ja len cim dalej, tym viac uvazujem, ake moralne posolstvo si ma clovek odniest z tohto filmu a jemu podobnych...co tam po tom, ze si styridsat rokov neschopna si najst chlapa, ktory by s tebou vydrzal, ved sa mozes nechat umelo oplodnit...alebo to nevadi, ze si vlastnou blbostou zapricinil, ze si otcom dietata svojej najlepsej kamaratky, ved osud to nejako zariadi...len tak dalej, po eat,pray,love dalsia chutovecka
jasne, ze by sa dalo najst milion veci, ktore by sa dali kritizovat...ale ja nechcem :-) bolo tam rovnako milion veci, ktore by sa dali chvalit a preto su harry potter vzdy zarucene predcasne vianoce
skutocne strasidelna atmosfera, ale pre deti az prilis strasidelna a obavam sa, ze sa z toho neda vytlct ziadne zrozumitelne posolstvo okrem toho, ze mate byt spokojni s tym co mate, aj ked su vasi rodicia nudni a nikdy na vas nemaju cas, lebo su aj taki rodicia, ktori sa vas snazia zabit
oproti knihe znacne slabsie napriek tomu, ze cocteau nielen pisal scenar, ale je aj hlavnym rozpravacom... to je prave jedna z veci, ktore na filme posobia tazkopadne, postava rozpravaca, ktora je v knihe prirodzena posobi vo filme, ktory by mal pomocou inych prostriedkov (hudba,obrazy,herci) vyjadrit skrytu podstatu nadbytocne a v konecnom dosledku aj trochu nezvladnute
pri tychto novych animakoch mam vzdy len jeden problem a sice, ze neviem, ci su urcene detom alebo dospelym, ci uz je to shrek, toy story 3 alebo rataouille...
necakajte ziadne komplexne zhrnutie vsetkych statov, v siestich dieloch sa to ani neda (asi ziadne cislo by nebolo postacujuce), ale ako vzdy ocarujuci stephen fry vybera skutocne pikosky a niektore zaujimavosti by ste isto necakali ani od ameriky =)
akokolvek originalna, forma zase vitazi nad obsahom... steve coogan aj rob brydon brilantni najma v utahovani si sami zo seba, dokrutka pri zaverecnych titulkoch bola nakoniec najvtipnejsia scena celeho filmu
ak chcel emmerich zachovat kompaktnost celeho filmu,tak mal este aj tomu cinanovi nechat dorast nohu... och, kde su casy stareho dobreho poseidonu, kde mohol hlavny hrdina zomriet a nikomu to nevadilo (mne by teda rozhodne nvadilo, keby to john cusack nezvladol...)
vďakabohu že nie som taký suchár ako väčšina tunajších užívateľov, pri madagskare 2 som sa teda bavila, jeden vtip strieda druhý a ak nemáte potrebu hľadať chyby ešte aj na animákoch, tak si to určite užijete (odporúčam pozerať s mladším súrodencom, aj keď som sa nakoniec zabávala asi viac ja)...omnoho omnoho lepšie ako jednotka
vacsina divakov sa ocividne rozhodla ignorovat vsetky chyby tohto filmu z pre mna nepochopitelnych dovodov....mozno som privelky cynik,ale to ze si nejaky reziser splni svoj sen nie je pre mna ucelom pozerania filmu ani to nemaze vsetky jeho zle stranky (a ze sa ich za tri hodiny nazbiera...)
ja teda rozhodne nie som z radov feministiek, ale uz mi zacinaju seriozne liezt na nervy filmy, v ktorych robia zo zien este vacsie husi nez sme, ci uz je to sex v meste, zeny, vojna neviest alebo spoved shopaholicky ...spoiler (asi) : tento kusok mozno mohol vytrhnut z tejto kategorie zaver, kde sa snazia ukazat ze chlapi su na tom vlastne tak isto,ale potom to dorazia happyendom,lebo to je to,co zeny (ktore su cielova skupina) chcu... takze si to mozno aj zasluzia
Železná lady (2011)
cely film je jedna velka scenaristicka skratka s patetickym koncom, ale meryl streep za to stoji
Půlnoc v Paříži (2011)
charmant !
Sherlock Holmes (2009)
ridiculously preposterous
Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010)
tolko k tomu, co umenie a amerika robia s megalomanmi...
Fountainhead, The (1949)
este naivnejsi mizogynisticky ideologicky grc nez povodna kniha
Záměna (2010)
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)
Víla Zuběnka (2010)
guilty pleasureeeee
Eli Stone (TV seriál) (2008)
ally mcbeal meets glee... cela jedna subjektivna hviezdicka za georga michaela =)
Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)
Enfants terribles, Les (1950)
Ratatouille (2007)
Stephen Fry in America (TV seriál) (2008)
Tristram Shandy (2006)
Nezapomeň na mě (2010)
jedina vyhrada je u mna (ne)herecky vykon roberta pattinsona, ale to by potom nebolo tolko navstevnicok kin,i guess
Single Man (2009)
pure beauty
I Love You Phillip Morris (2009)
gay verzia catch me if you can
2012 (2009)
Zrození šampióna (2009)
to uz sme sa fakt dopracovali k vykradaniu veci ako je V siedmom nebi?
Mao's Last Dancer (2009)
klasicky zivotopis ako by ste cakali od baletaka z ciny, ktory sa snazi tancovat v amerike...neurazi,neprekvapi
Avatar (2009)
ale hej, pocahontas v modrom bola nakoniec celkom v pohode, ale nebyt tych trikov, tak by to boli tri, aj to len tak-tak
Imaginárium Dr. Parnasse (2009)
zatial takto, uvidime druhykrat...
Control (2007)
smutne krásne a krásne smutné
Umění lhát (2009)
extra body za časť o kresťanstve =)
Koření života (2007)
2,5...a pre buducnost poprosim chlapcov z hollywoodu, aby prehodili kopirak
500 dní se Summer (2009)
konecne film, ktory nie je o naivnej shopaholicke cakajucej na pana darcyho, ale realnej zenskej.bitch.
Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008)
King Kong (2005)
Až tak moc tě nežere (2009)
Líbáš jako Bůh (2009)
skutočne som sa snažila dať tomu šancu,ale bolo to celé príliš násilné od pseudovtipných hlášok po herecké výkony a príbeh samotný