Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (1 311)

plakát

To je vražda, napsala - Série 2 (1985) (série) 

Druhá série drží laťku na stejné úrovni jako ta první. Je tady dost slušných epizod a k nejlepším z nich jistě patří TAJEMNÝ RITUÁL..))

plakát

To je vražda, napsala - Série 1 (1984) (série) 

Pokud jsem váhal mezi 3 a 4 hvězdičkami, tak asi nejlepší epizoda celého seriálu VRAŽDA V AUTOBUSE to naklonila nahoru..))

plakát

Trable prcka Binka (1994) 

TRABLE PRCKA BINKA jsem kdysi viděl v kině a měl jsem za to, že to je nic moc komedie. Teď po druhém zkouknutí musím říct, že jsem vůbec netušil, jak skvěle se budu bavit. Schéma filmu je v podstatě hodně podobné jako ve filmech SÁM DOMA 1 a 2 jen s tím rozdílem, že zde chybí vánoční tématika. Mám pocit, že tahle komedie se právě ještě nesla na úspěšné komerční vlně těchto dvou zmíněných počinů..

plakát

Policajti na baterky (2003) 

Docela slušná akční komedie, kterou rovným dílem táhne Martin Lawrence a Steve Zahn. Prostě za tohle se borci vůbec nemusí stydět..

plakát

Dej si pohov, kámoši (1993) 

Tak jsem se k téhle komedii po létech vrátil a byl to opět moc fajn strávený čas ve společnosti hereckých legend. Navíc jde k plusu ta pravá zimní atmosféra..

plakát

Prci, prci, prcičky 2 (2001) 

70%.. Opět jsem se skvěle bavil a do trojky půjdu na sto pro..  Jinak palec nahoru za to, že zůstala prakticky celá herecká sestava z jedničky, to bylo moc fajn.

plakát

Modrý blesk (1999) 

Naprosto pohodová akční komedie, která od začátku do konce perfektně šlape. Martin Lawrence je tady v top formě. Víc jsem nečekal..

plakát

Kaktusový Jack (1979) 

Hal Needham uměl točit pohodové oddechovky (mj. POLDA A BANDITA 1 a 2, STROKER ACE), ale tenhle výlet do westernového žánru se mu příliš nepovedl.. Jinak Ann-Margret k nakousnutí jako vždy..))

plakát

Hodná holka (2002) 

70%.. Zajímavý nízkorozpočtový filmeček, který jistě potešil nejedno festivalové publikum. Za obsazení Jennifer Aniston do hlavní role palec nahoru.

plakát

Naslepo (1965) 

Tak tohle byl špionážní thriller pěkně na pohodu, na který se moc hezky koukalo. Z velké části zásluhou skvělých herců v čele se sympatickým Rockem Hudsonem a rozkošnou Claudii Cardinale.