V dnešní době už každej viděl hada srát, žábu bušit pěstí do skály nebo koně zvracet v barvách francouzský trikolóry, takže tento film už nikoho nevyděsí.
Uplně stejně jako JohnnyD mam při sledování pocit jako by ten film byl napsán mojí duší, jako bych se z budoucnosti vrátil v čase a natočil to já pod pseudonymem Richard Kelly
Tři muži a nemluvně (1987)
Režie Leonard Nimoy? V tom případě 5 hvězdiček.
Intimní osvětlení (1965)
Přesto, že jsem se chvílemi nudil, nakonec mi bylo vlastně líto, že to tak brzo končí. Některé scény jsou nezapomenutelné.
Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009)
Pěkná jednohubka pro fanoušky cestování časem a britského humoru.
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
Jediný díl, který jsem neviděl v kině a najednou mě to zas až tolik nebralo. Asi se budu muset podívat znovu na starší díly a trochu srazit hodnocení.
Přichází Satan! (1976)
Peklo (2003)
Žádná bomba, ale jeden z nejlepších Van Dammův filmů určitě ano
Mladý Einstein (1988)
Legendární guilty pleasure
Sněžní psi (2002)
Jediná dobrá věc na filmu je Teal´c
Do vesmíru se Stephenem Hawkingem (TV seriál) (2010)
Time Travel a Aliens byli výborný, ale Story of Everything mě naprosto odrovnalo - nejlepší dokument všech dob
Počátek (2010)
Trochu přeHYPEovaný, ale skvělý filmový zážitek, který vás donutí přemýšlet a těšit se na druhé zhlédnutí.
Mazací hlava (1977)
Už si moc nepamatuju o čem to bylo, jen že to bylo divný a hrozně mě z toho bolela hlava
Sedm (1995)
Geniálně zrežírovaný geniální scénář! Při prvním zhlédnutí jsem navíc měl to štěstí, že jsem o filmu neslyšel a neměl od něj žádné očekávání.
Jesus Christ Superstar (1973)
Rimmer: Ježíš byl hipík... měl dlouhý vlasy... nepracoval... co chceš víc?
Donnie Darko (2001)
True Blood: Pravá krev (TV seriál) (2008)
Za klišovitou a trapně úchylnou slupkou se skrývá hyperodlehčený upíří Twin Peaks.
Červený trpaslík (TV seriál) (1988)
Geniální mix inteligentního a bláznivého humoru s výbornými sci-fi nápady.
Vlasy (1979)
Let the sunshine, let the sunshine in...
Klepání na nebeskou bránu (1997)
Jeden z nejlepších německých filmů, o něco lepší než americké Než si pro nás přijde s Nicholsonem
Šestapadesát neomluvených hodin (1977)
V podstatě dost hroznej film, na který se ale díky mladým známým herců celkem příjemně kouká
Dobyvatelé ztracené archy (1981)
Nejdobrodružnější díl
Indiana Jones a Chrám zkázy (1984)
Nejakčnější díl
Indiana Jones a Poslední křížová výprava (1989)
Nejvtipnější díl
Skála (1996)
Dokonalý akční film bez záporáků.
60 sekund (2000)
Jeden z nejvíce snesitelných filmů, ve kterých v hlavní roli figurují auta.
Requiem za sen (2000)
Geniální hudba. Geniální režie. Must see
Okresní přebor (TV seriál) (2010)
Paascha to řekl za mě.
Daria (TV seriál) (1997)
Supermax forever!!!
Clarissa vám to vysvětlí (TV seriál) (1991)
Naprostý souhlas s Ulrichem.
C.L.Y.D.E. (TV seriál) (1999)
Supermax forever!!!
Bojíte se tmy? (TV seriál) (1991)