Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Ženy v pokušení (2009)  **** 19.03.2010

Velmi příjemně jsem nebyl překvapen, očekával jsem pobavní, ale jen v určitých mezích, přesně jak jsem dostal. Eliška Balzerová převalcovala všechny a všechno, především díky ní film žije. Hudba poměrna zvučná a pasující. Objevuje se nám tu "nová" pěkná tvářička české scény (alá Bára Seidlová), která si myslím, že se začne po této roli objevovat častěji, kterou je Veronika Kubařová. Váhaj jsem s nižším hodnocení, ale na čtyři hvězdy mě nakonec dostal, ten plynulý a nedrhnoucí přechod do vážnějších partií (i když jako dětská prdelka to rozhodně nebylo ;-) ). P.S. Většinou už ani product placement nevnímám, ale tady byl ten Müller Mix na začátku dost rušivý.
     Mise / Misie (1986)  **** 17.03.2010

Výborný film, který je silný jak příběhem, tak krásnými záběry krajiny. Morriconeho hudba mě vždy vezme za srdce a i zde dělá opravdu hodně. Herecky výborný za všech stran, ale dvě ústřední postavy jsou naprosto bezchybné v hereckém ztvárnění, hlavně v pasáži tažení břímě. Ale konec mě malinko zklamal, proto není plný kotel.
     Milý Johne (2010)  **** 15.03.2010

Pěkný milostný příběh, na který se hezky dívá a plyne velmi dobře. Vše je proloženo senzační hudbou a náramně vše pasuje, je to sice klasika, ale natočeno velmi líbivě a bez zbytečného vydírání, až na jednu totálně zbytečnou a dost urputnou scénu s otcem. S Tatumem je to většinou mizerie, ale celkem pasoval. Velice se mi líbila decentně nasnímaná erotická scéna.
     Lovec hlav (1976)  **** 14.03.2010

Pomalu se ubírající snímek ke zdárnému konci. Všechny postavy jsou bezchybné a až na malé škobrtání je to i dějově naprosto perfektní. Atmosféra na výbornou. Belmondo dokáže zvládnout vše, co se mu zadá, dokonce i něco navíc.
     Generátor (1998)  *** 13.03.2010

Film sám o sobě je pěkně špatný (a to beru ohledy na to, že je to porno), ale z hlubokého podprůměru ho vytahuje perfektně špatný dabing, který tomu všemu dává úplně jiný rozměr. "Děj" nemá cenu komentovat, je tam šíleně chyb a znavu opakuju, že vím, že je to porno, ale viděl jsem daleko propracovanější pornofilmy, kde se vyvarovali takových tuctových chyb co byli zde. Ani scény s "akcí" nebyli nějak extra nasnímané a o ty by v pornu mělo jít v první řadě.
     Leaves of Grass (2009)  **** 13.03.2010

Zajímavý průzeř různých žánrů, který ani nebije do očí a ni nijak neshazuje celý snímek. Ed s vidláckým dialektem je úžasný, ta dvou role mu neuvěřitelně sedla. Film je velmi nápaditý a nenudí, což je hlavní pozitivum.
     Real Female Orgasms 6 (2007)  **** 12.03.2010

Slušný výběr scén a zajímavá podívaná.
     82. Annual Academy Awards (2010)  *** 08.03.2010

Show byla tentokrát trochu nudnější a děkovačky se asi trochu protáhly nad rámec, jelikož závěr proběhl ve strašném fofru. Ale moderátorské duo bylo dost zábavné a výborně nás provedlo celým večerem. Show mi přišla celkem průměrná, ale s výsledky jsem byl spokojen a vše vyšlo podle předpokladu (u cizojazyčného jsem nečekal ani jedno s favoritů Bílou stuhu a Proroka, ale netroufal jsem si tipovat co to bude ze zbývajích tří), takže mi tiket vyšel na jedničku a trošinku jsem si zpestřil finanční stav.
     Alenka v říši divů (2010)  **** 04.03.2010

V českém znění: Marika Šoposká - Mia Wasikowska (Alenka), Saša Rašilov - Johnny Depp (Kloboučník), Tatiana Vilhelmová - Helena Bonham Carter (Srdcová královna Iracebeth), Lenka Vlasáková - Anne Hathaway (Bílá královna Mirana), Jan Vlasák - Stephen Fry (Kocour Šklíba), Pavel Kříž - Crispin Glover (Srdcový spodek Ilosovic Stayne), Taťjana Medvecká - Barbara Windsor (Plšice), Jiří Bartoška - Alan Rickman (Houseňák Absolem), Radek Kuchař - Matt Lucas (Tydlidýn a Tydlidum), Otakar Brousek ml. - Michael Sheen (Bílý Králík), Jan Přeučil - Christopher Lee (Tlachapoud), Pavel Šrom - Timothy Spall (Ohař Bayard), Jan Skopeček - Michael Gough (Blboun), Petr Rychlý - Paul Whitehouse (Zajíc Březňák), Jana Drbohlavová - Geraldine James (Lady Ascotová), Jan Dolanský - John Hopkins (Lowell), Jaroslava Obermaierová - Frances de la Tour (Tetička Imogene) +++ Tak první co na mě zapůsobilo byl úžasný dabing, který jsem obdivoval v průběhu celého film, následně jsem zjiztil, že se ho chopil Vojta Kotek, kterému se už výborně povedl dabing Vzhůru do oblak, tak doufám, že v tom bude takto pokračovat. No nic, vrátím se k filmu. Jelikož znám předlohu jen tak zbězně z otkazů a erotického filmu, tak nemám s čím srovnávat a v tomto případě se mi to líbilo, je to stále uchvatnej rukopis Tima po vizuální stránce, ale dějově to je rutina. Herci a masky jsou skvělé, ale mohlo by tam být trochu méně toho digitálu, někdy to škodilo, ale většinou to bylo ku prospěchu. [Viděno ve 3D]
     Případ Katsumi (2001)  **** 02.03.2010

Klasické francouzské porno, kde se mrdá s kondomama, má to i nějaký děj a "akce" nění zbytečně dlouhá. Docela zdeřilí francouzský kousek a pointa není na porno vůbec špatná. Hezký holky tam jsou, co od toho chtít víc.
     U.S. Seals 2 (2001)  *** 02.03.2010

Tohle je legrácka, kde je scénář napsán totálně na bojové umnění, i když to jsou SEALS. Kurva proč nemůžou střílet, ale mohou používat meče a elektřinu s obnaženýma kabelama apod. To je jedno, jde hlavně o to, že je tost zábavné a utíká to jako voda, i přes to, že se občas chytnete zahlavu a to jste z ní před filmem vyndali mozek, jinak byste se za ni drželi neustále s přikritýma očima. Florentine zase dobře natočil souboje, ty jsou opravdu na výbornou, hlavně závěrečný (vše přehledné, dobrý střih, slušná choreografie, i když občas s rušivými lany), ale jinak jsou dost vysrané v průběhu dění ty pohledy od postavy na místo jejího pohledu se specifickým zvukem. Ale díky závěru (ne scénaristické pointě, ale souboji) nemohu (lépe řečeno mohu, ale nechci) dát méňě než 3*.
     From Paris with Love (2010)  **** 28.02.2010

Tahle jízda je prosta nějakého překotného děje, ale má šťávu a charisma na rozdávání. Travolta je drsnej agent ze starý drsný školy, který si hned se vší ví rady a nezdržuje se zbytečnými otázkami. Prosdě co je třeba udělat se udělá a vše ostatní jde stranou. Prostě jsem si to užíval a nepřemýšlel jsem, Morel to umí efektivně podat a je to výborně a přehledně nasnímáno.
     Agentura Jasno (2006)  **** 24.02.2010

Ze začátku mě to moc nezaujelo, jelikož první a druhá serie je trochu mdlá a dá vám zabrat si oblíbit postavy, ale třetí a čtvrtá (zatím) jsou už o něčem jiném, parodie za parodií, dělání si srandy ze sebe sama a plno dalšího (neříkám, že to vprvních epizodách nebylo, ale ne v takové míře). Nehorázně se u toho bávím různými odkazy a tím, že každá epizoda s vybere určité téma a to velmi stylově zparoduje. Dokonce se vždy pobavím při nějaké zmínce Mentalisty či Simona Bakera a poslední dobou jich je tam požehnaně.
     Následník (1973)  *** 23.02.2010

Film je jiný než všechny ostatní s Belmondem v té době, je pozvolný a ne tolik akční. Je hloubavý a umírněný, ale i přes to jsou tam krásné ženy.
     Z pekla (2001)  *** 22.02.2010

Bez přečtení komiksu bych zřejmě nepochopil některé skutečnosti a nebo si to celé vykládal úplně jinak, jak se také stalo, když jsem to viděl prvně před čtením komiksu. Je pravdou, že si trochu přidali a trochu ubrali a není zde hlavní postavou Jack Rozparovač, to by vše nevadilo, je to dokonce někdy ku prospěchu, ale z celkového pohledu to není kompozitní. Románek mezi Abberline a Mary Kelly je opravdu nevydařený a zbytečný. Co jsem snad jediné opravdu ocenil bylo vynechání dlouhých vesvětlovacích pasáží zednářské historie, která se váže k určitým místům z úst Jacka Rozparovače (nemohu prozradit jméno, to by byl spoiler jak svině) k Netleymu při projížďce městem.
     Liga výjimečných (2003)  * 22.02.2010

Poprvé jsem film viděl bez znalosti komiksu a docela se mi to líbilo, ale po přečtení komiksu je to docela jiné kafe. Celkově je to dost rozsračkované a charaktery postav jsou úplně někde jinde a právě na nich to celé stojí. Film stojí snad jen na akci a ještě né úplně nejlepší. Nejvíc mě neštvalo, že Quatermain není feťák a je strašně akční a většina pozornosti se ubírá jeho směrem a dělá z něho mega hlavní postavu. A hned poté jsem byl rozpačitý z toho, že Hyde je moc velký dobrák a netrhá lidi na kousky!?! Další věcí je přidání dalších postav - Dorian byl celkem v pohodě, ale proč tam museli dávat Toma Sawyera, asi proto aby tam mohli napsat nějaké další stupidní dialogy bez vyznění (např. střílení z Nautila). Nechápu, ale to, že když to celé překopali a sebrali Bonda, tak proč tam tedy nechali Moriartyho. Neměl jsem třeba vůbec problém s tím, že Hawley Griffina kvůli autorským právům přejmenovali na Rodney Skinnera, to byla opravdu jen kometická úprava, ale ty triky mohli trochu doladit, vždyť to byla hrůza a Nautilus vypadal dost pošetile, nemá náhodou vypadat jako nějaký mořský živočich? ;-) Ale abych stále nehaněl, tak akce bylo dost a kdybych neznal předlohu, tak se asi budu místo skřípání zubů značně bavit. P.S. Ještě jedna věc. Proč byla Mina Harker (Murray) divnej Blade, měla veškeré schopnosti úpírů, ale mohla na světlo a ještě měla jen to elagantní kousnutí (dvě dírky) na krku a ne potrhaný a zjizvený krk.
     Messenger, The (2009)  **** 20.02.2010

Zajímavý film a prohlídka reakcí při střetu s osnámení úmrtí nejbližších. Celým filmem prochází určitý nadhled do kterého, ale časem zabřednete. Kupodivu, ale vše funguje jak má a vy začínáte sympatizovat s hlavními postavami, které jsou také komplikované, což je evidentní hned od počátku a všechno se vám to celou dobu rve do ksichtu.
     Legie (2010)  **** 19.02.2010

Přesně takhle jsem si to představoval a přesně tohle jsem potřeboval. Perfektní béčko, které se s ničím nemaže. Kopec dobré akce a nic moc vysvětlování ani přemýšlení, a při hlubším pohledu vyplouvají na povrch i nějaké ty myšlenky. Být generálem Boží armády není asi procházka růžovým sadem.
     Na hraně temnoty (2010)  *** 18.02.2010

Na akčňárnu je to málo akční a na hloubavý thriller je to málo hloubavé, některé věci jsou úplně mimo, ale režie a herci to určitě nejsou. Proč z toho zase vylezla jedna z vládně korporačních machinací, které tu už byly a daleko lépe?
     Ninja Assassin (2009)  *** 14.02.2010

Celkem zdařilá ninja podívaná. Zabijáci, jak tu ještě nebyli, sice se vše odvíjí od zaběhlých praktik a pochodů, ale proč né, když je to celkem dobře zaobaleno. Jen škoda něktelých digátních efektů, ale i tak některé věci byli značně působivé.
     Vítězové (1985)  **** 06.02.2010

Jeden z mála filmů o cyklistice a je velmi zajímavý v momentech, kdy se sedí na kole, když příjde na řadu to vše okolo, tak je to slabé jak odvar z jetele. Grant i Costner super a bratská rivalita je tu vidět. Hudba při jízdě je výborně zvolena a uplně to nabádá k nasednutí na kolo je jet se projet někam do hor.
     High Life (2009)  **** 03.02.2010

Pobavilo to, feťáci mají v komedii a obzvláště černé vždy takový efekt. Hlavně loupení je úžasné a Billy jak by smet. U toho kluka sem se bavil nejvíc. Plno hlášek a je to hodně krátké, takže taková odpolední jednohubka na skus.
     Candy Apples Busted at 742 (1999)  *** 03.02.2010

V podstatě záznam rekordu v gangbangu, který byl přerušen policejním zásahem a další rok byl překonán. Není to nic světoborného, je topřád to stejné do kola celé dvě hodiny, ke konci už to začíná být nuda.
     Na Hromnice o den více (1993)  ***** 02.02.2010

Občas přemýšlím, že bych chtěl zažít něco co jsem viděl ve filmu a přemýšlím jak bych s tím naložil a tomhle filmu přemýšlím asi nejvíc. Je to opravdu zajímavá myšlenka a má to i výborný scénář. My sice nevíme jak dlouho takhle žije, ale je to tam trochu nastíněno (třeba při kartách, získávání Rity a nějaké další), osobně si myslím, v té časové smyčce byl asi tak 2 roky. Bill Murray je zde výborný a Andie MacDowell roztomilá.
     Ultimate Parkour Challenge (2009)  **** 02.02.2010

Úžasná podívaná na chlápky co to fakt umějí, soutěžit v tom mi přijde dost divné, jelikož má každý dost odlišný styl, ale podivána je to senzační. Pracky co má Livewire jsou neuvěřitelné, co vše s nimi dokáže, klobouk dolu před ním i všemi ostatními. Možno vidět ZDE!
     Zelenáč (1990)  **** 31.01.2010

Sice je to klasický buddy-movie, který je ovšem oživen Clintem a jeho režií. Honičky v autech, výbuchy a drsní chlapy (tedy jeden, ten druhý je teprv zelenáč, ale učí se rychle). Vždy se těším na poslední scénu s opětovným odznakem vzhůru nohama, kterou na filmu prostě miluju.
     Super prohnilí / Superprohnilí (2003)  **** 30.01.2010

Zidi to tam stále má, je to pořád senzační a přidáním vtipné postavičky (kluka) se to nijak neposralo a já se náramně bavil. Vzpomínková atmosféra tam je, jen to kouzlo se drobně vytratilo, sic né celé, ale díky tomu to už není na plný kotel.
     Prohnilí proti prohnilým (1990)  ***** 30.01.2010

Velmi dostačující pokračování, které je dle mého na stejné úrovni jako předchůdce a humorem ho dokonce trochu převišuje, ale atmosferu malinko ztrácí, tím se právě dostává na stejnou úrovoň. Jediné co mě trochu zamrzelo je fakt, že jsem čekal jak naváží na jedničku a oni se na to úplně vybodli a začili nějak z polovičata.
     Prohnilí (1984)  ***** 30.01.2010

Herecké obsazení je super. Miluju všechno to pouštění malých ryb, obcházky, sázky apod. Vtipných momentů je tu dost i pěkná žena nechybí, co víc si přát plus ten úžasný konec.
     Moonlighting / Měsíční svit (1985)  ***** 28.01.2010

První věcí je ta naprostá zábavnost a to hlavně z vystupování Bruce (v té době ještě neznámí). Prostě ten chlap nezavře hubu. A tou další dobrou věcí byly i docela dobře odvedené sekvence v záběrech, které jsou na TV velmi podařené (běh na začátku, výtahy, ...). Opravdu povedený pilot.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah