Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (2 081)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Teda jak jsem viděl to procento tady, tak jsem čekal, co to bude za hovadinu, tím pádem jsem byl celkem příjemně překvapený. Stylově vykrádačka Sherlocka, kvalitativně s přehledem srovatelné například s Helsingem. 60%

plakát

Absolvent (1967) 

Hello darkness, my old friend - I've come to talk with you again - Because a vision softly creeping - Left it's seeds while I was sleeping - And the vision - That was planted - In my brain - Still remains - Within the sound of silence. K tomuto se nadá nic dodat. Crystal pure Hoffman, vygradovaně okouzlujízí Katherine Ross....a jedna z nejzadostiučiňujících filmových koncovek filmové historie. U takovýho filmu nehraje jeho stáří roli, roli hraje pouze (mentální) stáří divákovo. Doporučuju!!!

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Gomez Addams je jedním z nejlepších filmových elegánů. Tato famílije je jeden velký bizár, který však kope prdel tím, že si dělá srandu sám ze sebe. Těch hlášek je opravdu tuna. I díky nim a jejich černotě je toto nezapomenutelnou klasikou.

plakát

Aftershock (2012) 

Pařební třicetiminutovka a katastrofická hodinka k temu. No výsledek není vůbec špatný, ale teda za deset mega doláčů to mohlo být o dost lepší. Trojka borců si jede do Chile zapařit a polítat nějaký ty kočičky, což se jim ze začátku daří i díky bonvivánství jednoho z nich, načež se vše grandiózně posere opakovaným zemětřesením. Ruky nohy lítají luftem, spořádaní Chilané rabují a znásilňují, takže nezbývá než začít zdrhat o život. Postavy se chovají průměrně inteligentně, efekty jsou průměrně zdařilé (i když jsem i párkrát zasmál), příběh je spíš jednodušší než promyšlený, takže celkově průměr se značkou dívatelné. 65%

plakát

Against the Sun (2015) 

Po dostatečném odležení přeci jen převládá pocit nedoporučovat tento mořský survival. Neubráním se srovnáním s taky jen průměrným geriatrikem, kterého jsem sepsul za poměr stopáž vs. singlxicht, no na Against the Sun jsem se přesvědčil o tom, že lepší singlxicht než promáčenej pytel slabomyslých dialogů. Jako mizérie to není, ale pod pojmem survival si představuju něco jinýho než jen pití vlastních chcánek z vlastní boty. Zklamání. 55%

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Dokonalá, pionýrská a dnes už i hojně vykradená akčně-thrillerová legendární naháněčka, jejíž styl si půjčilo za těch slabých 11 let nespočet filmů včetně nejnovějšího, suverénně nejlepšího a nejvýdělečnějšího 007. První díl položil základ všeho, hlavně pak výkon Matta Damona, kterému roli "vymazaného" zabijáka sežere každej aji s navijákem. Tohle je přesně ten reálný styl akce, který jsem ochotný sladovat, ba dokonce se mi libí. Prostě parádní akční masáž. Doporučuju!

plakát

Agora (2009) odpad!

Sračkou typu náboženství, ať jest z kteréhokoli úhlu pohledu i z kteréhokoli bodu na lajně dějin točená, nemíním ztrácet víc jak čtvrt hodiny svého života. Amenábarovi to nerad dělám, ale tohle fakt ne. Řekl bych, ať se posilníte chlastem, když se budete chtít na toto podívat, jenže mám momentálně v krvi ještě tak dvě atmosféry ze včerejška a stejně to nepomáhá. Tohle kategoricky odmítám a silvestra si s tím kurvit nebudu. 10% za jeden rozmazanej cecek Rachel Weisz až na konci, kterej jsem tak tak chytl při proklikávačce.

plakát

Ahí va el diablo (2012) 

Ze scénáristického hlediska nelze filmu upřít jistou dávku originality a ze začátku i slušnou porcičku znepokojení. Bohužel nízký rozpočet a asi i rukopis, či chcete-li, původ režiséra se podepsaly na celkovém looku filmu, který je teda na můj vkus, řekněme, hodně videofilmní, ne-li až telenovelní. I přes tento nedostatek ale tento filmek za zhlédnutí stojí, protože jak jsem už uvedl výše, originalita, funkčnost a snaživost mu nejsou úplně cizí. 65%

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Parádně dotažený scifíčko, po kterým jsem si fajnově zadumal, a to i přes to, že ze začátku jsem byl při pomalém začátku hodně skeptický. S postupujícím dějem nabírají science fiction otáčky na intenzitě, aby mohl Spielberg v zakončení vypálit ze všech hlavní. AI mě dost překvapila, protože je jedním z mála filmů, který se velmi silně otírají o otázky etiky, morálky a lidskosti. Hleděl jsem, takže dávám plnou, a to i za toho Lawa v latexu a s kyblem Májky na xichtě.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Unikátní, jak jinak než britský, miniseriál, který sadí na prdel a hned pak háže do výbuchů smíchu. Kdo dělá v oboru, ví, že je to realita, kdo naopak nedělá, může se nesmát. Excelentní casting dělá z tohoto seriálu něco, co je velkou škodou, že nedostalo větší šanci. Jednotlivým dílům kraluje "Internet" a "Pracovní večírek (divadlo)". Doporučuju!