Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (577)

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Neviděl jsem rebels a vůbec ničemu to nevadí. Ti kdo si umí přečíst úvodní titulky ihned vědí o čem příběh je. A první díl tohohle seriálu je lepší než cokoli z nové trilogie...

plakát

Šílená noc (2022) 

Tenhle film mě ztratil při prvních zvratkách

plakát

Jeho temné esence - Série 2 (2020) (série) 

Velice sympatická fantasy, která je originální a chytrá zároveň. To se nejspíš od Harryho Pottera nikomu nepodařilo. Druhá série je velice dobře napsaná a slibně se blíží ke konci, aby posledním dílem poměrně zklamala absencí jakékoli uspokojivé katarze.. prakticky žádné vyústění vám neudělá radost... žádný hrdinský okamžik kdy byste někomu fandili a on to zvládl... prakticky nikdo nic nezvládne a všichni jen zapláčou :) Čekat na třetí sérii po tomto další rok, tak jsem asi mírně rozladěný. Mou výhodou je, že jsme mohli naskočit do třetí série rovnou, takže mi to dává možnost vnímat jednotlivé části v kontextu celku... a ten jen skutečně zatím moc dobrý!

plakát

Jak vycvičit draka 3 (2019) 

Tuhle ságu jsem doposud vnímal tak trochu okrajově. Nikdy mě to moc nebavilo. Ale ve třetím díle si všechno sedlo kam mělo a je to nádhera! Navíc pastva pro oči :)

plakát

Rakeťák (2022) 

Krásný, dojemný a velkolepý úvod naprosto zabije sebranka špatně napsaných a nudných charakterů, které mají táhnout druhou polovinu.. ale netáhnou, jen prudí svou neschopností.

plakát

Ledové království II (2019) 

Přenádherná animace, přírodní živly a hrdinské akční sekvence mi sedly daleko více, než klasické hledání lásky a sebepoznání v jedničce. Nádherná vánoční atmosféra a líbivá hudba. Po všech stránkách lepší než jednička a to nejlepší s čím přišel Disney po Moaně.

plakát

Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (2016) 

Nejkrásnější novodobá pohádka! Krásné téma, dechberoucí animace, krásné prostředí, příjemné písničky. Tady se povedlo absolutně vše!

plakát

Duše (2020) 

Originální a strašně nudná nepohádka. Vůbec si nepamatuju co se tam dělo.

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Velice příjemné překvapení. Originální a skvěle natočené scifi/horor. Jen ten závěr mi úplně nesedl.

plakát

Nene (2022) 

Dobrý nápad, několik skvělých hororových momentů i mrazivý vedlejší příběh... ale závěr mě moc nepřesvědčil. Celkově tomu chybí tah na branku. Ale je to jeden z těch filmů, kterým mohu přijít na chuť po letech.