AngiS
homepage
email pozpátku: hcivomarba.alegna (a) seznam.cz
ICQ: 455-365-885
7 bodů
2012: Doba ledová (video film) (2011)
odpad!Něco tak blbéééého jsem dlouhou dobu neviděla.
Open Road (2009)
Bóže.. to byla příšerná slátanina.
Paranormal Entity (video film) (2009)
Stejně nechápu proč celej barák furt obchází jen s kamerou, a jejím malým světýlkem, v ruce. Já bych si teda rozsvítila.
Máma mezi Marťany (2011)
Takhle otravnej, nevtipnej a nezajímavej animák jsem sakra dlouho neviděla..
Love Bites (TV seriál) (2010)
Skvělý obsazení, skvělý příběhy, celý je to naprosto AWESOME. Proboha já chci další serie, sepíšu petici, skočím padákem, někoho zastřelím, zablokuju dopravu, cokoliv...
Paul (2011)
Mně to nepřišlo nijak špatný.. Zasmála jsem se, tak to účel splnilo. Jen absolutně nechápu pámbíčkářku, co mluví jak dlaždič. To se tam vážně nehodilo.
Bubo bubo (TV pořad) (2011)
odpad!To jako vážně...? :(
Román pro muže (2010)
Když se do něčeho na*ere Viewegh, tak to dycky zaručeně stojí za ho*no.
Pretty Little Liars (TV seriál) (2010)
Přečteno. Viděno. Baví mě to. Jediný co nechápu je proč jako 16-ti letý holky obsadili herečky skoro od deset let starší, trochu to bije do očí.. A ještě lehký závan infantility - áá proboha, Tyler Blackburn <3 :-D
Rio (2011)
Ptákovina o ptácích. Asi to tak má být.
Partička (TV pořad) (2011)
Oooondraa Soookol!!!
Wipeout - Souboj národů (TV pořad) (2011)
NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit.
Továrna oživlých mrtvol (2009)
Člověk si to musí pobrat po svým.. Já sem si to přebrala tím stylem, že jsem to brala jako komedii. A z tohohle pohledu to zas uplnej propadák nebyl. :-D
Bastardi (2010)
Já ani nějak nevím, co říct. Krom toho, že mi po celou dobu filmu bylo z těch fakanů na blití. A nevim, jestli to bylo zahraný amatersky, nebo ne. A v podstatě mi to je uplně jedno. Na jednu stranu mi konec filmu přišel.. nevím... pitomej? Na druhou stranu co s takovejma zmetkama jinýho dělat, když ostatní jen zavírají oči.
Fast Food Nation (2006)
Otřesný. A trochu moc dlouhý. A ano. Jsem ráda, že tyhle s****y nejím.
Alias (TV seriál) (2001)
Absurdní. Svižný. Nesmyslný. Rychlý. Mě to baví.
The Runaways (2010)
I love rock 'n' roll !
Jackass 3 (2010)
Hovada :-D Jackass člověk nemůže dělat nic.. ani pít, natož jíst :D prostě jen "přetrpět" hodinu a půl neuvěřitelných ptákovin.
Méďa Béďa (2010)
3/4 filmu jsem prozívala..
Alfa a Omega (2010)
Mám ráda vlky. Mám ráda animáky. Ale vážení, upřímně.. tohle byl z 80% jeden velikej průser.
Icarus (2010)
A to mě tak pěkně navnadily uvodní tiulky s takovou parádní hudbou.. A pak už to šlo jen a jen z kopce..... až do úúúplný propasti.
Top Gear (TV pořad) (1978)
Nikdy jsem nebyla fanda do aut. Díky Top Gearu se to změnilo. Já tyhle tři cvoky s výbornym humorem neskutečně žeru. Včetně Stiga samozřejmě. Většina moderátorů je suchá jak studna v poušti, ale Jeremy, James a Richard nikoliv. Tři dlouholetí kamarádi, co si dělají srandu ze sebe - i navzájem. Jinej podobně laděnej seriál prostě nenajdete. A i kdyby jo.. Top Gear bude stejně lepší. :) 120/10
Cesta (2009)
Výborná kniha. Výbornej film. Už hodně dlouhou dobu jsem neviděla něco tak pochmurnýho a strašně depresivního.
Slon (2003)
Tak já nevím.. Když někam člověk přežije tu hodinu nicnedění se, tak nakonec ten závěr to všechno 100x přebije a celej dojem z filmu se zvrátí do uplně jiných hodnot...
Tupíři (2010)
Další hloupá parodická komedie. A občas i já bývám hloupá, protože nemůžu popřít jednu věc.. chvílema jsem se opravdu řezala smíchy.. ovšem chvílema se nudila a chvílema mi to přišlo neskutečně trapné. Suma sumárum.. 2*
Metro (2004)
Jéžišmarja.. člověk aby se bál vlíst do metra. Bůhví co žije někde dole v tom pražskym. :D
Off the Map (TV seriál) (2011)
Zatím mě to neskutečně baví. :)
Silný kalibr (2010)
Převídatelné. Hloupé. Nudné. Primitivní. S hroznou hudbou. S hroznými "akčními" scéna. S hrozným půlcentem. Všechno bylo hrozné. Aspoň, že to bylo krátké. O pět minut víc a vylítla bych z kůže.
DO-RE-MI (TV pořad) (1998)
odpad!ááá ty strašný díly s Hranáčem mě děsí doteď.
Za kačku svlíkačku (TV pořad) (2009)
odpad!Nevím co říct.. Několikrát mi to tu znělo jako doprovodná kulisa, abych tu nečuměla v tichu a tmě.. Ano, výborně se u toho bavím. Bavím se, jak někdo může být tak neskutečně blbej. A stejně je to odpad.