Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Obsahy (73)

Emmanuelle 2000: Emmanuelle Pie

Emmanuelle 2000: Emmanuelle Pie (2003)

Počítačová chyba dá mladému Howardovi možnost manipulovat s myslí ostatních lidí. Mladý student svých schopností samozřejmě využije i k nestoudným věcem. Emmanuelle, vydávající se za suplující učitelku, se snaží najít zdroj chyby a také se dostat blíže k Howardovi, aby mohla vymazat do něj přenesená data. Doufejme, že se to podaří a vše dopadne jak má a Howard konečně pozná dívku svých snů.

The Man Who Walked Between the Towers

The Man Who Walked Between the Towers (2005)

Krátký film vypráví příběh Philippa Petita, provazochodce a pouličního umělce, který v roce 1974 s přáteli natáhl lano mezi střechami "dvojčat" Světového obchodního centra. Příběh je vyprávěn jako animovaná dětská kniha s vypravěčem mimo obraz. Film zachycuje Philippovu vášeň a fantazii, poskytuje informace o tom, jak se mu podařilo dostat potřebné pomůcky na místo přechodu a doplňuje příběh i jeho následným zatčením a odsouzením k přiměřenému trestu.

Stephen Lynch: Live at the El Rey

Stephen Lynch: Live at the El Rey (2004) (koncert)

Tento záznam vystoupení zachycuje jednoho z dnešních nejoriginálnějších zpívajících komiků v jeho přirozeném prostředí - na jevišti. Možná jste ho mohli vidět v Comedy Central Presents: Stephen Lynch nebo i někde jinde, ale to byla jen malá ukázka toho, co skutečně dokáže v přímém přenosu a bez cenzury. Zazpíval zde tyto písničky: Not Home, Baby, Special, Talk to Me, Priest, Grandfather, Gay, Superhero, Drink You Pretty, Craig, Taxi Driver, Love Song, For the Ladies, She Gotta Smile, Best Friends Song, Classic Rock Song a na konec D&D.

Případ Katsumi

Případ Katsumi (2001)

Katsumi je zaměstnaná u jednoho muže, který stále shání nové ženy do sexuální branže. Je rozhodnutá získat svoji "kamarádku" a schopná je pro to udělat cokoliv.

Messalina

Messalina (1996)

Mladá panna Messalina si jde tvrdě za svým cílem. Nejprve svede Claudia, římského historika, aby se dostala k císaři Caligulovi a stala se jeho ženou. Jenže se následně dozvídá, že Caligula zemřel a jeho nástupcem se stává právě Claudius. Rozhodla se tedy stát chotí Claudia a tím i císařovnou. Kvůli svým pracovním povinnostem není císař schopen ukojit svou choť, nymfomanku a proto ji nechává sledovat svým tajemníkem Narcissem. Jenže to se jí nelíbí a tak se s tím rozhodne něco udělat.

Noc, ve které přišel ďábel

Noc, ve které přišel ďábel (1957)

Detektivní příběh odehrávající se na sklonku druhé světové války pojednává o vyšetřování vraždy hamburské servírky. Poté, co je neprávem obviněn její milenec, dopadne policie skutečného pachatele, mentálně postiženého Bruna, s nímž následně spojí celou řadu nevyřešených případů vražd žen. Noc, ve které přišel ďábel není ani tak o hledání a usvědčení vraha, jako spíš o atmosféře hroutícího se nacistického režimu, jeho zkaženosti, zkorumpovanosti a zhoubném vlivu na všechny a všechno.
Film je inspirován skutečnými událostmi. Bruno Lüdke byl uznán vinným z vraždy 51 lidí, zejména žen, dodnes se však nad touto kauzou vznáší řada pochybností.

Puddle Cruiser

Puddle Cruiser (1996)

Student se zamiluje do spolužačky, která hájí jeho kamarády u univerzitního soudu. Jenže ona už přítele má. Je urostlý a hraje ragby. Prokáže jí lásku tím, že začne také hrát ragby, nebo se tím vše ještě více zkomplikuje?

Generátor

Generátor (1998)

Jenna byla moderátorkou počasí, když do ní a jejího přítele (její kameraman) uhodil blesk. Přítel byl na místě mrtvý a z ní se stala superhrdinka potírající zlo a bezpráví se schopností vydávat elektrický proud. Jednoho dne se na scéně objeví Ice, která uloupila krystal, s jehož pomocí se rozhodla zmrazit město. Výměnou za to, že k takovému kroku nepřistoupí, požaduje výkupné. Jenže to Jenna nemůže připustit a proto se ji pokusí najít, jenže při pátrání objevuje značnou korupci a vydírání na vyšších místech. Podaří se jí pokořit zlo?

Dave Chappelle: For What It's Worth

Dave Chappelle: For What It's Worth (2004) (pořad)

Černošský bavič Dave Chappelle má vystoupení na jevišti historického sálu Fillmore v San Franciscu. Bere si na mušku všelicos, ale hlavními tématy jsou gayové a San Francisco, nevýhody slávy černochů (Michael Jackson, Kobe Bryant, R. Kelly, O. J.), Dave a jeho sláva, rozdíl mezi černými a bílými, rozdíly v jídlech a nápojích, válka v Iráku, Indiáni, Asiati, sex, AIDS, plastická chirurgie …

Červený drak

Červený drak (1986)

Červený drak - boj proti choromyslnému vrahovi podle knihy Thomase Harisse, autora Mlčení jehňátek. Psychologický thriller, v němž pomatený vrah za úplňku koná své děsivé činy. Skvělou technikou vybavená policie je bezmocná. Jedině pensionovaný agent FBI, který se dokáže vžít do duše druhého člověka, se může vrahovi přiblížit.

Syn draka

Syn draka (1974)

Otec Syna Draka byl zavražděn. Syn Draka je štván hrozbou útlaku, až nakonec povstane proti těm, kteří jej chtějí zničit. Mistrně ovládá bojová umění - jeho zběsilé útoky vyrážejí dech!

Real Female Orgasms 6

Real Female Orgasms 6 (2007)

Jedná se o výběrový sestřih scén z různých pornofilmů, ve kterých se vyskytují reálné ženské orgasmy. Jde o filmy: Slave Dolls 2 (s představením Tiffany Mynx), Big Wet Asses 10 (s představením Bree Olson), So You Think You Can Squirt 2 (s představením Sindee Jennings), Big Wet Asses 11 (s představením Annette Schwarz), Jada Fire Is Squirtwoman 2 (s představením Jady Fire a Jazmine Cashmere), Lil' Red Riding Slut (s představením Kinzie Kenner), Swallow My Squirt 5 (s představením Angely Stone a Bree Olson), All By Myself (s představením Samanthy Ryan), Slave Dolls 2 (s představením Katsumi), Massive Asses (s představením Sunny Lane), Big Wet Asses 10 (s představením Tory Lane), All By Myself (s představením Mii), Squirt In My Gape 2 (s představením Annie Cruz a Sierry Sinn), Radial Violations (s představením Aurory Snow), All By Myself (s představením Pauliny James).

Ultimate Parkour Challenge

Ultimate Parkour Challenge (2009) (pořad)

MTV přináší světově nejrychleji se rozvíjející extrémní sport poprvé pro americké publikum v Ultimate Parkour Challenge. Parkúr je sport prakticky bez omezení. Sportovci běží co nejefektivněji z bodu "A" do bodu "B", ale na rozdíl od atletický závodů, se parkúr provádí v jakémkoli prostředí a za každých podmínek. Zdi, auta, schodiště, zábradlí, střechy a třímetrové mezery mezi pětipatrovými budovami. Síla běžců ke skoku, přetočení, lezení, přeskoku a letu jim dopomáhá k překonání překážky v cestě a ke zvýšení rychlosti.
MTV Ultimate Parkour Challenge se snaží vystihnout podstatu hnutí s novou speciální sportovní soutěžní událostí, která jistě nadchne publikum. Osm světově nejlepších tracerů vzdoruje gravitaci a předvádí nadlidské schopnosti ve zdánlivě snadné disciplíně. Tři kola soutěže nakonec korunují jednoho vítěze s odměnou 10.000 dolarů a titulem Ultimate Parkour Champion.

CHiPs

CHiPs (1977) (seriál)

Frank "Ponch" Poncherello a Jon Baker jsou partneři a důstojníci na motorkách u California Highway Patrol (CHiPs) [Kalifornská dálniční hlídka]. Společně křižují dálnice a silnice v oblasti Los Angeles, zastavují piráty silnic a zloděje aut. Pomáhají motoristům s jejich problémy a zdravotníkům při nehodách. Občas dokonce vyšetřují místa trestných činů a často bývají zapleteni do silničních honiček.

Blade Boxer

Blade Boxer (1997)

Vyšetřovatel Rick Morgan (Kevin King), rodilý polda, je nasazen jako špicl do děsivého podsvětí Los Angeles, kde se ocitá tváří v tvář v boji o svůj život. S pomocí atraktivní policistky Rity (Dana Plato) se Rick setkává se světem "Blade Boxera", přinášejícím lidské oběti, se světem symbolizujícím boj o přežití. Kšeftman Jonathan Carter (Todd McKee) je znám především jako pořadatel tzv. "kohoutích zápasů". Tyto nonstop zabijácké akce postupně strhávají pravou roušku tohoto bojového umění. Smrtící ocelová výzbroj vystřídá holé pěsti a zamřížované klece slouží jako náhrada boxerského ringu v těchto krvavých bojích na život a na smrt, ze kterých nevede cesta zpátky.

U.S. Seals 2

U.S. Seals 2 (2001)

Neznámí teroristé unesli americké letadlo s vědkyní Madeline Donnerovou na palubě a ukryli se ve staré továrně v Rusku. Na její záchranu vyšlou instruktora SEALS Lockwooda, ale mise má jeden vážný problém - v továrně došlo k úniku hořlavých látek a plynu, takže záchranný tým SEALS nesmí použít žádné střelné zbraně. Lockwood povolá do akce několik přátel, kteří jsou experty na boj zblízka a výborně ovládají bojová umění, kuši a meče, a specialistu na experimentální zbraně. Na místě akce začnou překonávat bezpečnostní zařízení teroristů, a zanedlouho objeví tajnou nukleární raketu, připravenou na odpal. A prst na spoušti drží někdo, koho by opravdu nečekali.

Tři stupně horka

Tři stupně horka (1987)

Rodinných hádek je někdy nejlepší si nevšímat. To ale neplatí, když se jedná o čínskou mafii. Tahle velká nešťastná rodina totiž řeší své spory tak, že likviduje své vlastní členy... a s nimi kohokoliv, kdo je na dostřel. Poté co asijské podsvětí zahájí svůj další rodinný spor divokou přestřelkou v ulicích New Yorku, rozhodnou se úředníci Interpolu neztrácet čas a na případ nasadí trio policistů, kteří nikdy neváhají střílet. Vědí dobře, že proti ohni zločinu nepomůže voda, ale Tři stupně horka... Krycí název akce je "Operace ohńostroj". Už tento název naznačuje, jak báječně napínavé dobrodružství vás čeká na cestě tří kriminalistů, kteří jdou po stopě unikajícího mafiánského kmotra. Tato cesta vede džunglí nebezpečí, triků a agentů hrajících na dvě strany a táhne se od ponurých ghet New Yorku až po třpytivý svět londýnské ultramoderní módy.

Lovec lidí

Lovec lidí (1989)

Duke Evans (Robert Ginty) je profesionální lovec lidí, který vždy dostane svého muže... živého či mrtvého! Teď přijíždí do jednoho malého městečka v Oklahomě, aby pomstil smrt svého indiánského přítele. Avšak pomsta se stane vedlejší, když Duke odhalí spiknutí, ve kterém se zkorumpovaný šerif (Bo Hopkins) spolu s dalšími chystá okrást o půdu místní Indiány. Sám - proti šerifovi a městu - se Duke mstí za smrt kamaráda a ve jménu práva a spravedlnosti očistí také celé město...

Terč policajt

Terč policajt (1991)

Dopravit vdovu po americkém diplomatovi a její dceru do Střední Ameriky na slavnost spojenou s udělením prestižní ceny nevypadá složitě. Policista Farley Wood však brzy zjistí, že v této hře jde o velké peníze a navíc spojenci i nepřátelé si příliš často vyměňují role.

Sejmi eso 2

Sejmi eso 2 (2010)

Tlupa zabijáků (sexy vražedkyně, šílený chirurg, mistr masek, rodina pošahaných nacistů) jsou najati na provedení atentátu na Waltera Weeda (Tom Berenger), analitika FBI. Speciální tým agentů ho musí ochránit do určité hodiny v určitý den, v níž je potřeba úkol splnit, jinak zabijáci nedostanou zaplaceno. Kontrakt vypsal záhadný Hal Leuco. Podaří se odhalit jeho totožnost a podaří se ochránit Waltera?

Reklama