5 bodů
už nikdy víc
chvilky dětského nadšení s dědečkem s absolutní beznadějí a neštěstím s otcem
neuvěritelná trapnost moderátorů
opravdu hodně silný kafe s dějem který mě naprosto vtáhl do sebe
čekala jsem od toho mnohem víc...a nakonec je to jenom dvouhodinová slovní přestřelka bez děje
dívala jsem se na to když jsem měla byla nemocná a měla zimnici, myslím, že se mi ještě přitížilo
po shlédnutí začínám mít trochu obavy z budoucnosti a asi můžu být ráda že mám nějakou práci, ikdyž jí vůbec nemám ráda
nepochybuju o tom, že je to dobrý film, ale válečné filmy prostě ne, ne, ne, ne, ne. nemusím, díky
Hrušínský a vesnický prostředí je fajn kombinace, ale je to hrozná depkařina s vleklým dějem
klasická shitovní americká komedie konce 80. let
původně jsem chtěla dát jen 3 * kvůli dlouhým dialogům a slizkýmu francouzovi, závěrečný povzdech ale vše napravil :)
pro mně nejlepší film roku 2011
na jednu stranu jsem opravdu moc ráda v jaký době žiju
no ty vole, snad z toho jednou vyrostou...
dokud jsem u filmu stavěla puzzle a nevnímala děj bylo všechno fajn
sice normálně detektivky ze 70. let nemusím, tohle je ale výjimka :)
klasická romantická komedie s Hugh Grantem
jeden z nejlepších českých filmů 80.let
skvělý Smyczkův film z 80. let pro mládež
skvělý film na motivy stanislava rudolfa, kterýho jsem jako malá holka moc ráda četla
tolik povyku a chvály kolem toho a je z toho zase další průměrná detektivka jakejch už tu bylo spousty
jo, konečeně pohádka, na kterou jsem se i já zvládla podívat, víc takových pohádek a méně těch nudných českých, otravných, děkuju :)
Skvělý Monkey a Alan od první chvíle na zabití, ale celou dobu jsem se dobře bavila a nemohla se odtrhnout od toho jak to dopadne.
jeden z filmů, který si pouštím před spaním
moc zajímavá věcička :)
i toto se dá udělat s egyptskou kulturou
podobná trapnost jako byl kameňák
film ze života, skvělé postavy.
stará dobrá klasika.
Mazaný Filip (2003)
odpad!už nikdy víc
Pozdní léto (TV film) (1974)
chvilky dětského nadšení s dědečkem s absolutní beznadějí a neštěstím s otcem
18 je jen začátek (TV pořad) (2012)
odpad!neuvěritelná trapnost moderátorů
Pobřežní lýtka (TV seriál) (2000)
odpad!větší stupiditu jsem snad ještě neviděla, škoda že nejde hodnotit ještě hůř než odpad
Experiment (2001)
opravdu hodně silný kafe s dějem který mě naprosto vtáhl do sebe
The Social Network (2010)
Moulin Rouge (2001)
Manažeři (2010)
Zachraňte vojína Ryana (1998)
Dým bramborové natě (1976)
Sukničkář (1987)
klasická shitovní americká komedie konce 80. let
Last Night (2010)
Správci osudu (2011)
pro mně nejlepší film roku 2011
Proč? (1964)
na jednu stranu jsem opravdu moc ráda v jaký době žiju
Kupředu levá, kupředu pravá (2006)
no ty vole, snad z toho jednou vyrostou...
Ghost Rider (2007)
dokud jsem u filmu stavěla puzzle a nevnímala děj bylo všechno fajn
Čínská čtvrť (1974)
sice normálně detektivky ze 70. let nemusím, tohle je ale výjimka :)
Láska s výstrahou (2002)
klasická romantická komedie s Hugh Grantem
Můj hříšný muž (1986)
jeden z nejlepších českých filmů 80.let
Jen si tak trochu písknout (1980)
skvělý Smyczkův film z 80. let pro mládež
Metráček (1971)
Expozitura (TV seriál) (2008)
Rampelník (TV film) (2009)
Pařba v Bangkoku (2011)
Hezké vstávání (2010)
jeden z filmů, který si pouštím před spaním
Tajný deník call girl (TV seriál) (2007)
moc zajímavá věcička :)
Tutenstein (TV seriál) (2003)
i toto se dá udělat s egyptskou kulturou
Doktor od jezera hrochů (2010)
podobná trapnost jako byl kameňák
Jako zajíci (1981)
film ze života, skvělé postavy.
Nemocnice na kraji města (TV seriál) (1977)
stará dobrá klasika.