem !

Ovládací panel
7 bodů