Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (19)

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Za podobný skvost by se nemusel stydět ani Zdenda Troška. Jen by měl z principu daleko nižší hodnocení. Dokonalá Plodková a pár dobrých vtipů opravdu dobrý film neudělá. Velké zklamání.

plakát

Vyšehrad: Fylm (2022) 

Nečekal jsem moc a dostal ještě míň a navrch kopanec do koulí. Dementnější "film" jsem dlouho neviděl. 1 hvězda za "malého zmrda" u dveří. Jinak trapnost nad trapnost.

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

dvojka se ještě nechala zkousnout (i když to nebyla žádná sláva), ale potřetí přelitý lógr už je na mě opravdu moc, docela se děsím slibovaného čtvrtého dílu, to už smrdí odpadem

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Jedna hvězda za Evu Green, která je jako vždycky bezchybná a krásná a druhá hvězda za občasné, dechberoucí, IMAXovské záběry. Jinak je to strašnej blábol, se špatnými hereckými výkony většiny "herců".

plakát

Millerova křižovatka (1990) 

Tak tenhle film mě překvapil. Bohužel nemile. Podle hodnocení jsem čekal parádní gangsterku a dostal jsem ... vlastně ani nevím co. Komedii? Parodii? Pokus o vážné drama? Nad některými scénami jsem se popadal za břicho, nad některými nechápavě kroutil hlavou a občas jsem přemýšlel jestli jsem náhodou omylem nepustil jiný film. Zkrátka za mě velké NE.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Největší zklamání poslední doby. První díl mě příjemně navnadil mrazením v zádech a pár lekačkami a já pomalu začal chápat místní hodnocení. Druhý díl razantně ubral z tempa a ja se bál jen úvodní znělky. Pak přišly další díly a já jen s otevřenou hubou řikam "WTF" ??? věčně nadržená stará/mladá služebná, otravný teplouši a mraky dalších "mrtvých", mraky logických nesmyslů a otravných postav. Dokoukáno jen ze setrvačnosti. Další série nepřicházejí v úvahu.

plakát

Muž z oceli (2013) 

A já si těch 5 hvězdiček dám. Jsem rád, že režiséři pochopili kudy vede cesta. Z často směšného superhrdiny udělat maximalního badasse, to je, alespoň pro mě, způsob jak mě dostat do kina. Od filmu jsem vůbec nic nečekal, ani trailery mě moc nenavnadily. To co přišlo, se mi často nestává. Polovinu filmu, zamáčknutý do sedačky, ruce ztuhlé v křeči jak sem tomu Kal-elovi fandil. Totální destrukce takových rozměrů, že i Neo a agent Smith uznale pokyvují hlavami. Zkrátka blockbuster jako víno a já už se nemůžu dočkat pokračování. P.S. i když "slipáče" na vrchu jsou klasika, jsem rád, že od nich tvůrci upustili :D

plakát

Machete (2010) 

Nějak mi uniká smysl podobných filmů. Natočit úmyslně špatný film jako poctu neúmyslně natočených sraček z let minulých . A co mě nejvíc zaráží je potlesk ve stoje od většiny diváků. Ruce, nohy a litry krve letající vzduchem a pár sexy holek opravdu dobrý film neudělá.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

po letech si zpětně klepu na rameno, že jsem se na tuhle blbost nenechal vytahnout do kina, trpce bych litoval vyhozených peněz, taková snůška nesmyslů se jen tak nevidi, jednoznačně nejslabší díl, i když ani ty předchozí nejsou pro mě zrovna klenoty kinematografie

plakát

Fontána (2006) 

jeden z filmů, který si rozhodně někdy pustím ještě jednou, zajímavý námět, herecké výkony na nejvyšší úrovni, ale i přes ty potoky slz mě to prostě nedokázalo dojmout, ještě si to nechám projít hlavou, ale zatím je to tak na 3,5*