Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krimi

Recenze (766)

plakát

VIP svět (2021) (pořad) odpad!

Z domněnek závěr prezentovaný jako skutečnost. Morální mrzáci a nuly mají o zábavu postaráno.

plakát

Irčan (2019) 

Respekt všem. Ale ksicht čtyřicátníka na těle osmdesátníka šel bohužel poznat. To neschováš vole.... To ne vole..... Ne ne...

plakát

Krajina smrti (2014) 

Chceš rozpoutat krvavou řež ? Tak se vyser na lebku mrtvého předka. Hovno po ní rozmaž a olízni si ruku.

plakát

Prvorozený (1984) 

Co si budem Poslední půlhodinka to vytáhla na silné tři hvězdy..... skoro až čtverku. Jen to možná chtělo víc Wellerových záchvatů a jiný konec s jeho postavou. A začátek se neskutečně vlekl. Ale chápu, že se musela navodit atmosféra spokojené americké rodinky, aby šlo vidět jak se ke konci všechno obrátilo a zmr.alo. Kontrast je důležitý, ale na mě až moc zbytečných scén. Možná, že kdyby vystřihli náké scény se S. J. Parker (stejně její role není důležitá a do děje nezasahuje ) Bylo by to svižnější.

plakát

Časožrouti (1995) (TV film) 

Tak. Film má atmošku. To se nedá upřít. Sympatického dobráka Davida Morseho a někdy naprosto satanisticky zlého a nepříjemného ( bohužel někdy i trapně přehrávajícího ) zmetka Bronsna Pinchota. Zajímavou hudbu a ošklivou blondýnu s hezkýma očima. Je to dlouhé, ale uteklo to.Pořád se něco děje. Pár dialogů bych, ale předce jen vynechal. Působí nepřirozeně uměle. Ale ten největší kámen úrazu jsou samotní Časožrouti. Tak špatné počítačové efekty jsem asi ještě v devadesátkovém filmu neviděl.Díky bohu, že se zastaví jen na chviličku. Ale i díky té chvilky jsem měl chut stáhnout hodnocení na trojku.

plakát

Pasažéři (2016) 

A nejzbytečnější roli za posledních 20 let získal ? ................. Andy Garcia ! Gratulujeme.

plakát

Mimozemská invaze (2017) 

Atmoška nulová. Jedna hvězdička za Snipese který si to užil asi nejvíc.

plakát

The Last Winter (2006) 

Pečlivě budovaná atmoška nás zavede to pečlivě špatného konce kde vybafnou digi bubu. Škoda.

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Výpach. Totální výplach. Asi nejakčnější díl série. Pořád se něco děje a o zvraty (někdy předvídatelné) taky není nouze. Po ubohých předešlých dvou dílech konečně progres. Béčko jako řemen s pořád neuvěřitelně sexy Jovovich a Larter.