Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (2 836)

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) odpad!

Vlastně bych měl být poctěn, že tohle můžu ohodnotit. Protože jsem byl svědkem něčeho, co svět ještě neviděl...

plakát

Chair, The (2012) 

Pointu je potřeba si domyslet, ale udělaná je tahle židle dobře. Rozhodně líp, než ta moje, ze který jsem spadnul u večeře.

plakát

Papežův vymítač (2023) 

Podle hlasu Russella Crowa prý Harley Davidson ladí zvuk svých motorů. Nic dalšího nevím, co bych k tomu měl říct, vymítač filmů bohužel nejsem.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Tož tady si Chris zadělal na slušný průšvih. Celá řada Vyproštění totiž nebude o ničem jiném, než o snaze toho chlapa totálně vyždímat a vůbec nejlépe zabít v přímém přenosu. Otázkou zůstává, na kolik dílů to Hemsworth dotáhne. Můj tip je další dva, pak si budou muset najít náhradu.

plakát

Železná maska (1962) 

Chtěl bych žít ve světě, kde jediná práce chlapa je dvořit se krásným ženám. Chtěl bych žít ve světě, kde se žena brání fackou a ne žalobou. Chtěl bych žít ve světě, kde ženská tahá chlapy za nos a je u toho zároveň k sežrání, ne na zabití. Chtěl bych žít ve světě, kde když mě nasere nějakej týpek, namíříme na sebe kordy a ne telefony. Chtěl bych žít ve světě, kde i lumpové mají styl. Chtěl bych žít ve světě, kde musím uštvat šest koní, než někam dojedu. Protože čím víc my to tady máme moderní, rovnoprávný a uhlazený, tím víc já chci bejt muž se železnou maskou na ostrově Svaté Markéty.

plakát

Pes baskervillský (1988) (TV film) 

Když se do kufrů balily věci na natáčení, někdo tam zapomněl dát atmosféru. A když probíhal casting na Sherlocka, byli už asi všichni ve vlaku. Tohle byla napínavá kriminálka asi jako pohádka o Rumcajsovi.

plakát

Nedotknutí (2019) 

...a tohle v Americe projde, jo? 😁

plakát

Dobrodružství kriminalistiky - Otisk (1989) (epizoda) 

Tenhle díl chci mít jako audioknihu! Sešli se tu herci s tak výjimečnými hlasy, že mně nějaká pointa byla úplně ukradená. Jen jsem chtěl, aby pořád mluvili...

plakát

Dobrodružství kriminalistiky - Rekonstrukce (1989) (epizoda) 

Humor za každou cenu je v kriminálce stejně přirozený, jako Vašut v roli detektiva. A když se tyhle dvě veličiny spolu sejdou na padesáti minutách, je z toho křeč, jakou by vyléčil snad jen předpis na trochu toho heroinu.

plakát

Kde jsem doma (2020) 

Místy přitažené za vlasy, ale pořád je to mnohem jednodušší způsob jak sehnat práci, než chodit každý měsíc na pracák. K chování Javiera jsem přistupoval tak, že když někomu jebne v kouli, jde logika stranou, takže za mě velká spokojenost. Jo a taky je odteď jasné, že podnájem nepřipadá v úvahu.