Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (163)

plakát

Kouzelný drak (2021) 

Já se vždycky díky mým klukům dostanu k takovým báječným věcem, na který bych jinak normálně nekoukla. Tohle mě tak pohladilo na duši, krásně se na to dívalo. Bylo to tak milý, kouzelný, vtipný. Opravdu po dlouhé době animák, co mě chytil za srdce. Doufám, že budu stejného názoru i po asi stém přehrání, neboť mi to doma docela solidně hrozí.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Jakože jsem od toho vůbec nic nečekala, neboť je těch Spidermanů už tolik, tak mě to upřímně dost pobavilo a příjemně překvapilo. Líbí se mi tahle verze už jen proto, že je to fakt vtipný (nebo mám ráda blbej humor, no), a je to propojené s Avangers. Tony Stark tam byla malá třešnička, a tu vždycky ráda ochutnám.

plakát

Manželská historie (2019) 

Tady se mi Driver zavrtal pod kůži a chci ho vidět víc! Neskutečná podívaná.

plakát

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 

Vizuál, efekty, hudba na jedničku. Pamatuji si, když jsem na to tehdy zírala v kině jak na boží obrázek. Nicméně dnes je to takový průměr, který neurazí, ale menší stopáž by tomu slušela více. Nejslabší díl SW.

plakát

Aquaman (2018) 

Já přestávám být asi cílovka na tyhle digi pohádky. Za srdce mě to nechytilo, a přiznávám se, že superhrdinské filmy mě už dávno nebaví tak, jako kdysi, když jich nevycházelo každý rok tucet. Na Momoa se ale dobře kouká, to jo :)

plakát

Sváteční rande (2020) 

V rámci žánru je tohle jedna z těch lepších romantických komedií. To, co si chcete pustit v klidu večer, nic nenáročného. Ústřední dvojice mě dost bavila, některé momenty mi přišly podobné i z mého života, no ale to už je historie :D Trochu mě zklamal klišoidní konec, ale i to se dá překousnut u takového filmu.

plakát

Aladin (2019) 

My jsme se u toho bavili celá rodina, a o to asi šlo :) Nic víc v tom nehledejte. Will byl boží.

plakát

After: Polibek (2019) 

Tak já se bez mučení přiznám, že jsem knihu četla. Není to sice můj šálek kávy, ale potřebovala jsem něco fakt na vypnutí hlavy. Film mě zajímal, ale absolutně mě nedojal. Už jsem asi stará.

plakát

Brooklyn 99 (2013) (seriál) 

Seriál mi doporučili kamarádi, že je to pecka, na takové to večerní koukání, když děti usnou. Prvních pár dílů jsem byla trošku zklamaná, ale vydržela jsem. A už v půlce první série jsem byla totálně zamilovaná! Miluju je všechny do jednoho! Jejich humor mi nakonec neskutečně sedl. Baví mě, že i v 6. sérii, kde teď jsem, si to drží úroveň. Jiné seriály tak daleko sleduji už jen ze setrvačnosti, no tohle je moje nová droga.

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) 

Teď, co mám syna, dostanu se k filmům, na které bych se asi normálně nepodívala. Raubíř mě ale příjemně překvapil, a i když jsem to s klukem viděla asi stokrát, pokaždé přijdu na nějaký nový vtípek.