Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (9)

Bratrstvo neohrožených

Bratrstvo neohrožených (2001)

V případě, že bych bral jednotlivé díly jako samostatné filmy, jednalo by se o nejrealističtěší filmové zpracování druhé světové války z pohledu americké strany. Někdy se sice ztrácím v tom množství jmen vojáků, kteří se pořád na scénách střídají, doplňují a umírají, ale přesně to nám umožňuje sledovat ty úžasné životní příběhy jednotlivých postav a z tohoto důvodu si k tomuto seriálu získáte osobní vztah.Osobně je mi trochu proti srsti, že to celé produkovala příliš komerční HBO, ale musím uznat, že možná právě díky ní dosáhlo Bratrstvo takových megalomanských rozměrů a v konečném důsledku obrovské divácké podpory a popularity.

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Je to pěkná výplň volného odpoledne, když nemáte co jiného na práci (a co jiného sledovat), ale že by to byl nějaký sitcomový zázrak se říct nedá. Je to takový mix "Přátel" a "HIMYM", který se nepovedl tak jako jeho předchůdci (nebo předlohy?) V BBT je takovou postavou z "druhé strany" Sheldon, v HIMYM je to Barney... Vím, že to je téměř ve všech seriálech a hlavně sitcomech, ale tady mi to připadá stráááášně kýčovité. A sice lokace. Klasika: ústřední byt ve kterém se odehrává většina příběhů, univerzitní kantýna, chodba mezi byty atd., ALE! Přátelé mají svoji kavárnu, HIMYM mají svůj bar, ale tohle bystro či co to je, je opravdu nejapné. Asi nejvíc mi na celkovém dojmu z BBT vadí vizuální zpracování (VŠECHNO je v pastelových barvách) a nenávaznost příběhu jednotlivých epizod. Je to prostě záležitost čistě na zabití času. Ale ne špatná :-)

Black Books

Black Books (2000)

ten všem známý anglický suchý humor nebyl nikdy vtipnější

Jak nežít svůj život

Jak nežít svůj život (2007)

není to obyčejný rádoby ftipný seriál, na jaké sme v posledních 20 letech zvyklí. Některé scény, nápady a hlášky jsou opravdu brutálně vtipné, že se opravdu svíjíte v křečích smíchu. Vztah Dona s Eddiem je skvělou asociací na vztah Bernarda s Maniem v Black Books.