Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (860)

plakát

Pokoj (2003) 

Johnny miluje Lisu. Lisa miluje sex... S nejlepším kámošem (řečeno 7x) Tommy je marťan a já nevím jak zvládnu dalších 99 projekcí, které Tommy k plnému pochopení "snímku" doporučuje. Plastové příbory a šišatý míč si do příště pořídím. Ve své nedokonalosti dokonalý počin. Puntík za snahu. Už jen za tu dokonalou garderóbu :)

plakát

Vampýr v Las Vegas (2009) 

První film, ve kterém se (porno)herečky chemicky ukamenovaly a rozpustily... A za to ta jedna. Že nerozumíte? Já též ne... Hlavně, že J. W.  to ví :) Tohle si ani ten odpad nezaslouží.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Prapodivně slepený elitní zabiják divákova vkusu. Poctivou hvězdu posílám Robertovi, protože jako jediný pochopil, že bez nadsázky podobný film točit nejde. Stathamovy repliky k nesnesení, nepamatuji si, kdy naposled nějaký scénář až takto šustil. No a pak tu máme velkolepé WTF v podání "romantiky" páru Statham/ Strahovski...

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

Zprůměrováním hodnocení jednotlivých epizod jsem se dostal na (ne)poctivé 4*. Výsledný dojem ze seriálu nadprůměrnému hodnocení bohužel nakloněn není. Jednotlivé úseky epizod jsou napínavé, baví mě, ale ve výsledku se mi celá hra kvůli mnoha nelogičnostem, a doslova blbostem, bortí jak domeček z karet. Jednotlivé hry a masakr s nimi spojený mě víceméně baví, postavy taktéž (včetně průhledné 001) ... Bohužel celé je to jen hra, kterou nejsem schopen brát vážně jako sociálně-kritické dílo a to mě žere. Bavil jsem se, ale znepokojivý apel na stav současné konzumní společnosti a elit z toho necítím. Sorry.

plakát

Město (2010) 

Kdyby měl Ben dostatek sebereflexe a rozhodl by se neobsadit sám sebe, hodnotil bych s jistotou o hvězdu více. Takto bohužel. Zrežírováno je to ovšem velmi dobře.

plakát

Tři vrcholky (2017) 

Deset minut! Pouhých deset minut chybělo a toto skvělé, intimní a procítěné psychologické drama mohlo vystoupat k pětihvězdičkovému vrcholu. Jenže bohužel... Jan se rozhodl natočit dva filmy a spojit je do jednoho nefungujícího celku. Co naplat, že intimní psychologická masáž čtyř postav (ano, nutno započítat i otce na telefonu, i když jeho hlas neuslyšíme) si ruku se survival thrillerem podat nedokáže. Ono by to možná i šlo, jen by se z Aarona a Tristana najednou, takřka z ničeho, nesměli stát nezničitelní. Škoda. Moc jsem chtěl dát minimálně čtyři hvězdy, ale závěrečné divácké peklo se mi neslučuje se sledovatelností. Takže přes skvělou formální stránku a výtečné herecké výkony musím dát pouhé 3* A Jane, příště prosím ubrat.

plakát

Blíženec (2019) 

Film retuš? Kam ten film směje. Je těžko pochopitelné, čemu se dokázal režisér fantastické Ledové bouře upsat. Herecky téměř nesnesitelné. Už jeden Will Smith je obvykle moc. Dva jsou přespříliš.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Scénář děsivý. Především linie kolem prostřední dcery, malé rozumbrady a taťky vyšetřovatele. Ale co naplat, duu Kostková/ Vetchý to prostě šlape a to tak, že se dokážete povznést přes jindy iritující sexistický humor. Film mě neurazil a slabší trojku mu s klidem udělím.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

Genderově a rasově skvostně vyvážený film. Což se však nedá říci o scénáři. Odvážní mladiství zachraňující (byť fiktivní) svět mně již nic neříkají. Figurkám bez charismatu s nezajímavou minulostí a plytkou motivací (potrestat padoucha) se těžko fandí. A Hesterin příběh je až příliš samoúčelný. 30%