Norzog

Norzog

David L

1 bod

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3
    • 30.12.2011  23:22
    Blade Runner (1982)

Včera jsem to viděl znovu a musím říct že i po 30 letech (!) tohle jedno z nejlepších sci-fi steam punk žánru furt ne a ne zestárnout. Riddley dokázal nemožné...

• 18.12.2011  17:09
    Fades, The (TV seriál) (2010)

Nuda. Postavy se chovají nepřirozeně, zápletka nedotažená, spousta stereotypů a cliché, a nejhorší je zapojení nemístného humoru do vážných scén a tématu, tak typické pro anglickou produkci. BBC by se mělo držet komediální scény.

• 15.12.2011  23:27
    Warrior (2011)

Tohle je aspoň box. Za rok 2011 vede rozhodně Warrior.

• 7.12.2011  12:20
    Last Airbender: The Legend of Korra, The (TV seriál) (2012)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=jmsT63BgFPw

• 28.11.2011  21:28
    Ocelová pěst (2011)

Pěkná kravina, kluk otravnější než jeho klon ve Star Wars, spousta patosu, robotí fighty nenápadné, romance obtěžující... Nesmírná nuda.. jestli box pak Warrior (2011)

• 19.11.2011  20:31
    Kovbojové a vetřelci (2011)

Spíš Cowboys, Aliens and a Phoenix. Celkem zabitý potenciál, ale zas tak zlé to nebylo. Nebýt spousty cliché a patosu, mohl to být i obstojný snímek.

• 14.11.2011  13:08
    Life's Too Short (TV seriál) (2011)

Za mě skvělý, typickej Gervais.

• 22.5.2011  20:54
    Sanctum (2011)

Come on, it wasn't that bad...

• 31.3.2011  17:26
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Připadá mi, jakoby Yates jen poslepoval dohromady scény, které sami o sobě jsou krutopřísně husté, ale takhle dohromady vůbec nefungují a celkově tak nemůžu říct, že film jako takový funguje. Něco podobného jako poslední Tron. Takže ti bez zvláštního interestu v jednotlivostech by se měli spíše řídit těmi dvouhvězdami a trojhvězdami tady okolo.

• 12.2.2011  15:43
    Krysař (1985)

Nevím, vizuál to má dechberoucí, ale nějak jsem si u sledování jistý, že film nestojí pouze a jen na něm - ve srovnání s Něčím z Alenky.

• 11.2.2011  21:10
    Černá labuť (2010)

Řemeslo odvedeno na jedničku, o tom žádná, ale jinak drama bez puncu originality, kterou tak nějak od Aranofskyho čekám. Děj celkově je naprosto předvídatelný - to jsem se ještě snažil o filmu dozvědět před návštěvou kina co nejmíň, a přece jsem si udělal povrchní představu, o čem film bude - a hle, ono to o ničem jiném ani nebylo, žádný zvrat nebo nepředvídatelná pointa. Musím si tento nechat uležet v hlavě a ještě několikero shlédnout, neboť se mi zdá, že nedokážu naplno docenit jeho kvality, které dozajista má. Zatím 4*

• 2.2.2011  20:28
    Tortured, The (2010)

Nejdřív jsem chtěl psát komentář ale ta neuvěřitelná nelogičnost, stálá výměna rolí, oslí můstky a díry ve scénáři mě přesvědčily o opaku.

• 30.1.2011  12:32
    Histoire d'O (1975)

Adaptace knihy spisovatelky Anne Desclos, jež se stala klasikou s/m eroticy. Je dobré si povšimnout, že o 17 let později byla natočena celá série vycházející z toho příběhu. Story of O series (1992)

• 20.1.2011  17:49
    Láska a zběsilost (2009)

Psychologické pochody a jednání postav ke konci filmu už trochu pokulhávají a jejich osudy jsou jen dosazovány do příběhové kostry... silnější tři hvězdy.

• 10.1.2011  16:03
    Cape, The (TV seriál) (2011)

Pilotní díl: Je vidět že seriál sází na svižný scénář. Měl jsem pocit, že se vyvrcholení dočkám v prvním dílu - během hodiny tam bylo vměstnáno vše, rozjezd, zápletka, převtělení v superhrdinu, výcvik, odhalení, pomsta apod. Vše se pak zdá jen nakousnuté, nerozpracované, nedotáhnuté do konce a uspěchané. Postavy se navíc chovají nelogicky a přílišná komičnost, zvláště na špatných místech, taky moc nepřidává. Vizuál ale slušný a celkově se člověk nenudí. Uvidíme co přinesou další díly, zatím průměr. Druhý díl: Myslím, že už je jasné co očekávat. Scénář neuvěřitelně děravý a nesmyslný, seriál ani sám neví, čím vlastně chce být a většina scén je vykrádačka Batmana.

• 27.12.2010  21:31
    Skyline (2010)

u AVP2 jsem se teda bavil několikanásobně víc... u Skyline je zajímavej možná tak jen konec.

• 11.11.2010  21:58
    Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

První polovina skvělá, ale film se pak moc táhne. Konec je hlavně o fajtění exů, a na tom, jak je vidno, se to postavit nedá.

• 15.10.2010  20:21
    Legenda o sovích strážcích (2010)

Co to proboha mělo být? Problém tohoto filmu tkví v tom, že absolutně neví čím chce být. Má to spoustu úděsných rodinných prvků a přitom to film pro děti být nemá. V určitých momentech a scénách se tváří dospěle s temnou atmosférou aby hned na to v dalších pěti sekundách tuto atmosféru zničil infantilní úchylností, která nemá obdoby. Co se to s tebou, Zacku stalo? Unikla v Hollywoodu nějaká jedovatá látka, která tlumí soudnost a sebereflexi? (Viz Shyamalan). ++[Animace, občas atmosféra, zvuk, umělecké prvky] --[Scénář, výběr muziky, infantilnost, záměr filmu, špatné barvy(Konverze?Promítač?)]

• 11.8.2010  13:40
    Centurion (2010)

Marshalla jsem měl vždy rád ať už pro jeho osobitý styl nebo kvůli tomu jak si dokáže pohrát s béčkovým žánrem. Centurion se ale pohybuje na hraně, už to není film plný cliché natočený podle přespříliš hloupého scénáře, ale vcelku vážné tvářící se dobrodružný válečný snímek. Spousta krve, brutality, dobrého soundtracku, svižného tempa, Olgy Kurylenko a dobové atmosféry. You nailed it, Neil!

• 29.7.2010  15:10
    Výchovný tábor (2007)

Mila Kunis je ale sexy, o tom žádná.

• 29.7.2010  11:39
    Po životě (2009)

Celkem slušný thriller/horor s odvážným koncem - 75%

• 15.7.2010  11:43
    Predátoři (2010)

Film plný klišé, hloupých dialogů a nudného scénáře. Návrat ke kořenům? Možná, ale nuda to byla stejně.

• 22.6.2010  20:42
    Hořký měsíc (1992)

Gradace se příliš táhne.

• 22.6.2010  14:28
    Bez soucitu (2010)

Nevím proč, asi to všichni brali moc vážne, ale já jsem si tenhle hustý nářez prudce dávkované akce s drsnými hláškami docela užil.

• 9.6.2010  21:36
    Two Thirty 7 (2006)

Uvěřitelné a barvitě prokreslené drama ze školního prostředí o "všedních" problémech teenagerů, které zvnějšku mohou připadat jako vcelku nezávažné, ale pro samotnou osobu mohou být tou největší krizí.

• 8.6.2010  15:30
    Exam (2009)

Komorní drama zakládající na postavách, které nejsou uvěřitelné a chovají se nelogicky. Navíc podobné téma, charakterové typy i situace jsou velice ohrané a nudné.

• 12.5.2010  22:09
    Kick-Ass (2010)

### Tak tohle byl brutální nářez ### Film plný originality, bourající klišé, brutální, hustý. Sám o sobě by klidně mohl obstát jako hustá komedie, ale rozhodně se tak nedá brát. Je to prostě krutopřísný nářez, který se v kinech objeví jednou za deset let, ne-li méně často a rozhodně stojí za to si ho užít na velké úhlopříčce s pořádným zvukem, protože hudebni mix, kamera, střh, režie - vše dohromady vytváří nezapomenutelný zážitek. Jen škoda, že Vaughnova tvůrčí osobnost bude bezesporu minimálně přiskřípnuta jeho působením pod křídly velkých studií, do kterých se nenávratně řítí.

• 9.5.2010  14:30
    No Way Through (2009)

Odkazuje na citlivé téma a vnucuje vám názor pouze na základě prvoplánové citové agitky. Navíc, když už, mohlo být zrežírováno ještě silněji.

• 24.4.2010  14:57
    Dokonalý únik (2009)

Vypadalo to jako slušný thriller ale rozuzlení vytváří tolik logických děr a nesmyslů, že si to lepší hodnocení nezaslouží. Pokud vám v thrilleru který apeluje na přemýšlení nevadí, že naopak přemýšlet nesmíte, klidně si hvězdu přihoďte.

• 18.3.2010  15:48
    Funny Games USA (2007)

Remake stejnojmenného filmu z roku 97, který je až na malinké drobnůstky naprosto stejný a liší se jen obsazením. Zajímavé také je, že remake natočil také stejný režisér. Narozdíl od originálu je ale Funny Games U.S. dokonalejší, zábavnější, psychologicky barvitější. Režisér asi cítil nutkání dotáhnout svoje předchozí dílo k naprosté dokonalosti - a nebo také schrábnout nějaké peníže u amerického publika, nevím. Nicméně, rozhodne stojí za shlédnutí.

<< předchozí 1 2 3