Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (28)

plakát

Počátek (2010) 

Hrozně hrozně moc dlouhou sem si neužil tak parádně vystavený příběh a smekám před tvůrci, po několika letech zase jedna absolutní pecka, doporučuju všem!

plakát

Avatar (2009) 

Takovéhle filmy se nevidí každou chvíli, v 3D dokonalost detailu, obsahově trochu ploché, ale na svou délku nenudí, pořád je na co se dívat, pořád je čím se kochat, není to o přemýšlení, je to o momentálním zážitku z projekce, která v tomto případě opravdu umí vtáhnout do děje, filosofovat se může až doma...krásných čistých 5. Mimochodem už dlouho jsem nezažil plné sály v multikinech až doteď, něco na tom asi bude... :)

plakát

2012 (2009) 

Schválně sem na to šel do 2 sálu na Smíchově, páč má největší plátno a užil si ty efekty, jinak to byla parodie na americkej film nebo to byl americkej film?? :)

plakát

Sue Thomas: Agentka FBI (2002) (seriál) 

Pozitivní, nenáročný, uklidňující. Bez stupidních vtipů - trochu umělé - ale pěkně vykreslující různé charaktery... Průměr na všední odpoledne, žádné překvapení.. Btw. LEVI je tam opravdu jen jako křoví, žádná ústřední postava :)

plakát

Knight Rider (1982) (seriál) 

Joj to už je dávno... :-)

plakát

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008) 

Je to takové nemastné neslané, ale koukatelné.. Prostě další z řady komikso-futuro-komedií... Rozhodně jsem se nenudil, ale hledat v tomhle filmu hloubku? To ne... Je to prostě taková pohádka pro dospělé..

plakát

Hvězdná brána: Návrat (2008) 

Důstojné zakončení skvělého seriálu. Jako fanoušek mající doma kompletních 10. sérií, překladatel některých dílů na oficiálním webu a zarytý fanda "tuhého" humoru made by R.D.A. & spol. nemohu hodnotit jinak.