carly

Carolina Hope Manning

Slovensko
Daydream Believer

22 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16
    • 4.2.2012  18:12
    Hugo a jeho velký objev (2011)

ľúbostný list filmu. upozornenie na dôležitosť ich uchovania. rozprávka. cesta. poklona vytrvalosti. krása.

• 14.1.2012  14:28
    Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

bola to jazda. Kieran Culkin je slnený sen. Chrisa Evansa ja môžem. I am in lesbians with you.

• 27.12.2011  15:42
    Lemonade Mouth (TV film) (2011)

veľmi príjemná hudba, dobre vybraní herci a zaujímavý príbeh. je to všetko Disneyovsky čisté a uhladené, ale to nemení nič na dôležitosti otázok, ktoré film kladie.

• 21.12.2011  11:04
    Příšerky z podkroví (2009)

milé, zábavné napínavé a o rodine. naozaj sa mi páčil výber hercov a to hlavne tých detských. aj mimozemšťania boli super, hlavne Sparks. prekvapivo vydarená zábava nielen pre malých

• 19.12.2011  20:45
    Cutlass (2007)

milý počin o detských túžbach a rodičovskej láske. páčila sa mi paralela a veľmi sa mi páčilo obsadenie

• 18.12.2011  17:23
    Rio (2011)

absolútne špičkový originálny cast, krásne farby, milý a vtipný príbeh. ja som sa bavila. a pri titulkoch, keď sa Luiz so Sylviom a ich zlatými gaťkami našli, moje srdce zaplesalo

• 18.12.2011  17:09
    Čarodějův učeň (2010)

najvac ma na filme bavil Jay Baruchel a jeho postava. bol to vtipný sympaťák, ktorý sa na nič nehral a zachránil svet. a celkom ma bavil aj Nicholas, aj keď Alfredo bol predsa len o triedu vyššie. najviac mi asi vadila absolútne nevyužitá Monica - čo sa úlohy aj postavy a jej miesta v deji týka. fajn zábava a vizuálna lahôdka

• 18.12.2011  17:06
    Poslední vládce větru (2010)

páčil sa mi vizuál. páčilo sa mi obsadenie. a jednotlivé scény boli sami o sebe poväčšine príjemnou záležitosťou. ale ako celok je ten film jeden veľký zmätok, čo sa vymkol s pod kontroly. dosť ma to mrzí, lebo ja by si tie ďalšie dva diely aj pozrela

• 18.12.2011  17:02
    Monty Python a Svatý Grál (1975)

toto bola jazda. nechápala som. ale smiala som som sa. a to je to hlavné

• 18.12.2011  17:01
    Jeff Dunham: Controlled Chaos (TV film) (2011)

Jeff je King. a najlepší je Peanut :) začiatok je super a potom, keď sa na svetlo dostanú bábky to už len fičí. scénka s Achmedovými nohami a bruchomluvec Peanut ma dostali do kolien

• 16.12.2011  11:04
    Všechnopárty (TV pořad) (2005)

dosť tu záleží od hostí, ale určite patrí medzi tie lepšie programy tohto typu

• 15.12.2011  07:59
    Šťastný Nový rok (2011)

tento film je za 4* ale za tú titulkovú scénu si tú extra * zaslúži. je to zábavný počin, ktorý utečie ako voda a aj ten voice-over, ktorý sa snaží zrejme napodobniť Love Actually, sa mu dá odpustiť. nebol tu jani jeden príbeh, ktorý by mi vadil a hercov vo väčších, či menších úlohách sa tu mihlo toľko, že som časť filmu strávila v údive - Cary? Alyssa? Carla? Larry??!! osobne mi najviac imponoval príbeh Paula a Ingrid. Zac a Michelle boli roztomilí a moc som im držala palce. aj keď jednoznačne najlepšia postava tam bola Ava. Sofia Vergara si každú scénu ukradla pre seba. no a potom tam bol samozrejme Hector :)

• 23.11.2011  12:38
    Show Ellen DeGeneresové (TV pořad) (2003)

Ellen je jedinečná a neopakovateľná. a taká je aj jej show.

• 20.11.2011  10:58
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

vizuálne prekrásny film. aj použitie hudby na jednotku. film plynul takmer bez prerušenia a zatiaľ čo prvá romantickejšia časť bola miestami vyvážená strachom a smútkom, druhá depresívnejšia časť mala zase svoje svetlejšie momenty. Bill Condon naozaj odviedol skvelú prácu. svadba bola prekrásna, rovnako ako medové týždne. maskéry a CGI maníci sa naozaj vyzabávali na tehotnej Belle. herci boli do jedného skvelí. Billy Burke úžasný ako obvykle. aj Taylor ma príjemne prekvapil. Ashley s Kellanom skvelí ako vždy. Booboo je zlatíčko a mohlo ho tam byť pokojne viac. no a Rob s Kristen boli vo vrcholnej forme. snáď nikdy predtým nepôsobili tak veľmi ako pár. a vidieť Bellu a Edwarda, ako aj ich rodinu, rozdelených pre Bellino rozhodnutie. neboli takmer žiadne veľké dramatické scény a ten pokoj na povrchu pod ktorým to vrelo, dodal filmu úžasnú atmosféru. nemám tomu filmu takmer čo vytknúť a už sa teším, keď si pozriem znovu

• 14.11.2011  16:40
    Sněhurka - Příběh hrůzy (1997)

temné poňatie so štipkou mágie aj štipkou reality. vizuálne príťažlivé a herecky viac menej stojace na úžasnej Sigourney Weaver. odceňujem, že SW si narazila miesto princa jedného z "trpaslíkov"

• 26.10.2011  22:25
    Tři mušketýři (2011)

tento počin určite nepatrí do zlatého fondu filmovej tvorby. je to nenáročná zábava, ktorá zľahka vykráda Pirates of the Carribean. ale má správne tempo, dobrú hudbu, zábavné dialógy, veľkolepý vizuál, dobré obsadenie a skvelú akciu. ja som sa zabavila a keďže som nič viac od filmu neočakávala, tak sa dá povedať, že film plne splnil moje očakávania.

• 11.10.2011  15:58
    Sherlock (TV seriál) (2010)

skveli herci. skvelé tempo. skvelé exteriéry. me likey a lot :) tak dobre napisaný serial, až sa mi chce občas od radosti plakať.

• 1.10.2011  18:18
    Kamarád taky rád (2011)

herci a postavy neskutočne sympatické. Woodyho Harlesona tam pokojne mohlo byť dvakrát toľko. a celkom som sa zabavila. ale už som videla aj lepšie filmy. aj horšie. Friends with Benefits je taký milý priemer. myslím, že okrem toho často zbytočného nadávania tam najviac zadrhávalo tempo deja. malo to snahu o príbeh, ale celkový dojem bol ako keď sa začiatočník snaží naštartovať auto - trhlo to dopredu, zastavilo, skapalo, zase sa rozbehlo. až k tanečnému happy endu

• 29.9.2011  12:22
    Arthur (2011)

štvrtá hviezdička je za Russella a Helen, ktorí sú obja vo svojich úlohách veľmi ľudskí a vveľmi uveriteľní. inak je to film z kategórie neurazí (moc) a pobaví. aj keď raz stačilo. a okrem toho bolo zábavné vidieť Jennifer Garner v roly chamtivej mrchy

• 29.9.2011  12:20
    Chelsea Lately (TV pořad) (2007)

politicky nekorektné ale zväčša zábavné. Chelsea je číslo a je to trochu iná talk show

• 17.9.2011  22:53
    Captain America: První Avenger (2011)

vybrala som sa na IstroCon dúfajúc, že si konečne pozriem film v originály - v kine som to prešvihla, titulkovú verziu premietali až 2 týždne, a oni to pustili nadabované. skoro som odišla. ale povedala som si, že keď už som za to dala toľko peňazí, pretrpím. a utrpenie to bolo. aspoň, že atmoška bola silne pozitívna. ale hodnotiť to budem, až keď uvidím originál. ETA: tak som videla v originále, aj keď len v TV a bola to naozaj jazda. Chris sa do úlohy hodil naozaj skvelo a veľmi mi imponovala Hayley Atwell. no a samozrejme Tommy Lee Jones. bolo to zábavné, akčné, dojímavé, s troškou romantiky a ja sa už moc teším na Avengers

• 15.9.2011  19:23
    Invictus: Neporažený (2009)

o tom ako sa jeden muž za pomoci jedného rugby teamu snažil stmeliť národ. fantastické herecké výkony, krásny vizuál a veľa námetov na zamyslenie.

• 14.9.2011  08:59
    Hanna (2011)

to, čoma na tomto filme dostalo najviac, bola hudba. jej využitie na pozadí scén ako aj ako súčasti príbehu. Saoirse som to verila a myslím, že vybrali veľmi dobre. pôsobila chladne a zároveň zraniteľne. ten otvorený koniec - bude sequel? alebo len Hanna začne život, v ktorom si bude raňajky kupovať v supermarkete a nie loviť po lese? dobrí boli aj Cate a Eric a rodinka britských turistov. skrátka jazda

• 12.9.2011  10:34
    Kůže, kterou nosím (2011)

keď som si prečítala obsah filmu, dospela som k záveru, že tento film bude o eitke výskumu a hraniciach, za ktoré je ešte možbné ísť. táto téma sa však objavuje vo filme len veľmi okrajovo a poväčšine mimo obraz. pre mňa bol tento film o vine, treste a prežití. a ešte možno o zachovaní si identity. zaujímavý bol časový priebeh, keď sme boli najprv vrhnutí do prostred diania a až postupne nám Pedro ukázal, ako sa do daného stavu dospelo. tento film taktiež načrtol zaujímavé otázky ohľadom trestania - kto má na to právo, kto rozhodne, čo je vhodný trest. ako idea, musím povedať, že by som asi s Robertom súhlasila - a epizóda s tigrom sa zdala v retrospektíve zľahka karmická, ale na konci filmu som nedokázala Vicenteho vnímať inak, ako obeť.

• 5.9.2011  14:27
    Hope For Haiti Now (koncert) (2010)

toto bola dosť silná záležitosť. klobúk dolu, George

• 28.8.2011  10:14
    Panna nebo orel (2010)

veľmi príjemná záležitosť. začalo to ako zábavná epizóda zo života teenagerky a potom sa to zvrtlo do niečoho trochu zložitejšieho a skončilo to happy endom. dosť to drží nad vodou Emma Stone a samotný scenár, ktorý vytvril milé postavy, ktoré len zľahka prechádzajú do karikatúry. mimo Olive sú asi najlepší jej rodičia. veľmi sa mi páčila aj romantická linka s maskotom Toddom - Penn Bdgley má naozaj sexy hlas. a skvelé boli aj odkazy na teen filmy osemdesiatych rokov. je to vlastne film o tom, že nie je dôležitá pravda, ale to, čomu ľudia veria a ako sa s tým vyrovnať.

• 24.8.2011  10:05
    Green Lantern (2011)

nemám rada 3D. ale inak to bola nenáročná akčná sranda. malo to dobré tempo a až na pár silne patetických príhovorov to bola celkom príjemná záležitosť. a Ryanovi toho superhrdinu proti jeho vôli verím

• 23.8.2011  10:57
    Star Trek (2009)

nie som Trekkie, ale aj tak som sa pri pozeraní tohto dielka tešila ako malá. bolo to akčné a zábavné a zľahka dojímavé - hlavne úvodná scéna s Chrisom Hemsworthom. film odsejpal a bolo super vidieť toľko známych tvárí v úlohách, o ktorých som síce vedela málo, ale niečo predsa. moji obľúbenci po zhliadnutí sú jednoznačne McCoy - a nielen preto, že Karl Urban je na zjedenie, Scottie - no tak, Simon Pegg, a Chekov - Antona a jeho ruský prízvuk a nadšenie by som mohla sledovať celý film. aj ten nápad s vytvorením vlastného vesmíru obývaného známymi postavami je na jednotku. no a potom tam bol Leonard Nimoy.

• 2.8.2011  07:37
    Zrození šampióna (2009)

herci na jednotku. občas som im síce nerozumela ten southern drawl, ale inak dobré. príbeh pekne plynul bez nejakej väčšej drámy a pár krát som mala slzy na krajíčku. ale americkému futbalu stále nerozumiem. pekné boli tie fotky skutočného Michaela na záver

• 30.7.2011  19:12
    Gnomeo & Julie (2011)

v uvode ma to chytilo a nepustilo až do záverečných titulkov. aj mne sa táto verzia páči viac, ako tá Willova :)

<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16