JohnKEANE

JohnKEANE

Peter Šimončík

Deuce Bigalow:Nájomný gigolo

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4
    • 13.4.2008  00:35
    Faunův labyrint (2006)

Guillermo del Toro je genius!Už od Bladea 2 som nepochyboval o jeho talente pre určitý druh filmu čo mi následne dokázal aj v Hellboyovi a úspešne to ukončil zatial vo Faunovom Labyrinte!Nádherný mysteriozny príbeh doplnený úžasnými hercami a úchvatným hudobným doprovodom my doznieval v hlave ešte niekolko dní po jeho vzhliadnutí!

• 13.4.2008  00:28
    P.S. Miluji Tě (2007)

Ako stvorené pre zalúbené páriky,ktoré si slubujú lásku až za hrob.Inak celkom originálny námet,ktorý ale trpí prílišnou dlžkou,ktorá si ešte aj podáva ruku s nudou!Ale Gerard Butler je sympaták!

• 13.4.2008  00:22
    Kouzelná romance (2007)

Taká klasická americká blbost ktorá sa aj napriek tomu že pripomína rozprávky pre 6-10 ročné slečny sa snaží zaujat všetky generácie!A snaží sa trápnim až nesnesitelným sposobom s predvídatelným dejom doplnením neznesitelnými pesničkami a kíčovitímy scénami tak typickými pre americku kinematografiu!Ale aj medzi nepodarkami sa dalo nájst niečo zaujímavé a vtipné a to už či nádherná Amy Adams v hlavnej úlohe,vydarená digitálna veverička alebo scéna s klopaním na dvere!Ale aj napriek tomu Disney sa može znovu hanbit!!!

• 27.3.2008  23:59
    Po stopách zabijáka (2007)

Čakal som možno otrochu viac než som v skutočnosti dostal!Pár nádherných pohladov na Afriku alebo lakacie scény s krokodílom stáli zato!Ale na druhej strane to prílišné natahovanie deja a boj o holý život za každú cenu si naozaj tvorcovia mohli odpustit.Trochu kreativity by neuškodilo ani pri takomto filme!

• 17.3.2008  23:07
    Václav (2007)

Konečne raz zasa česi trafili do čierneho.A zrovna od Vejdělka by som to nečakal.Aj ked ešte Učastníci zájazdu sa dali prekusnút,s Romingom bol už ale úplne mimo.Chvalabohu Vaclav mu zachránil reputáciu dostatočne.Všetko tu funguje ako má a tak je škoda hovorit o neskutočnom Ivanovi Trojanovi a ostatných hercoch,skvele napísanom príbehu alebo nádhernom hudobnom doprovode.Zatial umna v roku 2008 jeden z filmových vrcholov.A aj nejaká ta slza padla!

• 6.3.2008  22:48
    Východní přísliby (2007)

Zatial to najlepšie čo som stíhol v tomto roku vidiet!Cronenberg je ako vždy pri plnej sile a tak nám servíruje bez servítky jeden úžasný a zároven drsný príbeh zobrazujúci bez príkras ruskú komunitu v londýne,ktorá sa nezastavý snad pred ničím. Cronenberg tu podáva naservírovanú otvorenú brutalitu,ruské prostitútky,chlast,no proste všetko čo do takého filmu o rusákoch musí patrit.A samozrejme vydarené herecké výkony.Hlavne Viggo Mortensen svojim geniálnym výkonom strčí do vrecka snad všetkých ostatných.Jeho postava osobného šoféra je tak presvedčivá,že aj napriek tomu že je tu za záporáka,musíte mu proste držat palce!A nato doplatila hlavne Naomi Harris,ktorá sa akosi nemože vymámit z Mortensenovho tiena.Ten tu totiž naseba strháva akúkolvek pozornost!Z hercov ešte spomeniem tiež presvedčivého Vincenta Cassela,ako syna miestneho mafiána.K plusom filmu tiež umna prispieva akési pomale rozuzlenie pri konci,ktoré nám dáva poznat,čo je vlastne Mortensen vskutočnosti zač a dáva príbehu iný rozmer.Zato piatu hviezdičku filmu beriem za to krotké až neúplné finále.Čakal som vnom totiž viac akcie a trochu aj tej krvi.

• 20.2.2008  20:27
    Prokletí domu slunečnic (2007)

Aj ked takýchto filmov vznikajú ročne stovky tento sa mi z klasickej Bčkovej hororovej produkcie niečim predsa vymykal.Dej plynie celkom slušným tempom,postavy sú uveritelné a lokalita samoty uprostred polí je pastvou pre oči.A prekvapením premna bolo aj záverečné rozuzlenie!Ved kto by čakal že taký sympaták ako John Corbett je v skutočností šialený vrah.

• 20.2.2008  20:09
    Gympl (2007)

Vorlov asi najnormálnejší film.Aj ked popustit uzdu fantázie si mohol aj tu.A možno aj kvoli tomu film trpí tým že je zakliesnení niekde medzi drámou a komediou.Poriadne totiž nieje ani jedným ani druhým.Smiat sa tu poriadne ani nieje čomu a nejakým dramatickým nabojom to tu tiež velmi neiskrý.A to už nehovorím otom že to nemá skoro žiadny dej.Sú to len také príhody zo života dvoch stredoškolákov,ktorých hrajú nepresvedčivý Vorel jr. a trápny Jirka Mádl.Aspon že to vedlajšie obsadenie sa trochu vydarilo!Martin Zbrožek ako teplý telocvikár,Milan Steindler ako fyzikár čo si po nociach zarába ako taxikár či neschopný triedný Tomáš Matonoha ma aspon nachvílu donútili sa zasmiat.A k dobru beriem aj to že celkovo film vyznieva ako výpoved súčastnej mládeže.A ta výpoved je vcelku pravdivá.

• 18.2.2008  22:40
    Hitman (2007)

Nečakal som od tejto béčkovej slátaniny vela a možno aj preto som bol milo prekvapený.Celkom slušne vybudovaná atmosféra východnej europy,ktorej napomahajú verohodné kulisy,sympatický zabiják,krásna ruská feme fatale a akcia,ktorá aj ked sa občas zadrhla celkom dobre odsýpala.Len škoda toho prílišného kopírovania Jasona Stathama a jeho Kuriera.

• 29.12.2007  16:39
    Dravci (1999)

Tento filmový zážitok bol presne taký aký mam rád.Úchylný,morbidný a bezchybný.Ked Guy Pearce skákal zo skaly v Slovenskom raji alebo mrzol vo Vysokých Tatrách,tak aspon raz som bol hrdý nato že som Slovák.A čistokrvné zlo tu opät malo meno Robert Carlyle.

• 29.12.2007  16:28
    Plunkett & Macleane (1998)

Sympatická historická vtákovina natáčaná v Čechách,kde skvelý Robert Carlyle zasa raz s lahkostou prehrá všetkých tých ostatných a zbytočných hercov.

• 29.12.2007  16:09
    Král zlodějů (2004)

Pozoruhodný filmový zážitok,ktorý rovnako ako malý hrdina pri svojom vzniku prešiel cestu peklom.Ivan Fila sa do môjho srdca zapísal ako režisér,ktorý presadzuje kvalitu nad všadeprítomnou kvantitou!

• 28.12.2007  17:51
    Tichý pláč (2002)

Malý ale celkom vydarený filmík o obchode s novorodencami,ktorému k dobru prihráva napínavý dej,primeraná minutáž a v neposlednom rade sympatický herci.Hlavne Douglas Henshall mal toho sympatáka asi v krvi.A aj ked záverečné rozuzlenie sa tak trochu dalo čakat,nič to umna nemení na fakte,že tento film si tie štyri hviezdičky právom zaslúži!

• 26.12.2007  19:51
    Divoké vlny (2007)

Od súčastných animákov som už nečakal nič objavné a tak som bol milo prekvapený štýlom akým boli natočené Divoké vlny.Animácia síce neprináša nič prevratné ,ale takmer dokumentaristický štýl v animáku?To je naozaj originálny a vydarený tah!Postavičky sú sympatické a vtipné,množstvo humorných scénok a to všetko za doprovodu skvelého soundtracku.Podla môjho skromného názoru,tento rok nemali Divoké vlny ako animák premožitela!

• 23.12.2007  19:32
    Stopař (2006)

Už som sa vážne začal bát že tento rok neuvidím nič tak stupidného,primitívneho,hollywoodskeho!A podarilo sa!Tesne pred sviatkami som vzhliadol Stopára a bolo mi z neho naozaj zle!Na tomto filme sa nepodarilo takmer nič!Sean Bean ako psychopat je tak trápny až sa to slovami nedá opísat.Scenár musel písat nejaký milovník počítačových hier starý tak 13 rokov a dalej tu už za zmienku nestojí nič!Proste čistý ODPAD!

• 22.12.2007  16:56
    Resident Evil: Zánik (2007)

Milla Jovovich by v tejto trilogii bola cool aj keby mala nasebe oblečenú teplákovú súpravu a papuče.

• 22.12.2007  16:47
    Zlatý kompas (2007)

Pre deti niekedy až moc brutálne a pre dospelých asi dost nudné.Ale pre dospelého s detskou dušou,teda premna,celkom chutná pastva pre oči.

• 16.12.2007  00:01
    28 týdnů poté (2007)

Niekde v podvedomí mojej chorej mysle,som si pri sledovaní tohto filmu uvedomil že to vlastne skôr ako nadupaní akčný horor vyznieva ako odpor k americkým vojakom,ktorý sa pchajú všade a všade chcú robit poriadok.A ako v skutočnosti aj tu sa im to tak trochu vymklo spod kontroly!A inak celkom adrenalínová jazda!Len ten Robert Carlyle mi bol ako zombík skôr k smiechu!

• 15.12.2007  23:46
    Orbis Pictus (1997)

Myslím si že drahocenne peniaze,tak potrebné v slovenskej kinematografii sa v tomto prípade mohli využit aj lepšie.Putovanie Terezky je skôr nudné než zaujímavé a o nejakom velkom dobrodružstve sa tiež nedá hovorit!Sem-tam niekoho stretne,nieco sa dozvie,naučí a takto to ide celým filmom.Také nudné putovanie odnikial nikam.A ta Dorota Nvotova v úlohe Terezky je naozaj otrasna!Začal som si mysliet ,že tú úlohu dostala protekčne!Ved jej rodičia sú Juraj Nvôta-Anka Šišková.

• 15.12.2007  23:35
    Krajinka (2000)

To čo Šulíkovy vážne nechýba je odvaha ale to je tak asi všetko.V ostatnom má ešte čo dohánat!

• 3.12.2007  11:40
    Fickende Fische (2002)

To najlepšie čo som tento rok pravdepodobne vydel!Citlivo natočený príbeh o vyrovnávaní sa s chorobou AIDS,ktorú hlavný hrdina nedostal vlastnou vinou.Dej plinie pomaly a vyhýba sa klišé,ktoré je tak tipické pre filmy americkej produkcie napr.Philadelphia.Hlavný hrdinovia sú mi nadmieru sympatický a ich počínanie je výsledkom skvelej práce scénaristu.Proste na túto tému sa išlo z tej správnej strany.A ten podla mna vydarení záver by trápni americký scénaristi nikdy nenapísali lepšie!Plus skvelý hudobný doprovod!!!Kam sa nanás hrabú Amíci?

• 22.11.2007  14:05
    Štěstí (1998)

Tak krásne úchylný film to je,až som neveril vlastným očiam!

• 17.11.2007  23:19
    Hostel II (2007)

Vidiet v niečom takom MILANA KNAŽKA a počúvat pritom ludovky?Oproti jednotke aspon nejaký posun!

• 4.11.2007  14:15
    ROMing (2007)

Tento film podla môjho názoru tahá len Bolek Polívka.Ten je ako cigán jediný presvedčivý a podáva svoj další skvelý výkon.Zato náš Labuda sklamal na celej čiare!Jeho výkon je nevýrazný a až nudný.A celkovo to nefunguje ani ako komédia a ani ako road movie.Vlastne nefunguje to skoro vôbec!

• 4.11.2007  14:08
    Edith Piaf (2007)

Tie americké životopisy slávných spevákov ako napr.RAY,WALK THE LINE stoja podla mna zahovno!A preto som nesmierne rád že sme im zasa mi europania ukázali ako sa má nato správne íst.Bez pátosu,klišé a zbytočného hrdinstva.

• 4.11.2007  14:01
    Volání o pomoc (2007)

Emociami sa tu veru nešetrí.Aj ked chvílami sa mi zdalo že sa tento príbeh naklána nad hranicu nudy.A Adam Sandler mi zasa raz dokázal,že nieje až taký debil na akého sa v mnohých jeho filmoch hrá.

• 9.10.2007  10:37
    Dokonalá rasa (2006)

Táto nudná zlátanina nemala ani hlavu ani pätu!

• 9.10.2007  10:34
    Hvězdný prach (2007)

Jedno úžasne a krásne fantasy dobrodružstvo pre dospelých,ktoré ma zarazilo hlavne tým ako je dokonale natočené.

• 4.10.2007  22:37
    Vysvobození (2003)

Ked niekto povie že ho toto nechytilo za srdce,tak to je už potom asi mrtvy!

• 4.10.2007  21:27
    Obsluhoval jsem anglického krále (2006)

Režisér Menzel je podla mna ešte stále vnímaný ako človek,ktorý dokáže vytvorit viac.Teraz mu to ale vôbec nevišlo.Chvílami som nevychádzal z údivu čo za trápnost to vlastne sledujem?!?Hlavne ten začiatok bol riadne nevidarený!Neskôr už začal dej trochu fungovat ale nie až tak aby ma to čo som vydel,chytilo nejako zvlášt za srdce!Dost nerozvážny experiment s tolkými financiami!

<< předchozí 1 2 3 4