Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (915)

plakát

Robin Hood (1973) 

Překvapivě neinfantilní vtipná Disneyovka s tradičně kvalitním dabingem,která pobaví i dospělé.Animace je stejná jako např. u známější Knihy džunglí,na které se podílel stejný režisér.

plakát

Tři bratři (2014) 

Nejdříve mě Tři bratři nezaujali a vlastně i zklamali.Byl to pro mě první film Jan Svěráka,který jsem hodnotil negativně.Stalo se však to,že po dalších a dalších shlédnutí to dozrávalo a nyní si film pouštím s chutí a velmi rád.Ano,Dvanáct měsíčků zůstává stále nejslabší částí filmu,ale i tak vše jako celek drží pohromadě.Po technické stránce není nic,co by se dalo filmu vytknou.To je pro Svěráka ml. typické.To co je zde však nejdůležitější je hudba.No a ta je zkrátka dokonalá.Uhlíř stále válí a Svěrák st. vtipně textuje."Že jsem takhle zbarvená" jsem nemohl dlouho dostat z hlavy.Zvyšuji hodnocení na 7/10.

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Ale jo,recenze nelhaly a kluci z Moviezone také ne.Je to dobré,vtipné,zábavné a má to občas slabé triky.Připomělo mi to podobnou komediální fantasy Hvězdný prach,který měl však lepší triky.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

40% zde je trapnost a pravděpodobně jde o "bojkot" rasistů a jiných ubožáků.Za mě je to fajn.Nenadchne,ale ani neurazí.Vizuál je moc pěkný a ano je zde mnoho digitálních triků(zvláštní,když jde o pohádku,kde je polovina děje pod vodou,že?).Bohužel co film malinko sráží je prkenný představitel prince,připomínající staršího Nevilla Longbottoma.Šplouchnu tomu silné tři hvězdy.

plakát

Vrchol nebes (2021) 

Tato zcela ve všem vypiplaná adaptace japonského komiksu nemohla dopadnou lépe.I přesto,že se jedná "jen" o animaci,byl film dechberoucí,napínavý a celkově mě velmi překvapil.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Z mého pohledu originální scénář by fungoval dobře,ba i lépe bez scén s hejtmanem a starostou.

plakát

Serengeti (2019) (seriál) 

K čemu jsou úchvatné záběry,když dokument lže.

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Je to krásně nasnímáno,má to atmosféru,ale i přes solidní herecké výkony působí film nepřesvědčivě až směšně.Zkrátka tradiční pozdní Shyamalan.

plakát

Pinocchio (2019) 

Již knižní Pinocchio je hodně divná záležitost a zde ji ve svoji vizi proměnil režisér s osobitým a víceméně absurdním až bizarním stylem a podobně jako u jeho předchozí Pohádky pohádek,také zajímavým a nevšedním výtvarným zpracování.