Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (32)

plakát

About Cherry (2012) 

Fajn obsazení, námět který zaujme a dá se říct, že to celé docela dobře funguje. Problém ale nastává ve chvíli, kdy i po hodině a půl máte pocit, že se film pořád jen tak pozvolna rozjíždí a k něčemu směřuje a ony na vás najednou vybafnou konečné titulky. Pro fandy pěkných polonahých slečen je to asi lehce stravitelná jednohubka, nic víc, nic míň.

plakát

Wrecked (2010) 

Mám pocit, že jsem právě viděl nejdelší propagaci bezpečnostních pásů v historii...

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

V podstatě tuctová romantika s čitelným vývojem, kde se nám partička kamarádů tak nějak prošoustá k pravé lásce. Člověk by si asi řekl, že takových filmů litá po světe až až, a on by ten člověk měl asi i pravdu, a přesto je to fajn podívaná, která hlavně kvůli extrémně sympatickému obsazeni zkrátka baví. Ano, ze Zaca Efrona je sympaťák...asi už stárnu.

plakát

Filosofové (2013) 

Ach, filozofie, ty proradná, v životě tolik užitečná vědo. Skupinka náctiletých pseudointelektuálů v čele s panem učitelem, který je asi tak trochu blázen a sociopat, nám předvádí, jak se dá báječně zabít poslední středoškolské dopoledne na tropickém ráji pro privilegované smrady. Což takhle střihnout si pár nesmyslných experimentů a rozjímat nad nejhlubšíma hlubinama lidské duše a nad chladnou logikou, která nás všechny neovladatelně zachvátí na pokraji záhuby? A což takhle protkat to celé jen těžko uvěřitelným, iracionálním chováním celé skupinky ať už vevnitř či vně oněch experimentů? Že Vám ani tohle nestačí? A co kdybychom to celé posypali skupinkou mladých, krásných a dokonale vysportovaných lidí, z nichž, pana učitele nevyjímaje, nikdo nemá na těle ani gram tuku? Vše a ještě mnohem víc Vám totiž tento skvost americké kinematografie nabízí! A pokud by se mezi Vámi přece jen stále našlo nějaké zatoulané štěnátko, které by si cestu k tomuhle kousku nedokázalo najít, tak vězte, že nechybí ani ona pomyslná třešnička na dortu v podobě grandiózně retardovaného finále. Skoro si až člověk po shlédnutí říká, jestli on náhodou pan rejža nebyl filozof.

plakát

Highway (2002) 

Mladý Jára Léto, zhulený Žylenhál a zfetovaný, hipísácký Dr. Cox na šíleném road tripu? O moc víc toho ke spokojenosti nepotřebuju.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Donnie Darko meets Butterfly Effect, a to celé ve velice slušivém kabátku. Mysteriózní šílenství o alternativních realitách a cestování v čase, které je o všem a ve finále vlastně o ničem, tohle já můžu.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

Co bych k tomu jen řekl? Snad bych to mohl zkusit shrnout slovy klasika... To je pičovina! To je pičovina jak sviňa!

plakát

Sviňák (2013) 

McAvoy přivedl k životu zkaženého, pološíleného sociopata a manipulátora, který si poctivě užívá každodenní kratochvíle standardního feťáka a nutno říct, že to zvládl opravdu na jedničku. A nezabránil mu v tom ani pochybný zrzavý fousek. Not bad, eh?

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Vše je vskutku ztraceno aneb na posraného i hajzl spadne. Náš hrdina asi musel v minulém životě znásilňovat nevinné školačky a následně se koupat v jejich krvi, neboť množství smůly, které tady sklízí jinak vážně nevypadá moc fér. Tak trochu Gravitace na moři, která alespoň mě osobně oslovila mnohem víc a s Redfordem jsem jeho nekonečné trápení vážně prožíval a opravdu mu fandil. Tak trochu mu asi hrál do karet fakt, že si na rozdíl od Sandry Bullock odpustil záchvaty orgasmického hekání. Na závěr bych asi dodal jen to, že po shlédnutí Life Of Pi a All Is Lost v jeden den se pravděpodobně až do konce života budu vyhýbat námořní dopravě jako čert kříži a raději zůstanu věrný našemu městskému brouzdališti.