Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Dravci

Dravci (1999)

Dravci - Žer nebo umři prinasi emoce legendy mezi horory. Dravci = smrt, napeti a atmosfera. Jedinecny film bez hlucheho mista, se kterým si vychutnáte atmosféru temné duše cloveka a kouzlo prostredi. Dravci - Zer nebo umri. Chut,ktera Vam zustane na patre a rozechvěje...*****

Vzpomínky na lásku

Vzpomínky na lásku (2004)

Jsem v podstate ironicky cynik....a opravdu jsem někdy tvrdil,že romantické filmy jsou ztrátou času a nikdy se mi nemůže žádný dostat pod kůži? Opravdu? Tak teda HANBA mi... Za uplne posledni vetu filmu a ztotozneni se ve vztahu k zene,kterou miluje *****. Dekuji za krasny zazitek (moc hezke komentare : AngelAngie,Matty)

Leon

Leon (1994)

Leon to je moje srdcová záležitost. Uvěřitelný hrdina,kterému fandíte od začátku do konce a jehož duše na vás téměř přes obrazovku hmatá svou autentičností a dojemnou přímostí. MOJE TOP 3. + Soundtrack je také dokonalý.

Vampire Hunter D

Vampire Hunter D (2000)

Jedním slovem "nádhera"...Viděno několikrát a pokaždé ve mně zůstal takový uzemnující úžasný pocit,že nemohu jinak než hodnotit plným počtem... Jeden z vůbec nejlepších filmů,který jsem měl tu čest vidět. "When last of us dead,who shall mourn for us? Will anyone..?"

Psí vojáci

Psí vojáci (2002)

Pro fanousky vlkodlaku a hororu vubec je tohle jednoznacna perla. Pro Poma a ostatni pak bohuzel jen dve hvezdicky:)

Svěrací kazajka

Svěrací kazajka (2005)

Ke konci mi naskocila husi kuze a behal mraz po zadech. Takto podany "romanticky" pribeh si necham libit. Smekam..plny pocet