Fajn komedie. Nejlepší je rozhodně scéna, když Sandler mlátí operního pěvce a ten řve NOOOOOOOOooo takovym stylem, že by se za to ani Pavarotti nestyděl.
Náhodou je to dobrá parodie na všechny ty sportovní filmy o koučích. Parodujou se tam, jak klišé, tak konkrétní filmy a je to celkem prdel. Koechner v hlavní roli nevadí, ale komediální génius to rozohodně není.
Opravdu hodně reálně školní. Každý v tom musí vidět kousek mládí a "poznávat" typy lidí ze základky. Ve Francii je to ovšem mnohem větší psycho kvůli etnické rozmanitosti. Ty děti kolikrát ani neumí pořádně francouzsky. Člověk musel soucítit s učitelem, kterej se všech zastával a dvě píči ho ještě před třídou potopily. Pokud to takhle ve Francii půjde dál (jestli to tam tedy opravdu vypadá takto) tak za pár desítek let dopadnou jak ve filmu Absurdistán. Bílí učitelé tam marně diskutujou a filosoficky debatujou o kárných opatřeních a děti na to serou. :) Bavilo mě to.
Netušil jsem, co od toho mám čekat, ale myslel jsem si, že tam bude nějaké tajemství či dobrodružství. V tomto ohledu film dost zklamává. Je to sice příjemně nostalgické a po skončení jsem měl dobráckej pocit, ale nemělo to v podstatě žádnej děj. Dost dobře nechápu komu je film určen. Sacha Baron Cohen byl dobrej.
Dosti neobvyklé a dlouhou dobu fakt zábavné. Geniální Michael Gambon tam furt cedí neuvěřitelný hlášky a je to prostě prdel. I to tajné pošukávání mě bavilo. Bohužel po odhalení tomu, až neuvěřitelně, dojde dech. Najednou jsou tam nudné dialogy, Michael Gambon nikde a já už čekal, kdy to skončí. Je to ale jeden z těch filmů, co člověku utkví. Richard Bohringer je s tim klidnym ksichtem k sežrání a ta barevná stylizace, kdy se všem mění hadry je velice cool. Neuvěřitelně mě tam ale srala jedna věc a to ten hermafroditní mutant, co tam tak furt zpíval. Věřím, že se to někomu líbí, ale já měl chuť si podřezat žíly.
To byla zase debilita. Všichni tam naprosto nereálně magořej a jsou vyhroceně deprimovaný (když si jedna z postav ustřelila palici, tak už jsem fakt vyprsk smíchy). V hlavní roli je necharismatickej gay s pisklavym hlasem, co má problémy jak šestnáctiletej. Kdyby každej komu zahne ňáká blonďatá bachyně takhle "trpěl" tak ta apokalypsa možná fakt nastane. Je sice fajn že si kluci tuňej káru, která je fakt dobrá, ale kde na to kurva berou? Vždyť tam celej film dělaj hovno, jen chlastaj. Dějově prostě mrdka a ten dvojitej konec, bo co to mělo znamenat to jen podtrhnul. Ale to je přece vlastně jedno, že to je píčovina plná dlouhejch scén k ničemu, jen aby mohla srdceryvná písnička dohrát do konce, když je to přece vize o fanatické egocentričnosti vycházející z krize maskulinity v současné společnosti. LOL. Humunguse na tebe Evane Glodelli.
Hezky oldschoolově působící film, který dějově nijak nepřekvapí a ani to od něj nikdo nechce. Co ale překvapilo byla hnusota všech ženskejch. Fakt košťata a to pak přišel bonbónek v podobě chuděry s usekanými údy. Scéna to s ní ale byla silná, to zase jo. Záporák je fakt hyperzlej, ale ty jeho průpovídky alá, "Ten muž má pravdu, proto jsem ho odměnil svým krátkým mečem" (poté co hodí chlapovi meč do krku), mě bavily. Finální jatka byly bezva, mám rád tyhle bitky proti přesile. Ale nejdůležitější je, že titulní třinácka byla až na pár výjimek plná charismatických typů, kteří se mi nepletli.
Důchodce Ford zachraňuje rodinu a má asi nejloajálnější sekretářku v galaxii, když vezmete v potaz, že ji z jejího pohledu, v podstatě sexuálně obtěžoval, vyhodil z práce, pak se jí vloupal do baráku a ona s ním bez keců jede vstříc lupičům zabijákům. Paul Bettany je úplně debilní záporák. Nejenže neměl vůbec propracovanej plán, ale Ford na něj celej film úplně sere a on jeho rodině nejenže nic neudělá, ale ještě střílí svoje noshledy. Přesto to byla zábava, já si odpočal a fakt jsem Harrisonovi fandil ať toho psa najde.
Dobrý, ale zbytečný film. Až na nějaké změny v povaze Lisbeth je to fakt stejný, jak Švédská verze, která se mi líbila více (být první se vyplácí). Přišlo mi, že to vydavatelství časopisu je snad točené přesně v té samé místnosti. I ostatní lokace jsou téměř totožné, prostě fakt, jak přes kopírák. Herecky super, s přidanou hodnotou že Christopher Plummer vypadá přesně jak Josef Fritzl a to se do filmu plného nacistických pervertů krásně hodí.
Baseballoví fajnšmekři si to určitě užijí víc, než já. Docela mě bavili ty zákulisní diskuze koho koupit a koho ne, ale to prostě nestačí. Film má dvě a čtvrt hoďky a moc se tam toho nestane. Dobře, vsadil na neotřelou myšlenku vybírat hráče podle statistik...a dál? Scény s dcerou vystříhat, ději vůbec neprospívaj a zábavě taky ne. Brad Pitt taky nic moc výkon. Prostě průměr průměrů, který se tak moc snaží být Oscarový, že zapoměl na diváka. Zajímalo by mě, kdo si tohle pustí znova.
Hraje tam supr hudba, ale jinak mě to zas tak nevzalo. Uznávám, že to není nějakej prvoplánovej doják a má to, alespoň pro mě, docela nečekaný vývoj postav. Jenže mi to přišlo moc divadelní. Moc věcí se stalo v podstatě za chvilku v jedný lokaci, to mi přišlo divný. Ale hlavně mi tam vůbec neseděl ten happyend. A nejlepší moment byla rozhodně pěsťovka tý terapeutce.
Brendan Gleeson je opravdu excelentí a ty jeho rasistický hlášky mě fakt rozesmívaly, ale bohužel to není prča celou dobu. Jsou tam hluchý místa a ta trojice záporáků byla taková podivná. U tý finální přestřelky jsem ale pookřál.
Michael Jai White je totální bad motherfucker a ten film je dobrej už jen kvůli němu. Bohužel na to kolik tam hraje skutečnejch MMA zápasníků tam těch bitek zas tolik není. Hlavně ke konci se tam hodně kecá a debilní přehrávající záporák okupuje prostor. Na odreagování ale super. A epilog v závěrečných titulcích s mrdáním ve věznici moc potěšil :)
Vždycky na podobnejch filmech nemám rád tu část, kdy je hlavní postava malý dítě a zabijou jí rodinu. Ale tady to bylo fakt dobrý. Asi i díky božímu Cliffovi Curtisovi. Mám rád Zoe i assassinský filmy, takže jsem s tím neměl problém. I když, jestli jsem to teda dobře pochopil, tak vraždila všechny ty lidi, jen aby získala adresu toho hlavního zloducha. Velmi stupidní, ale zábavné. 70%
Seriálová pecka u který se fakt tlemim. Herecky geniální, všichni hrajou fakt hrozně přirozeně. Sice je to prostě zase v prdeli na vesnici alá Chalupáři, ale má to šmrnc a i režijně to je na úrovni. Člověk by nevěřil, jak esteticky se daj zabírat ostřikovače a vůbec celý sociš hřiště. Nova se timhle fakt pochlapila, asi zkusim i tu Expozituru.
Při úvodní digitální křižácké bitvě jsem si říkal, že to bude ještě větší béčko, než jsem čekal. Jenže to je jen nutný prolog a pak mě to fakt začalo bavit. Má to atmosféru a Cage, když zrovna nemá na hlavě nepadnoucí helmu, tak se do toho fakt hodí. Provařená scéna s vratkým mostem byla super a i to tajemství kolem čarodějnice mě bavilo. A jelikož mi to prostě takhle sedlo, tak mě nerozhodil ani ten digitální konec a fandil jsem Cageovi ať nakope zlu prdel. Je to lepší, než Solomon Kane i Ironclad.
Já jsem se bavil. Je to fakt špionsky nápadité a srandovní v těch správných místech. Určitě je to nejkomediálnější díl série a hodí se to tam. Nejvíc jsem ale nepochopil, proč je tajný agentský středisko ve vagónu! To jako Rusáci ty vagony neodpojujou, nebo co? Cruise je ale furt dobrej a Jeremy Renner mi taky přišel hyper.
Tak na tohle bych se sám od sebe nikdy nepodíval, ale zase musim přiznat, že se mi to vlastně líbilo. Nemám tyhle filmy o transkách rád. Zde ale tvůrci evidentně rozumí dětem. Drtivá část stopáže se odehrává jen mezi dětma a ty se nechovaj debilně, ale fakt přirozeně si hrajou, až se mi z toho úplně zastesklo, jak jsme taky různě blbli. Hlavní herečka se s náročnou rolí popasovala dobře a byl jsem rád, že to nebylo pervertní. Fakt příjemné překvapení.
Bylo to vtipné, ale jen když tam byl Steve Carell a Ryan Gosling mu dělal hitchovskou instruktáž v balení ženskejch. A ta rvačka na zahradě byla fajn Jinak mi bylo často velice trapně a toho třináctiletýho kluka jsem fakt nenáviděl. Nepřál jsem si ho zabít, ale třeba alespoň šikanovat. Fakt už mě dlouho dětská postava takhle nesrala. Chyba je, že se to snažilo být komedií i jakýmsi filmem o životních pravdách a to dnes umí jen lidi kolem Judda Apatowa.
Opravdu skvělej horor. Člověk se úplně cítí tak starosvětsky příjemně, že kouká na takovou bezva napínavou podívanou. Carpenter je fakt pan režisér, když vezmete jakou to má tajuplnou atmosféru a to se tam jen valí mlha a v ní jsou ohnilí piráti. Hrozně moc dělá ta jeho hudba. Fakt bezva film.
Příběh i atmosféra nepřátelské prdele, plné zlých kovbojů a buranů jsou opravdu skvělé. Nejvíc mě ale bavilo, že je to vlastně western z nový doby. Docela to i odsejpá a hlavní hrdina je cool. Akorát ty rvačky už dneska působěj naivně. Tomuhle by klidně slušel remake.
Obrázky pěkné, příroda a hrad taky. Ale jinak mi to přišlo trochu, bez života. Prostě mě to nevtáhlo a trochu jsem se nudil. Dokonce ani v tom sirotčinci jsem neměl chuť pozabíjet všechny ty perverzní kněží a vychovatelky a to se mi většinou u podobných filmů stává.
Bitek tam je poskrovnu, ale jsou perfektní. Donnie Yen je cool, ale děj je zbytečně překombinovaný a chvílemi už to bylo poněkud únavné. Přesto zkouknutí nelituju a líbilo se mi tam džungelní prostředí čínského prdelákova.
Výborná řezačka. Tom Hardy má fakt bestiální trapézy, to jsem fakt čuměl. Bavila mě ta rozdílnost stylů dvou bráchů, Hardy totální zvíře a mrzačící mašina, kdyžto jeho subtilnější (tzn. hodně namakanej) brácha byl o dost technicky zdatnější. Rodinný drama ok, ale těšil jsem se na bitky a jejich příběh mě nechytl tolik, jak třeba ve Wrestlerovi. Jako arénovej nářez ale bomba. Chyběl už mi tam snad jen Fedor Emelianenko v cameo roli. :)
Mnohem více mě to bavilo, když tam zrovna nebyly ty slavné osobnosti. Opravdu vtipná byla jen schůzka se surrealistama, jinak jsem se vždy cítil maličko trapně. Prostě je to určeno lidem, co milují Paříž a tu dobu a já nejsem ani jedno. Owen Wilson byl ale fakt dobrej.
Mr. Deeds - Náhodný milionář (2002)
Bacha na balóny (2007)
Mezi zdmi (2008)
Hugo a jeho velký objev (2011)
Bůh masakru (2011)
Herecky vytříbené, ale jinak naprosto nevěrohodné. Z toho bytu odcházeli asi 4x a furt se naprosto nesmyslně vraceli.
Absurdistán (2006)
Ten ústřední nápad a Terry Crews jsou geniální. A zbytek je taky prdel.
Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec (1989)
Nesprávná truhla (1966)
Občas absurdně vtipná, ale trochu překombinovaná komedie. Má to ale krásný dabing plný archaických slovních obratů. Jsou i lepší filmy na světě.
Bellflower (2011)
13 zabijáků (2010)
Firewall (2006)
Muži, kteří nenávidí ženy (2011)
Moneyball (2011)
Kurz negativního myšlení (2006)
Pomáhat a chránit (2011)
Blood and Bone (2009)
Colombiana (2011)
Okresní přebor (TV seriál) (2010)
Hon na čarodějnice (2011)
Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)
Život v sedmém nebi (1996)
Příjemná nezávislárna, kde překvapí snad jen to, že oba hlavní herci ukážou pyje.
Tomboy (2011)
Bláznivá, zatracená láska (2011)
Mlha (1980)
Černý den v Black Rock (1955)
Jana Eyrová (2011)
50/50 (2011)
Celkem fajn film s dobrou hláškou o významu slova blowjob. Seth Rogen mi tam ale chvílema přišel dost vlezlej.
Wu xia (2011)
Warrior (2011)