Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (8)

plakát

The Collector (2009) 

Plné nelogičností a za ten závěr by autor zasloužil pověsit za koule do průvanu..

plakát

Ctihodný občan (2009) 

první půlka famózní, druhá naprosto popírá vývoj postav a hlavně totálně ulítává scénář... takže za první půlku filmu 100%, za druhou 20 % ---> průměrný film - 60% škoda!

plakát

Temný rytíř (2008) 

Tak jsem prave vylezl z kina a jsem naprosto konsternovanej. Filmy o Batmanovi me nikdy moc nebraly (stejne jako komiksy obecne), ale tohle je pecka. Ustredni trojice- Batman-Joker- Harvey je uchvatna. Paradoxne je z nich asi nejslabsi Bale, ale nikoliv ve spatnem slova smyslu, jen proste Harvey a hlavne Joker jsou genialne napsani i zahrani. Teprve dnes jsem si naplno uvedomil, jaka ztrata pro filmovy svet znamena smrt Heatha Ledgera. Vim, ze to zni jako lacine klise, ale je to tak. Joker v jeho podani je asi nejgenialneji zahrana postava, jakou jsem za posledni rok videl. Heath proste JE Joker. Kazda jeho scena je famozni. Nechci spoilovat, ale jeho "finta" s tuzkou byla genialni. Jestlize Batman begins bylo prijemne znovuzrozeni serie, tak tohle je - troufam si tvrdit - jeji vrchol. Tezko si uprimne dovedu predstavit, ze by Nolan dokazal natocit lepsi treti dil. A nikoliv jen proto, ze tam nebude Ledger... - 100% (a to jsem to jeste nevidel v IMAXU, kde podle kamaradovych ohlasu je to jeste vetsi pecka)

plakát

Monstrum (2008) 

Spolu s Jumper asi nejvetsi letosni zklamani zatim. To i ta priblbla Godzilla ma vetsi spad nez tohle!

plakát

Mlha (2007) 

Vynikající film. Atmosféra úžasná, postavy taky. Za ten konec ale musí jít hvězdička dolů, takové "rozuzlení" si nezaslouží ani diváci, ani hlavní postavy příběhu...Navíc mi to přišlo dost nelogické vzhledem k předchozímu ději..

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Jeden z mála seriálů, který mi stojí za komentář. South park patří mezi špičku animovaných seriálů. Někoho může sice odradit "záchodový humor" a obrovské množství vulgarismů, ale když člověk pár dílů vydrží a zvykne si, objeví v seriálu mnohem víc, než jen obligátní slovo fuck. Těžko pohledat seriál či film, který si dělá z americké kultury a mentality tak vtipně a geniálně srandu, jako tak činí v každém díle South park.

plakát

Temný úsvit (2006) 

Jako že válečné filmy, s kterými se po Saving private Ryan roztrhl v poslední době pytel moc nemusím, tak tohle je jiný kafe. Střelby si člověk příliš neužije a film se soustředí hlavně na psychiku zajatců a jejich postupný fyzický i psychický úpadek. Christian Bale opět dokázal, že je pan Herec. Navíc film skončí relativně dobře, což se u podobných filmů moc často nevidí..