Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (850)

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) odpad!

Na stejné lokaci a se stejnou společností točí Survivor i Mexiko.. a když se podíváte na youtube, Survivor Mexico, tak jde vidět, že se to dá přiblížit US verzi, bez posraných duelů, soutěží na tisíc kol, parkůůůrůůů.. Tak nechápu, proč se dementní Nova nedokáže domluvit, když se bude točit Mexická verze, můžeme využít soutěže atd. i pro naši verzi..

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Poslední facka (2024) (epizoda) 

Pokračujeme v herecké jízdě Petra Uhlíka. Ale co musím vychválit, je práce s kamerou, miluju ty záběry, detaily. V neposlední řadě Hruškův scénář, kdy vystaví nepříjemnou chvilku a následně přijde náraz s Markovičovo rodinou, manželka, dcera, dotazy.. 100 %  Vilda - Zlatej člověk :)

plakát

Metoda Markovič: Hojer - Ženská oběť (2024) (epizoda) 

Petr Uhlík !!!! Jednoznačně na české poměry vysoká kvalita. Rekonstrukce silně nepříjemná, atmosféra by se dala krájet, celkově produkce, kamera, decentní hudba dokreslující atmosféru.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 4 (2024) (epizoda) 

Výborný, lidský.. když vezmu první díl, který byl přitažený za vlasy a to, jak se příběh odvíjí dál, tak je to sakra rozdíl.. Alžběta skvělá a celý díl si ukradla pro sebe!

plakát

Big Brother (2023) (pořad) 

Hejda je slizáckej a neumětel.. podobně jako jeho stará, měli by společně zajít na nějaký kurz moderace. A nova měla koupit práva na US verzi..