Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Oblíbení herci
Oblíbené herečky
Oblíbené seriály
Oblíbení uživatelé

od nejnovějších    podle abecedy    podle hodnocení    podle roku vzniku filmu

<<       >>

Cabin Fever 2: Spring Fever (2009)  *** 13.03.2010

upřímně řečeno,nevím co si o tomto pokračování cabin feveru mám myslet.jako bych sledoval 2 rozličné fotbalové poločasy.u první půle sem se skutečně bavil,objevují se zde sice nechutnosti,ale tak nějak vtipné,něco na způsob zde již několikrát zmíněné TROMY.no a druhá půlka je taky pěkně nechutná,ale spíš samoúčelně,tady už mi to humorné příliš nepřišlo,spíš pouze nechutné. takže nakonec hodnotím ne moc chutnými 50 %.
     Dívka, která si hrála s ohněm (2009)  **** 12.03.2010

no mě se narozdíl od většiny zdálo druhé pokračování povedenější,bylo dynamičtější,akčnější,zkrátka mělo to větší spád. bohužel neznám knižní předlohu,takže v tomhle ohledu nemohu posoudit,jak moc se kniha a film shodují. trilogii millenium stiega larssona si ale časem určitě přečtu.
     Descent: Part 2, The (2009)  ** 12.03.2010

neil marshall je taky jenom jeden.kdyby se pokračování descentu nenatočilo,vůbec nic by se nestalo,a malcok by ušetřil hodku a půl.taky nechápu,proč se dnešní horory musí předhánět v tom,kdo do filmu nacpe víc fekálií. když porovnán descent part 2 s nedávným pandorum,vychází mi z toho velký propadák.
     V kómatu (1978)  *** 11.03.2010

opět bych odkázal spíše na cookovu knihu,poněvadž film zcela vypouští mnoho důležítých scén.
     Blood and Bone (2009)  **** 28.02.2010

v tomto akčním snímku se mihnou i celkem známé postavy ze světa profesionálního bodybuildingu (melvin anthony), pak je tu bob sapp (dřívější hráč amerického fotbalu,dnes si občas dá nějaký ten mma fight),a především,pěkná kočka gina carano,profesionální zápasnice ufc,která si už pro nás chystá knockout,tak uvidíme co z toho nakonec bude. (kdo neví,je to ta,co zmasakruje tu borku a pak řekne boneovi,necht jí zavolá).
     Neporazitelný II: Poslední zůstává (2006)  ***** 28.02.2010

tímhle typem vězenské rubačky mě nikdy neurazíte,ba co víc,na můj vkus jich je zoufale málo. a když se proti sobě postaví takové hory masa jako jsou white a adkins,je o zábavu postaráno. já sice nejsem žádné ořezávátko (na výšku 178 cm vážím 95 kg),a taky mám něco odbouchané (karate a thajský box),ale oběma bych se teda hódně velkým obloukem vyhnul. možná je zde na místě mírné varovaní pro citlivější nátury,protože všechny ringové zápasy sou kurevsky tvrdé,a krví se rozhodně nešetřilo. jenom takový bonbónek na závěr: jak michael jai white vykládá,že vyrostl v pouličních bojích,tak kdo o tomto borcovi něco četl,ví,že to je ve skutečnosti pravda.
     Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)  ***** 28.02.2010

sakra,jason by se měl vybodnout na jedničky a točit jenom druhé části.crank: high voltage je maximálně ujetá jízda, bizardní,až komixové,postavičky,neustálá akce,jednička je proti tomuto hrozně utahaná a nudná.skoro jako bych sledoval nějakou šílenost od TROMY.zastav a nepřežiješ 2 je už asi vrchol,víc akce se do 90 minut nacpat nedá. dokážou překonat tuhle smršt neveldine s taylorem se svým třetím (snad) dílem ??
     Čtvrtý druh (2009)  **** 27.02.2010

po nedávném paranormal activity mě the fourth kind dokonale přesvědčuje,že nechat se snímat na kameru není až tak dobrý nápad.některé "události" by nám asi měly zůstat zapovězeny. zpracování bylo svým způsobem originální - těch +- 70 % si čtvrtý druh zaslouží.
     Návrat do 36. komnaty Shaolinu (1980)  ***** 25.02.2010

říkejte si co chcete,ale "lešenářské" kung-fu je ten největší shaolin hardcore vůbec. velké dík kultovní společnosti intersonic za opětovné vydání těchto kung-fu klasik. český,anebo ještě lépe rychlodabing,považuji v tomhle případě za samozřejmost.
     Ong bak 2: Pomsta (2008)  *** 24.02.2010

takže tu máme tonyho potřetí,a ............nejhůře.a ted proč ? toto je jen a pouze můj subjektivní dojem,ale na mně byl tenhle ong bak až příliš pohádkový.a to od vizuálu,který mi připomíná piráty z karibiku až po příběh.tonyho mám zkrátka raději v současnosti (první ong bak pro mně stále zůstává vrcholem jeho tvorby). no ale samozřejmě se na tonyho filmy nedívám kvůli příběhu,ale kvůli jeho smrtícím schopnostem. a tady se mi líbil nejvíc ve fightu na tržišti s otroky.připadal mi absolutně nepříčetný a totálně šílený. opilý mistr v podání jackieho chana byla oproti tomuto ultra tvrdému zápasu,jako když dáte dítěti pohlavek. jak je u tonyho zvykem,nezůstává pouze u tradičního muay-thai,ale používá techniky z dalších martial arts.no a v tomhle fightu bych řekl,že se bije maximálně brutálně,rdousí,škrtí,škrábe,to sem u něj ještě neviděl. resumé: story 2,zkouška bojových schopností 4,fight na tržišti otroků 5,finální souboj se zbraněmi 3. doporučení: postavte někdo tonyho jaa proti donnie yenovi.
     Ninja (2009)  ***** 23.02.2010

ninja je oldskůl jako prase.a tady bych klidně mohl komentář ukončit,protože každému zainteresovanému musí hned první záběry připomenout ty největší bojové klasiky (tedy alespon mého) vhs-kového dětství. ale ted vážně.ninja není v žádném případě dokonalý film,ale pro mně se stává obrovským příslibem,že akční nadšenci nebudou muset být v budoucnu odkázáni pouze na asii. p.s.: adkins je velký frajer,a je vidět,že za sebou má mnohaletou bojovou průpravu. p.p.s.:narozdíl od mého respektovaného kolegy flipnica,kterého film zklamal,byl ninja pro malcoka opravdu nečekaným překvapením,jelikož by mě ani ve snu nenapadlo,že si někdo v roce 2009 troufne natočit takhle nostalgickou pecku.
     Pandorum (2009)  **** 22.02.2010

pitch black + descent + doomsday + resident evil = pandorum.ano pandorum je béčko jak vyšité,a jestli od něho nebudete očekávat nového vetřelce,budete se nadmíru bavit. tohle akční scifko je stejně jednoduché jako můj komentář :)
     Mistr loutkář 2 (1991)  ** 21.02.2010

aneb krapet krvavější loutkové divadlo podruhé.malinko lepší než jednička,ale ani tak to žádný zázrak není.trochu nechápu zdejší vysoké hodnocení.
     Iron Maiden: Rock in Rio (2002)  ***** 19.02.2010

i když je čeština strašně bohatý jazyk,já nemám slov.tohle vystoupení bylo něco neuvěřitelného. rock in rio je nejlepší koncert jaký sem kdy viděl,a to už sem viděl koncerty takových smeček jako např.: cannibal corpse,obituary,death angel,exodus,six feet under,soulfly,gorgoroth,death,voivod,slayer a mnoha dalších.tím chci říct,že už sem toho viděl dost,ale iron maiden tímto koncertním setem výše jmenované bandy sfoukly jako svíčku. a upřímně,je úplně jedno jestli irony posloucháte nebo ne,protože to co předvádí na podiu je absolutní peklo. a to už radši ani nepopisuji záběry do publika,protože to se fakt nedá.
     When a Stranger Calls (1979)  *** 18.02.2010

za tu debilní střední část,která úplně vymazala atmosféru nastolenou fámozním úvodem,by fred walton zasloužil pověsit za kulky do průvanu. film má s remakem z roku 2006 společných akorát úvodních 25 minut.kdyby zůstalo jen u nich,neváhal bych udělit fullhouse. when a stranger calls je opravdu trestuhodně promarněná příležitost.
     Ničitel Conan (1984)  **** 17.02.2010

než se dívat na dětinské fantasy,se kterýma se v posledních letech doslova roztrhl pytel,to si radši dám conana,souboj titánů anebo třeba pána prstenů.úplně se děsím toho,jak dopadnou chystané remaky těchto klasik. a že je čeho se bát už napovídá jméno režiséra-nového conana si totiž na své triko bere starý známý marcus nispel,který už má na svědomí nemastnou neslanou cestu bojovníka,a především zmrvený remake pátku třináctého.takže se můžeme jen modlit,aby conan nedopadl podobně.
     Ronnie Coleman - The Unbelievable!! (2001)  ***** 17.02.2010

podle odborníků se ronnie v roce 2001 představil v nejlepší formě svojí kariéry. nakonec v roce 2005 dosáhl 8-mé sošky sandowa (pokoušel se ještě o 9-tou),čímž překonal arnolda a vyrovnal se dalšímu velikánu kulturistiky lee haneymu.mrkněte se na ronnieho mnohaletou brutální nelidskou dřinu (jenom pro představu,každý kotouč,který naloží na činku má 20 kg) a teprve pak mi povídejte něco o steroidech. ronnie měl zkrátka srdce šampiona.to vám steroidy nenahradí. a ještě bych uvedl malou peričku na závěr: když totiž coleman vyhrával své první tituly mr.olympia,byl stále zaměstnán na PLNÝ úvazek u arlingtonské policie.navíc je to obrovský sympaták.před tímhle borcem opravdu klobouk dolů. p.s.: snímek byl pořízen v legendárním hardcore gymu METROFLEX v arlingtonu,stát texas. LIGHT WEIGHT,BABY !!
     Šílený Max 2 - Bojovník silnic (1981)  **** 17.02.2010

tak teprve až druhý mad max přináší ultimátní postapokalyptickou punkovou řežbu,kterou sem očekával už od jedničky. dle mého skromného názoru je bojovník silnic o poznání lepší než první šílený max.
     Pohřben zaživa (1990)  *** 16.02.2010

dobří herci,a občas tam padnou hodně legrační hlášky,ale pořád sem měl pocit,že se buried alive ne a ne pořádně rozjet.dokážu si živě představit,že takový fulci by z tohoto tématu vytřískal slušný gorefest. resumé je nakonec takové,že sem dostal to,co sem očekával,tedy příjemně koukatelný televizní thriller.
     Svatá hora (1973)  odpad! 13.02.2010

jo,tak svatá hora je přesně příklad "filmu",které absolutně nesnáším.jen jakýsi sled nechutných obrazů bez žádného děje. toto umění zkrátka nechápu a nedokážu ocenit.podobný problém sem měl nedávno s filmem ANTICHRIST larse von triera. dalšího jodorowskyho už vidět nepotřebuju. pro J*A*S*M:já si svého času také cením,vydržel sem pouze do bitvy o mexiko.
     Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell, A (1991)  *** 12.02.2010

čekal sem hypersračku,ale ono se na to k mému příjemnému překvapení dalo dívat. kdo ovšem nemá rád monster movies z 50.let ruce pryč. 2,5 *.
     Pastor Thomas / Páter Thomas (1980)  ***** 11.02.2010

fulci byl na začátku 80.let ve vrcholné tvůrčí formě,ale stejně jako v té době,tak i dnes vyvolává u fanoušků hororu velké kontroverze.
     Phenomena (1985)  ***** 09.02.2010

phenomena je neskutečný chaos,který jen podtrhuje hudební doprovod jak z jiného světa.ve scénách kde hráli goblins,motorhead,ale především ke konci iron maiden,sem byl na vrcholu blaha,protože dario tímto svým geniálním tahem poslal film do jiných dimenzí. a konec filmu byl excelentní.to se těžko popisuje,nutno vidět. hodně bizarní argentovka,která se řadí mezi to nejlepší,co dario natočil. ale je třeba se míti na pozoru,protože,jak lze vyčíst z komentářů,někteří zdejší horrorfans hudební složku zkrátka nedali.
     Slayer: Still Reigning (2004)  ***** 09.02.2010

nač plýtvat časem,stačí půl hodiny a je vymalováno.tohle má sílu hošíčku.TRASH OR DIE !!
     Vertige (2009)  **** 31.01.2010

po descentu (klaustrofobie),přichází vertige s mojí další noční můrou (strach z výšek).vertige se může pyšnit jedním z nejděsivějších a zároven nejkrásnějších ůvodů v historiii slasheru vůbec.druhá půlka už nemá čím překvapit,ale i tak si frantíci připsali na vrub další z řady kvalitních vyvraždovaček.
     Mutants (2009)  ** 30.01.2010

tak tudy cesta nevede,alespon teda pro mně ne.mutants se vezou na vlně super rychlých infikovaných hybridů (tady už se výraz zombie opravdu nehodí),nastartovanou zběsilým snyderovým remakem úsvitu mrtvých.na začátku filmu na mně dýchla atmosféra tolik typická pro francouzský horor,a já opět čekal vynikající hororovou jízdu,bohužel se jaksi zadřel motor. ale fanouškům již zminovaného úsvitu,nebo také 28 dní a týdnů poté by snad tento styl hororu mohl pasovat. já si raději dám něco od cronenberga.
     Stag Night (2009)  *** 30.01.2010

ten vůdce tlupy v metru vypadal jak rob zombie zamlada :) jen nechápu záměr režiséra,vybrat si do jedné z rolí scotta adkinse,SPOILER když stejně zakuká dřív,než stihne někomu nakopat zadek KONEC SPOILERU,když ostatní se rvou jako o život a on tam z jakýchsi důvodů chybí.viz také lateefův komentář :))
     To (1990)  *** 17.01.2010

pro toho kdo četl kingův stejnojmenný román je film poměrně zbytečná věc.film bych doporučil pouze lidem,kteří sou líní (anebo nemají tolik času) tuhle 1000-ci stránkovou knihu přečíst.
     King Kong (1933)  **** 10.01.2010

po trikové stránce bomba.v tomhle ohledu king kong opravdu deklasuje mnoho monster filmů z 50.let.
     Temný anděl (1990)  **** 06.01.2010

dobrý policajt + zlý vetřelec = velké problémy :) asi nejslavnější role nabušeného německého blondáka matthiase huese.
<<       >>

Provozovatel, Reklama, Redakce  /  FAQ  /  Přidej obsah