Uf, tak tenhle film snad nikdy nedokoukám, už sem u toho usnul snad po čtvrtý. Je to opravdu nuda, i když to vypadalo zprvu zajímavě. Čekám hodinu, než tam něco řeknou a když už spustěj, tak z nich padaj teda tupý hlášky. NUDA. BOOORING
Naprosto chápu lidi, kterým May přišla divná, morbidní a nepovedená. Mě naprosto pohltila. Je to velmi osobitý snímek a né každému se bude líbit. Je pro lidi se silnějším žaludkem, se smyslem pro černý humor a pro samotáře. Nejspíš jsem se vcítil do May až moc a jsem tomu jenom rád. Film jsem si vychutnal. OST jednou za čas vytáhnu na světlo... je to moc povedená hudbička.
Jestli si chcete poslechnout Beethovena, udělejte to jinak než slédnutím tohoto filmu. Nebylo to až tak špatné, ale nepřinášelo to nic nového o životě Beethovena. Byl v tom vtip, poslech Beethovena, vtip, koncert Beethovena, nuda a Beethovenův koncert. Dal bych ***** jednalo by se pouze o hudbu. Špatně zpracovaný film.
Zodiaca jsem shlédl zhruba před měsícem. Bohužel si z něj nepamatuji ani fň. Vím, že bych měl komentovat zpracování filmu, jak na mě působil a tak, jenže já si ani nedokážu vzpomenout na nic, opravdu na nic, až na to, že se mi to celkem líbilo. Toliko má vzpomínka.
Renesance je moc líbivě vykreslený film, který boduje hlavně svým příběhem z blízké budoucnosti o pudu chtít být nesmrtelný a jaké následky by to mělo. Já jsem bohužel očekával mnohem více akčních sekvencí. Příběh, ač mně se v podstatě moc líbí a mám rád přesně takové zápletky, mě vůbec nevtáhl do sebe. Nevím čím to, jestli těmi dlouhými dialogy, nebo nepříliš vyvedenou hudbou. V půlce jsem se už velmi nudil a na dřevěných "sedačkách" ve Světozoru jsem se modlil, aby moje zadnice taky nezdřevěněla. Naštěstí zakončení filmu nebylo špatné, pousmál jsem se, rychle jsem vstal a pelášil domu.
NE, ne, ne, ne, ne, a ne. Jakmile přišlo Sunshine na česká plátna, všude se o něm mluvilo v superlativech. Poslouchal jsem pořad v nejmenovaném rádiu "odvážné palce" a doslechl jsem se, jaká se to na nás valí revoluce, že pan Boyle tady vytvořil novou kultovní záležitost. No, copak jsem asi udělal. Ano, vyrazil jsem na to s megaočekáváním do kina a ano, opravdu, první polovina filmu byla přesně taková, jakou jsem si ji představoval. Krásně vypravovaný příběh. Dokonalé audiovizuální zpracování, oprava poškozeného pláště, prostě nádhera. Ta atmosféra. Slast. A pak to přišlo, po kontaktu s minulou výpravou, se začalo vyvražďovat. Nemělo to ale pražádný smysl, byl to hrozný chaos. Narozdíl od "horizontu události", tam měl chaos svůj řád, jenže v Sunshine jsem se to jen snažil přetrpět a těšil jsem se na závěrečnou explozi. Ano a co přišlo? Přišlo velký kulový. Velká škoda jak pan Boyle tentokrát potopil tak ambiciózní projekt. Dal bych 50%, ale za to zklamání... palec dolu.
Simpsnům se jejich nástup na plátno povedl. Nemyslím tím, že by to byl nějaký super hit, ale udrželi si úroveň povedeného dílu. Mohl jsem jít na simpsonovi 3 díly do kina a nebyl bych také zkamán. Vtípků už vymysleli nehorázné množství, tak se daly čekat i nějaké ty nepovedené, ale to snad všichni přežijeme. Naštěstí ve filmu byla hluchá mýsta jen ojediněle. 80%
Nechápu jak může takový herec, PAN HEREC, brát role typu Next, Rituál, Ghost rider apod. V poslední době jen samé béčka. Kdyby aspoň ty béčka za něco stály, tak proč ne, jenže i Next zklamalo. Triviální příběh, trapné zpracování, hudba nic moc, trapný závěr. Ale scéna v kavárně, kde se nechal naschvál zmlátit, aby sbalil onu slečnu, byla fajn. Jinak nuda z Brna.
Příběh zasazen do období 2světové mi moc nesedl, ale dalo se na to zvyknout. Rád bych dal 5*****, jenže jsem měl problém. Má slečna se totiž už při scéně u velkého jídelního stolu začala hrozně bát a při narůstajícím násilí už ječela a pak utekla. Do filmu jsem se nemohl vžit. Myslím, že na můj vkus to bylo drastické tak akorát. Víc to film přibližovalo realitě a fantasy pasáže jsem bral jako krásný únik z reality. Až bude čas, půjdu na tuto pohádku pro dospělé!!! (rozhodně si nemyslím, že by se na to měli koukat malé děti) do kina a snad přehodnotím své hodnocení.
Bohužel se jmenuji Marek a samozřejmě každý tento film viděl. Což znamená, že si musíte vyslechnout alesoň párkrát "Marečku, podejte mi pero" pokaždé, co film dávají v televizi.
Ano, ano. Amerika opět zabodovala. Koukal jsem se na to včera a už si ani nepamatuju o čem ta blbost byla. Pár sekcí nebylo těžké shlédnout, jenže ten zbytek, ten příběh, ta naivita. Starej Odstřelovač se mi rozhodně líbil více. Radši si běžte zaběhat, nebo se koukněte na ČT na Kostičky, nebo třeba běžte spát... bude to lépe využitý čas než koukat na Odstřelovače.
Prní 2 třetiny filmu zcela jistě plný počet.Nádherně stvořený svět a vše dokonale ladilo. Souboje skvělé. Hudba akorát. Postavy se mi rozhodně zamlouvaly. Hlavní hrdina také byl největší sympaťák. Nevím proč, ale v poslední fázi snímku jsem se začínal už krapet nudit, přišlo mi to roztahané a scény na konci ve hradu… čert aby se v tom vyznal. Bylo to hezké. Znovu se na to ale dívat nejspíš nebudu.
Moc hezké. Hudbou sem si zavzpomínal na The thing. Atmosféra hororu, čekal jsem, že bude postupně houstnout a houstnout a ona pro změnu byla pořád hustá. Čekal jsem, že se dá dříve do hromady přeživší skupinka, až sem se bál vůbec o její vznik. Čekal jsem špatný konec a málem mě film překvapil. Pěkný horůrek.
Nekompromisně jedno z nejlepších manga/animovaných filmů, co jsem kdy viděl. Bohužel se mi na první pokus nepovedlo pořádně vše pochopit, tak jsem GITS musel shlédnout naprosto dobrovolně znova. Nakonec jsem tuhle podívanou viděl už nejméně 4x. Krásný sci-fi story v senzačně vykonstruovaném světě s parádním příběhem. Vizuální zpracování úchvatné a hudba, lahoda. Jen to chtělo trochu zvolnit děj a ulehčit lidem o pár filozofických mouder.
Nechápu, jak může takové nádherné béčko, jako je Uquilibrium dopadnout tak smutně, tak opomínané. V době, kdy bylo natočené, to vypadalo jen "matrix sem a matrix tam" a na Equilibrium si nikdo nevzpomněl. Ani já jsem o něm nevěděl, dokud mi o něm neřekl kamarád, už si nevzpomínám, jestli tento snímek vůbec šel do našich kin. Každopádně příběh totálně fádní neemoční společnosti, vůdcem je tzv. Otec, ten samozřejmě emoce nepostrádá. A v této společnosti se začne bouřit hlavní dodržovatel zákona a všechny tam rozseká. Mooooc sem se bavil, přestřelky jako v Equilibrim sem teda rozhodně ještě nikde neviděl. Samozřejmě, že ve filmu nesmíte moc přemýšlet nad tím, jak mohla taková společnost začít vznikat a podobné nesmysly. Když se jen necháte vtáhnout do děje a vychutnáváte si ho, není co řešit. Film pro milovníky Sci-fi a nesmrtelných akčních hrdinů.
Já sem kdysi brigádařil v podobném podniku a má slečna pro změnu studuje umění. Takže u tohoto filmu jsme se velmi pobavili. Téma nešťastně lásky a nespavosti je určitě hodně blízké hodně lidem, mě též. Oku lahodící filmové zpracování spolu s nádhernou hudbou mi z tohoto filmu vytvořilo hezký zážitek. Nemálo bylo i povedených vtipů a hlavní šéf, z toho jsem smíchy nemohl a to jsem zapomněl na to hlavní. Svlékání žen ve zmrazeném čase. To by se mi taky líbilo :).
Rozhodně film shánějte v originálním znění. V cz dubingu je malý zrzek mluvený 25letym chlapem byla zajímavá podívaná. Hlavní hrdina taky namluven chlapcem, co už byl pár let po mutaci... no, hrůza, ale dá se na to zvyknout. Při filmu jsem skvěle odpočíval, říkal jsem si jen, že to je fajn, jenže moc pro děti. A najednou ve filmu totálně nečekaný zvrat. To jsem byl kapánek v šoku. Čekal jsem pohádku až do konce. Dojemný závěr. Nebylo to špatné.
Pro mě rozhodně zábavný snímek. Bohužel jsem v průběhu filmu viděl jen ty chyby. Ať už se jednalo o herecké (ne)zkušenosti, finanční nedostatek při vzniku filmu, naprosto nelogické situace. Kdyby byla tahle sranda přenesena na plátno v "béčkové" podobě bylo by to ok, jenže tak se nestalo. Naprosto amatérský film, u kterého jsem se nenudil.
Od tvůrců Simpsonů, jen s dospělejším humorem a nevýchovnou zábavou.Postavičky tvoří velmi zábavný celek. Bender je dovedený do dokonalosti. "remember me", "kick my metal ass" , nebo jak dostanou prémii 300 dolarů, ale megadoutník stojí 500 dolarů, tak si koupí zlodějský náčiní za 300 v tom samym krámu. Moc jsem se bavil, moc moc.
Dr. House se jen tak objevil na české obrazovce. Hned první díl mě naprosto dostal. House je mi nejsympatičtějším chlapem v nějakém seriále poslední doby. Kulhající nešťastná duše, co všechno ví a všechno zná.Skvělý, ironický humor. Vedlejší příběhy seriál jen zpestřují. Je to fajn
Džejár Jůjing a Bobby. Tak u toho jsem se každý večer jako malý popadal za břicho. 2 chlapi se předháněli v závodu peněz a žen. Skvělá sága rodu Džejárů :D
Koukali jsme na to jako malí haranti a už v té době se to mě, snad jako jedinému, nelíbilo. Na můj vkus až příliš nudné, nezajímavé, konec pokaždý stejný a buffy byla ta best. Ale v těch letech se mi tam hrozně páčila Alyson Hannigan. Ta je moc rajcovní pánové.
Jo tahle partička mě dokáže většinou pobavit.Někdy ale koumaj už hrozný blbiny. Vezmou situaci všeobecně považující se za pravdivou a snažej se ji potvrdit či vyvráti. Pány Bořiče vysílají stále na Discovery.
Alyce (2011)
Já vim že to neni za 5, ale za ten pocit na konci filmu.... super... Totalně mě ten film pobavil....
Cargo (2009)
Rec 2 (2009)
Po prvním REC jsem neřekl nic, fakt dobrý. Po druhém jsem řekl: "Konečně konec". Udělat z toho náboženskou patlaninu bylo na mě moc stupído.
Invictus: Neporažený (2009)
fakt pěkný
Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009)
odpad!Jak se mi líbila jednička, tak sem nesnášel 2ku. Vůbec se mi nechce věřit, že to režírovali ti samí, co první díl. Ani sem to nedokoukal. Hrozne rychlý střih, ještě horší hudba... příběh, nešlo to ani dokoukat. Statham je kruťák, ale todle je fakt moc... moc velkej shit.
Futurama: Benderovo parádní terno (video film) (2007)
3 Hvězdy jsou průměr. Pánové a dámy Futurama: Bender's Big Score je podprůměr.
Pozemšťan (2007)
odpad!Naprostý HOVNOFILM. Pardón, ale jinak to nazvat nejde. Film se mě snaží nasměrovat k tomu, ať se zamyslím nad tím, zda-li ta guma mluví pravdu. Hmmm, ale já tomu uvěřím už ze začátku (je to sci-fi ne) a zbytek filmu tam jen tlachaj a tlachaj....NUDA. Ani žádný visuální okénko do jeho minulosti.... nic. A PREJ "ORIGINÁLNÍ NÁPAD" hahahahhahah. O podobném člověku, který nestárne sem čet super román (cca 600 stran). Od minulosti po cestování do vesmíru a uplně mega příběh a pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Film byla fraška s ani špetkou nápadu.Ani fnň. Ani ň. Ani ´. CHce se mi křičet, vykřičet tendle film zpátky do řitě těm lidem, co ho ukuchtili. Tak ubohý. Nevěřil jsem vlastním očím. A NECHÁPU VAŠE HODNOCENÍ ...................................................................................................................................................PO LETECH : Musel jsem být evidentě pořádně naštvanej :D ale pamatuju si, že se mi to docela líbilo jako komorní filmík, ale když jsem si četl přehnaně positivní reakce, nejspíš jsem vybouchl :)
May (2002)
Ve stínu Beethovena (2006)
Zodiac (2007)
Renesance (2006)
Sunshine (2007)
Warholka (2006)
odpad!Mohlo se to jmenovat třeba "Mistr nudy", nebo "Dekujeme, že nespíte". nebo třeba "Nechoď na mě". Má přítelkyně má ráda filmy o umění. Což o to, já také (Friduča např.), tak jsem jí chtěl udělat radost a šli jsme na Warhola. Jejich život byl zajímavý, chtěl jsem se něco dozvědět o nich a o jejich dílech a zjistil jsem jen to, že točili ujetý filmy a fetovali. O nějakých obrazech nepadla snad ani zmínka. Jeden z nejhorších filmů roku. Dal bych 1*, ale nejde to. Pan Hickenlooper mě neprávem vytáhnul do kina na jeho ztvárněnou nudu. Ano, ten film byl o ničem. Na konci filmu jsem si říkal, jestli tento film náhodou nenatočil Warhole.
Simpsonovi ve filmu (2007)
Next (2007)
Faunův labyrint (2006)
„Marečku, podejte mi pero!“ (1976)
Odstřelovač (2007)
Vampire Hunter D (2001)
Vládce temnot (1987)
Innocence (2004)
Equilibrium (2002)
Cashback (2006)
Most do země Terabithia (2007)
Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987)
Futurama (TV seriál) (1999)
Dr. House (TV seriál) (2004)
Dallas (TV seriál) (1978)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál) (1997)
Bořiči mýtů (TV pořad) (2003)