sidcom

sidcom

Petr .

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4
    • 7.2.2012  12:34
    Kdopak by se vlka bál (2008)

Kdopak by se vlka bál? Co třeba triatlonisti? Ono uplavat 3 kilometry a pak hned sednout na pár hodin na kolo nebude žádný med

• 25.12.2011  22:36
    Street Fighter: Legenda z Hong Kongu (2009)

Neuvěřitelné, ale tohle opravdu JE horší než verze s Van Dammem :)

• 19.11.2011  16:10
    Horákovi (TV seriál) (2006)

Trapákovi.. nejhorší na tom je, že se "mladá" generace českých herců sotva pořádně na obrazovkách ohřála a už mi lezou na nervy, to se na to budeme muset koukat dalších 50 let :)

• 8.11.2011  19:23
    Radiohead: Live in Praha (koncert) (2010)

Příležitost vrátit se aspoň skrze záznam k jednomu z nej koncertních zážitků mého života, díky moc lidem co to dali dohromady.

• 22.10.2011  18:20
    Zpět k pramenům (TV seriál) (2005)

Další ze série uspávacích dokumentů s Muďkem Lunzarem s povinnou úvodní písní při které máte chuť vrazit si do uší hřebíky

• 22.10.2011  18:17
    Paměť stromů (TV seriál) (2002)

Nejnudnější.Dokument.Všech.Dob.. hned po těch debilních rozhlednách

• 16.10.2011  15:50
    Talk show bez zábran (TV pořad) (2010)

takhle nějak vypadá peklo

• 23.7.2011  18:07
    Grizzly: Pomsta šelmy (TV film) (2007)

Koukám že nejsem jediný kdo fandil tomu medvědovi ;)

• 22.7.2011  13:12
    Pustina (2006)

Celkem slušná vyvražďovačka se vším co k žanru patří (logické kiksy nevyjímaje) bez symaptického hlavního hrdiny kterému by člověk mohl fandit (naopak po shlédnutí Eden Lake minulý týden jsem to těm výrostkům i trochu přál ;) PS: Nevím kdo překládal název, ale evidentně nezná rozdíl mezi slovem wasteland (pustina) a wilderness (divočina), holt to obojí začína na "W" no.. film se každopádně odehrává na hustě zalesněném zeleném ostrově s řekami a vodopády a ne v pustině ;)

• 5.7.2011  14:09
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

Tenhle film se měl nejspíš jmenovat Harry Potter a Pán Náhrdelníků.. aneb Harry Pytlík, Ron Křepelka a Hermiona (roli Gluma si střídají) nesou náhrdelník odněkud někam a snaží se ho zničit. Knihu jsem nečetl ale nevěřím že takovouhle vykradačku Pána prstenů by si zvládl režisér Yates sám vycucat z prstů bez podpory paní Rowlingové, nejsem sto posoudit kdo na tom nese jaký podíl nicméně Yates tuhle polívčičku ještě notně příhřívá stylizací scén, dlouhými záběry na přírodu a putující hrdiny za doprovodu epické hudby, některé scény a digitální efekty pak jako by LOTRovi z oka vypadly. Navíc se to celé nikam pořádně nehýbe a člověk má pocit že na to kouká jen proto, aby se mohl podívat na ten další film s velkým finále. Taktéž mě mrzí že nejzajímavější postavy, jimiž jsou bezpochyby Voldemort, Snape a nádherně cáklá Belatrix Lestrange dostaly zoufale málo prostoru. Logika filmu taktéž místy pokulhává (proč se postavy v jednu chvíli teleportují a jindy na tuhle docela zásadní schopnost dočista zapomínají?) a hlavně PROČ se (až na Belatrix) snaží vše řešit nějakými kouzly když by stačil jeden najatý sniper co by Harrymu z půl kilometru prohnal .50 kulku hlavou a bylo by vymalováno. Abych film jen nepomlouval, scéna na ministerstvu kouzel byla dobrá a z Hermiony vyrostla pěkná holka, tak aspoň za tohle 3 hvězdičky

• 1.7.2011  18:42
    Sedmý kontinent (1989)

Nejdepresivnější film co jsem kdy viděl. Haneke je vážně magor

• 23.5.2011  12:08
    Amerika hledá topmodelku (TV pořad) (2003)

slovy kultovního serialů se mi po 10 minutách sledování chťelo zakvokat "pomoc, vraťte mi mozek!"

• 12.5.2011  22:41
    Džungle rtěnek (TV seriál) (2008)

tentokrát jsou tam místo 4 nesympatických slepic jenom 3, aspoň něco :)

• 18.3.2011  11:20
    Beyblade (TV seriál) (2001)

Tohle nejde nazvat jinak nez Gayblade

• 5.3.2011  14:20
    xXx (2002)

musím říct, že na stupnici zlodušských plánů by ten místní bacha SPOILER postavit v Krkonoších (nebo to byly Jizerky?) !ponorku! na solární pohon naplnit jí biologickými zbraněmi a pak ji poslat po řece vymazat Prahu a následně i zbytek světa (cesta do moře po Vltavě by mohla být lehce problematická) ode mě nedostal víc než 6/10

• 4.3.2011  10:40
    Columbo (TV seriál) (1971)

Wiggum: Jednou jsem vyřešil případ v Columbovi Lou: Ale šéfe, tam přece vždycky na začátku ukážou kdo je vrah Wiggum: No jo, ale musíš si to pamatovat

• 4.3.2011  10:27
    Zvláštní efekty (TV seriál) (1996)

tenhle seriál křičí "devadesátky" na míle daleko, ale takovým příjemným, skoro nostalgickým způsobem :)

• 4.3.2011  10:19
    Will a Grace (TV seriál) (1998)

Obávám se, že heterosexuální člověk nedokáže tenhle seriál plně docenit

• 4.3.2011  10:17
    Vražedná chapadla (TV film) (2007)

Dawson z Dawsonova světa řeší případ lidožravé olihně, proti ostatním béčkům to není tak vtipné ale koukat se na to dalo

• 3.3.2011  12:41
    Včelka Mája (TV seriál) (1975)

Až do dneška jsem absolutně netušil, že se jedná o japonský seriál. Docela šok :)

• 17.1.2011  17:17
    Lepší zítřek 2 (1987)

Nejlepší a nejpřehnanější závěrečná přestřelka všech dob :)

• 9.1.2011  13:52
    Vítejte doma! (TV pořad) (2003)

Jsem tu jediny, koho opravdu neskutecne se*e Ty Pennington? :)

• 8.1.2011  21:27
    Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (video film) (2010)

Slušně koukatelný nízkorozpočťák z mého oblíbeného scifi settingu, na první pokus to nebylo špatné, i když bylo dost vidět že autoři museli šetřit kde se dalo, nakonec to zvládli se ctí a podařilo se jim slušne vystihnout atmosféru Warhammeru 40.000 (a za sebe jsem rád že práva na tenhle materiál nezaprodali holywoodu). Jen je škoda že to nemohli pojmout víc ze široka, takhle se člověk Warhammerem netknutý nic moc o historii vesmíru nedozví.

• 16.12.2010  14:54
    Hrůza na jevišti (1987)

Na tenhle film jsem koukal jako dítě a pamatuji si že mě to celkem děsilo :)

• 2.11.2010  11:27
    Kauzy z Bostonu (TV seriál) (2004)

Líbí se mi jak, Shatner paroduje sám sebe jako nenapravitelného sukničkáře

• 27.10.2010  19:06
    Zapomenuté transporty do Lotyšska (2007)

hodně slušná depka k snídani a dopolednímu vstávání

• 27.10.2010  19:05
    Zapomenuté transporty do Běloruska (2007)

hodně slušná depka k snídani a dopolednímu vstávání

• 19.10.2010  12:11
    Božská mrcha (TV seriál) (2007)

Zase tak božská tedy není :)

• 1.10.2010  11:24
    Vzpoura ve věznici Carandiru (2003)

Brazilský kriminál po tomhle filmu připisuji na seznam "míst kam se v životě nechci dostat"..

• 1.10.2010  11:22
    V poslední chvíli (1995)