Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (170)

plakát

Obchodník se smrtí (2005) 

Jestli bylo v poslední době něco cool, tak je to rozhodně tohle. Tento nezávislý snímek, ve kterém se nedočkáme ani jednoho amerického klišé (není divu, že to v Americe propadlo), nám předvádí řadu už teď kultovních hlášek (např. ty hlášky týkající zbraně z Ramba nebo porovnání obchodu se zbraněmi s prodáváním vysavaču). Herecké výkony jsou mistrovské - Nicolas Cage tu předvádí vynikající výkon a navíc se jedná rozhodně o nejvíc cool postavu v celé jeho kariéře. Ethan Hawke je solidně drsnej a Jared Leto taky vynikající. K tomu připočtěte parádní písničky, svižnou režii Andrewa Niccola a hodně povedený konec = jeden z nejlepších filmů poslední doby a vlastně možná jedez z nejlepších filmů vůbec.

plakát

Nemilosrdná spravedlnost (1991) 

Jeden z nejlepších filmů Stevena Seagala. Velmi solidních 80% ale dávám především za vynikajícího Williama Forsythea, který se díky tomuto filmu zařadil mezi mé nejoblíbenější záporáky.

plakát

Lupiči paní domácí (2004) 

Solidní komedie se skvělým Tomem Hanksem, ale od Coenů jsem čekal trochu více.

plakát

Znamení (2002) 

Shaymalanův nejlepší film, který řadím do mé desítky nejoblíbenějších filmů.

plakát

Není co ztratit (1997) 

Jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Zásluhu na tom má především fenomenální Tim Robbins, ale také i celkem slušný Martin Lawrence.

plakát

Slez ze stromu (2001) 

Asi nejslabší Kaufmanův scénář, který celkem solidně zfilmoval Michel Gondry. Film ale podle mě stojí především na skvělých hereckých výkonech, jinak by to možná bylo jen za **.

plakát

Mise na Mars (2000) 

Brian De Palma sice kvalitami tohoto filmu nenavázal na svá předchozí díla (Neúplatní, Hadí oči), ale i přesto to podle mého názoru není tak špatné, jak většina lidí říká.

plakát

Škola rocku (2003) 

Celkem slušná rodinná komedie, ve které se ale bohužel objevuje řada nudných scén. Díky vynikajícímu Jacku Blackovi se ale nepochybně jedná v komediálním žánru o menší nadprůměr.

plakát

Klokan Jack (2003) 

Slušná oddychovka pro celou rodinu.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)