Neskutočne vtipný seriál, v ktorom všetko funguje a je dokonale načasované. Celú prvú sériu som pozrel naraz, tak ma to dostalo a oceňujem dokumentaristický štýl, akým je to natočené a hlavne to, že v pozadí nie je počuť žiaden nahratý smiech. Všetky postavy sa mi páčia a mám ich rád. Takže teším sa na druhú sériu. Zaslúžených 100%. Nevydržal som čakať na druhú sériu tak som si celú prvú sériu pustil znova a teraz po druhom zhliadnutí musím trochu pritvrdiť a napísať,že toto je najvtipnejší seriál aký som kedy videl. Na toto sa nechytá žiadny iný komediálny seriál. V každej časti mám niake nezabudnuteľné scény, na ktoré som sa pri druhom vzhliadnutí vždy dopredu tešil. Tvorcovia si nastavili laťku poriadne vysoko tak dúfam, že druhá séria bude rovnako kvalitná. Takže aby som to zhrnul, prvá séria je nehorázne geniálna a dokonalá a na poli komediálnych seriálov je to tá najlepšia prvá séria. Ešte nikdy som niaky seriál v priebehu troch dní nepozrel dvakrát. Až teraz. Proste mi to jeden krát nestačilo a mal som strašnú chuť vidieť ho znovu tak som si ho musel znovu pustiť. A určite som to nevidel naposledy.
Moje hodnotenie je len za prvú časť, ktorá je absolútne geniálna. Potom už to išlo dole vodou, postavy sa stali otravnými a vôbec ma to nebavilo. Videl som to po šiestu časť.
90%. V tomto druhom dieli už podľa mňa tvorcovia vedeli čo robia, teda klasické akčné béčko so všetkým čo k tomu patrí a ono to tu všetko funguje a klape tak ako má. Je to perfektný akčný film aké sa dnes už netočia a samozrejme opäť s výbornou atmosférou, hudbou a tentokrát aj s niečím navyše.
Rychle a zběsile 5 (2011)
90%.
Jmenuju se Earl (TV seriál) (2005)
Druhý najlepší komediálny seriál.
Gladiátor (2000)
Jeden z mojich najväčších zážitkov.
Tanec s vlky (1990)
Úžasný film plný nádherných scén.
Smrtonosná past (1988)
Môj osobný akčný kult.
Vetřelci (1986)
Dokonalé majstrovské dielo.
Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
Najlepšie akčné sci-fi s nadčasovým príbehom.
Temný rytíř (2008)
Najlepší komiksový film s najlepším záporákom Jokerom.
Avatar (2009)
Nový svet, nová rasa, nová dimenzia filmu.
Malá Miss Sunshine (2006)
70%.
127 hodin (2010)
70%.
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál) (2010)
Najlepší seriál o mafiánoch.
Milenec nebo vrah (1996)
Strašne nelogické chovanie postáv. A William L. Petersen bol veľmi nepresvedčivý.
Vrchní, prchni! (1980)
Jedna z najlepších českých komédií.
Náhradníci (2009)
Titanic (1997)
Tento film vyzerá ako keby bol z iného sveta a okrem iného bol to môj prvý veľký zážitok.
3:10 Vlak do Yumy (2007)
Až na krev (2007)
Majstrovské dielo.
Tahle země není pro starý (2007)
Geniálny film.
Ragtime (1981)
50%.
Vyvolený (2000)
Geniálny film.
Taková moderní rodinka (TV seriál) (2009)
Mission: Impossible III (2006)
Žít (1952)
Výnimočný film s výnimočným hereckým výkonom Takashiho Shimuri.
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) (2005)
Prvé 3 série sú parádne ale potom to štvrtou sériou začalo klesať avšak v piatej sérii sa to zase vrátilo trochu nahor.
Chalupáři (TV seriál) (1975)
Šogun (TV seriál) (1980)
Tak toto je najlepší seriál všetkých čias. Veľdielo!!!
Grindhouse: Auto zabiják (2007)
Střihoruký Edward (1990)
Kúzelné. A Johnny Depp tu bol geniálny. Atmosféra ma dokonale vtiahla do deja a pri niektorých scénach som si pripadal ako keby som tam bol.
Rambo II (1985)