Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (69)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

První hvězdičku za mrazení v zádech, druhou hvězdičku za dojetí, třetí hvězdičku za napětí a bušení srdce, čtvrtou hvězdičku za NEtrapné vtipy a milostné scény a pátou za to, na co jsem se těšil už několik dílů - je to díl, který jede od začátku do konce a nezastavuje se.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

90 minut z celkového filmu s úsměvem na tváři, to umí jen málo filmů. Kdyby jsem měl možnost poznat takového člověka jako je ve filmu Jack Nicholson, asi bych vypěnil hned při prvním pohledu:-), ale jako filmová postava je úžasný, a už sám o sobě je na pět hvězdiček. Díval jsem se na tento film a nevěděl co je zač, což se nestává, ale kdyby jsem věděl, že to je americká komedie, které je nesnáším, tak by jsem si tento film nepustil, což by byla velká chyba

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Nesmál jsem se, nebrečel jsem, ale přesto mě to zabavilo. Jsem lehce zklamaný, jako z VALL-I, jak se objevili ti mluvící psi tak jsem si říkal, ne, tohle ne, to nemůže být pravda...ale byla! Tento animák ve mně vzbudil mnoho pocitů, od těch nejhorších, jimiž jsou už zmiňování psi, po klasický výborný příběh až po úžasné vzpomínky a lásku stařečka...a jestli se tato pohádka líbila dětem? Zaručeně se jim líbilo 3D, bálonky a různé dětské drobnosti, ale jestli pochopily vše tak, jak má dítě pochopit film určený pro děti...?:-) 70%

plakát

Kdopak by se vlka bál (2008) 

Film vnímaný očima dítěte, jejich problémů, strachu, radosti a bolesti rodičů....bez Terezky a Šimona by to nešlo....hlavně Šimon se mně líbil jak ve filmu, tak ve filmu o filmu, protože se na tuto roli perfektně hodil...a představivost, dokreslování a vlci už jsou jenom zpříjemněním filmu. Ne každého zaujme, mě ano.

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

Problém je tady humor, při kterém se kino smálo, dokonce i jednou lidé začali tleskat...ale je to furt to stejné dokola? Ano, něco se povedlo, ale proč jsem si proboha připadal půlku Pottra jak na nějaké komedii? Po dlouhé době jsem necítil tu správnou Pottrovskou atmosféru, která došla až chvíli po půlce. Film má sice 153 minut, ale připadlo mně, že se tam nestalo, až na zabití Brumbála a odhalení několika dosud neznámích klíčových věcí skoro nic.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Film, který mě ohromoval pouze v kině, vyšel jsem a jako by jsem na ničem nebyl. Efekty bezpochyby skvělé, vtipy asi povedené...já se narozdíl od ostatních moc nesmál, písnička od linkin park je ohromující...a...na poslední chvíli mě přemluvil kámoš, tak bych se měl asi podívat pro porovnání, jak vypadá první díl:-). Váhám, ale prý je dvojka lepší, tak prozatím dávám toto hodnocení.

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Na tomto filmu jsem si často připadal jak na scary movie, při některých scénách se kino smálo...a já jsem se tomu často taky neubránil, hlavně ze začátku, při scéně v autě. Na druhou stranu jsem měl každou chvílí husí kůži po celém těle a rozpuštěnou čokoládu v ruce. "Potěšil" mě ten NEČEKANÝ konec, nepotěšilo mě vykopání díry, na které by normální chlap makal pořádnou dobu, potěšila mě Alison Lohman, málo napětí, skvělá hudba a smíšené pocity. Při porovnání s jinými horory poslední doby...75%

plakát

Oni (2008) 

Když nad hororem začnete přemýšlet o něčem jiném a po 10 minutách zjistíte, že se na film vůbec nedíváte...

plakát

Earth (2007) (TV film) 

Dokument, který si uvědomuje krásnu naší planety, která by mohla být asi pořád, kdyby tady nebyl člověk...dokázal vystihnout problémy naší planety a krásné kouty velmi zábavnou formou. Jsem zvědavý na současný snímek home, který si myslím, že s tímto snímkem bude z části souviset.

plakát

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 

Strašně rád bych dal větší hodnocení, protože tuto pohádku považuji za povedenou z hlediska poučné stránky a taky kvůli originalitě, ale děj je příliš natáhlý a já už se docela intenzivně těšil na konec. Animace mohla být lepší, ale některé věci na druhou stranu velmi povedené, např. okouzlující zahrada u druhé mámy:-). Zajímavá, tajemná a originální pohádka, která mě bohužel po půl hodině přestala bavit.