Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (117)

plakát

Super 8 (2011) 

Za mě si J.J.A. vyleštil ego a natáčel pouze pro efekt(y). Jako pocta něčemu (E.T. a jeho tvůrce?) mi to taky nepřišlo. Slabota. Ani před 13 lety by to u mě neuspělo. Fakt vám to připadalo tak dobré?

plakát

Život nebo něco takového (2002) 

Nic zajímavého, samé americké klišé - jednou vidět stačilo. Z Marylin/Angeliny jsem zhnusený ještě teď...

plakát

168 hodin (2006) (pořad) 

Pořad mne docela zajímal, sledoval jsem ho v podstatě pravidelně, hodnotil kladně a nechápal, jak může být označován za manipulativní. Po nedávné reportáži, kde víme, o co šlo, to chápu. Hodnocení kvůli tomu snižuji ze 4* na 2*, se sledováním to určitě v budoucnu nebude tak žhavé, není třeba riskovat pokažený večer. Ale možná občas kouknu... A možná i změním hodnocení.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Z letošních pohádek ta nej, porazila Klíč svatého Petra a daleko za sebou nechala Zakletou jeskyni. Hezké lokace, slušní herci, vánoční svátky - tak to bude za 4*.

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Uzrálo to... Rok od roku se u téhle pohádky bavím víc a víc. Zvedám na 5*. Zkuste to taky! Tedy myslím kouknout se opakovaně ;)

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Pohodová Svěrákovina. Válet se u toho smíchy nebudete, ale že by to bylo až tak nepovedené, jak se tu často zmiňuje? Odpovídá věku autorů, a pokud v tomto věku nejste, asi vás neosloví. Pro zájemce doporučím recenzi uživatele kingik. Já ji v plném rozsahu kontrasignuji.

plakát

Buko (2022) 

Vyplatilo se podívat se na film podruhé. Po prvním shlédnutí jsem nebyl nijak nadšen, ale druhé sledování bylo úplně jiné - užil jsem si ho. Jsem nadšen, že Alice Nellis ví, jak se chovají smartfouny, když jimi telefonujete. Martha Issová je skvělá, Anna Cónová je velmi příjemné překvapení, Petra Špalková spolehlivá, stejně tak Jan Cina a Martin Kubačák. Aktuálně dávám čytři a kousek. A třeba příště...

plakát

Máš ji! (2018) 

Námět neotřelý, ale já bych film ocenil víc, kdyby si autoři odpustili akční styl scén. Takhle z toho je jen průměrný film...

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Příběh trochu zmatený, komické vložky Písaříka s Ouvínem mimo, některé postavy mají velmi málo prostoru... Ale hudba dobrá (plusují nápady s reálnou kapelou a zpěvačkou), hezký vizuál a musím podruhé napsat: Simona Hába Zmrzlá is best. Dám 4, díky zmíněným plusům.