Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Pořady (9)

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001)

Výborný námět. Závodit po celým světě, plnit úkoly, poznat, jak to chodí jinde a pokud jste opravdu dobří, přisbůsobivý, rozhodní a máte i potřebný kousek štěstí, můžete vyhrát 1000000$. Každý, kdo to někdy sledoval, by si to chtěl zkusit a zažít. Ze začátku každé serie, je to vždy trochu zmatek, než se zorientujete, kdo je kdo a kdo ke komu patří, ale velmi brzy si najdete své favority a držíte jim palce, aby chytli správného řidiče taxíku a vyhráli zasloužený mega. Musim ještě zmínit moderátora nebo lépe řečeno průvodce Phila Keoghana, který k této reality-show přirostl a pasuje sem jak zadek na hrnec.

Bořiči mýtů

Bořiči mýtů (2003)

Výborný seriál. Adam a Jamie a jejich mladší kolegové Kari, Tory a Grant zkoušejí různé mýty a legendy. Buďto potvrdí, vyvrátí nebo uznají mýtus za možný, ale nepravděpodobný. Často zkoušejí naprosto úplné kraviny (z poslední doby mě napadá např. jestli je pravda, když kýchnete s otevřenýma očima, tak jestli vyskočí z důlku - buďte v klidu, je to mýtus), ale někdy to je i poučný, jak např. ušetřit benzín. Vše se řeší s obrovským nadhledem a musí u toho být hlavně zábava, v čemž jsou oni mistři. Skoro žádný díl se neobejde bez C4 a pořádného výbuchu a je zábava sledovat, jak z toho mají vždy nefalšovanou radost, jak děti na Vánoce.

Umíte tančit?

Umíte tančit? (2005)

Po zhlédnutí 3 série na AXN, musím hodnotit, jako vynikající. Vtipná porota, pěkná moderátorka, výborní a talentovaní soutěžící, kteří opravdu musí dřít a naučit se všechny složité choreografie. A doufám, že se budou vysílat ještě nějaké další ročníky, tuhle soutěž jsem si opravdu zamiloval.