Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Viceprezident(ka) (2012) (seriál) 

Sprostá slova a jejich kombinace, které tvůrci seriálu zplodili, budou uctívána po generace a zapíší se do kolektivního vědomí. Naši potomci ve hvězdách si budou při dlouhých cestách během hibernace dokola přehrávat tento seriál, jakožto nevyčerpatelný zdroj energie. Satirický pohled na politická úskalí americké viceprezidentky, která by jednou chtěla post svého šéfa. Mluva je nepatrně svižnější, pokud nepotřebujete titulky a máte laický přehled o tom, jak funguje americká beta verze demokracie, tak si tento seriál budete užívat. Není divu, že tento seriál, jeho tvůrci, i herci, získali mnoho cen.

plakát

Velmistr (2013) 

Plusy: Kung-fu, Ziyi Zhang, Souboje+toliko deště během soubojů bylo naposledy v Matrixu. Mínusy: Jako obvykle podrobný úvod prostředí filmu, politické situace, která se během filmu mění. Občas příjde zdlouhavé, vynahrazují bojové scény. Hláška: The dumplings are in the pot, but you won't be eating them.

plakát

Kosmos - časoprostorová odysea (2014) (seriál) 

Dokonalost, která přinese užitečné poznatky každému, koho zajímá věda, svět kolem nás a jaké je naše místo ve vesmíru. Nemám slov, naprosto dostálo všem očekáváním.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jedinečné dílo netřeba chválit.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

První díl naprosto nereflektuje budoucí kvalitu, kterou vám tento seriál přinese, vydržte tedy do druhého dílu.

plakát

Derren Brown: Apokalypsa (2012) (pořad) 

Je možné zmanipulovat někoho do té míry, že je přesvědčen o tom, že nastal konec světa? Smršť meteoritů, které nesou zhoubný virus na naši planetu...apocalypse. Jak se s těmito podmínkami vyrovná povaleč Steven?

plakát

Derren Brown: strach a víra (2012) (pořad) 

Derren Brown je znalcem našeho podvědomí a ví jak na něj. První díl poukazuje na účinek placebo efektu na skupinu lidí, kteří mají různé problémy (tréma, úzkosti, strach z výšek). Díl druhý se věnuje náboženství a náš hostitel nám na nevěřících subjektech ukazuje, jak navodit ty samé pocity, které zažívají náboženstvím zmanipulovaní lidé a vysvětluje kroky, jimiž toho docílil.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Kdyby tak divák neviděl, jak nepřátelské lodě operují a marťani by si ponechali skrytou identitu...tak by to tomuto filmu stejně nepomohlo.